|
|
| DJ-Energy |
לפי דעתי אלונזו צודק לאללה
יש מאלה מטומטים בשכל שסתם באים למסיבות והורסים הכל
כמו כל הערסים האלו שלא מבינים בכלל מהחיים שלכם באים לכל מסיבה המטומטמים האלו יש להם מנת איי קיו של חרגול |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by dj alonzo
מקווה שהבנת..
בכל מקרה, לקרוא את ההודעה שלך לא היה כזה מעצבן כי רשמת שם הרבה דברים נכונים ושאני מסכים איתם, וזה תרם לדיון פה בפורום.
אני חייב להגיד שהיום היה אחד הימים שהכי נהניתי להיות בפורום, שסוף סוף ניהלנו דיון מתורבת כמו בני אדם על נושא שחשוב לכולנו, זו המהות של כל הפורום הזה לפי דעתי.. צריך להמשיך בדרך הזאת! |
הבנתי מה אתה אומר עם המיינסטרים
אבל לדעתי זה הכל מתחיל במתקלטים
כי גם אני הולך למסיבות לפעמים שאין לי כוח ואני הולך בשביל האנשים
החברים גוררים אותך לפעמים שאין לך כוח - אתה מכיר את זה?
אבל אם היה דיג'יי טוב פתאום נכנסתי למצב-רוח
:)
ברגע שיתשפרו הדיג'יים ישתפר הקהל
קח לדוגמא את מצעד האהבה שהיה - המתקלטים היו מעודכנים וטובים והקהל בא
ושמע ואהב והתחיל להתענין
בדקתי את הפורום המסריח של לילה ופתאום ראיתי כאלה שאולי לא מבינים מהחיים שלהם אבל הם מתחילים לשאול על שמות של טראקים שנוגנו שם ואנשים מתחילים להכיר יותר טוב ולאהוב - ואני מבטיח לך שבגלל ארוע כזה נכנסו לקטע של טראנס אנשים
גם אלה שלא ימשיכו ויעמיקו - לפחות יכירו את הטראקים וידעו מה טוב - מה חדש וכו' פשוט צריכים לארגן יותר ארועים כאלה
עוד פתרון זה אולי להיכנס בעצמנו לפורום מתחיל כמו של לילה ולעזור שם
למרות שאני לא יעשה את זה כי אני רק מתעצבן מלקרוא את ההודעות המעצבנות שלהם ולראות כמה אנשים לא מבינים כלום...
ובלי קשר השיטה של הפורום שם מסריחה ופה הרבה יותר טוב עם אנשים יותר טובים שיש להם ידע ולרובם הרבה מאוד...
שאני חושב על זה - אל תיכנסו לפורום ההוא!!!
;)
בכל מקרה אתה צודק - אחלה דיון יש פה - מתורבת אחושרמוטה :)
הפורום הכולל
MAIN MUSIC DISCUSSION
מדרדר וטוב לדעת שעדיין אחלה פה
:)
שנמשיך ככה...
דרך אגב חג שמח לכולם ... |
|
|
| dj alonzo |
ת'אמת הייתי קבוע שם לפני שגיליתי את הפורום הזה... לא הכרתי שום דבר אחר:p
חג שמח גם לך! |
|
|
| DJ-Energy |
חחחחחח
אתה צוחק איתי נכון
היית בפורום של לילה?!!?
וחג שמח לכולם
שנמשיך לעשן נרגילה בשמחה ובששון |
|
|
| dj alonzo |
| כן.. אבל לפני משהו כמו שנה וחצי, ואז חבר שלי גילה לי פורום אחר וחבר אחר מהפורום ההוא גילה לי את הפורום הזה, ומאז אני פה:D |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|