|
|
| GLoBaL-MUZiK |
בכל יום בערך נפתח ערוץ חדש בהוט או ביאס, הרעיון שלעצמו נחמד, כיאלו עוד אפשריות לנו הצופים נכון? אבל כנראה שהחברות כבלים חושבות אחרת
בגלל הריב המטופש בין שני החברות האלה האזרח ה"תמים" יוצא נפסד ומאוד מבואס. לא יודע אבל אותי לימדו שיש תחרות אז הצרכן תמיד מנצח, אבל פה המקרה הפוך
קחו למשל את השידורי ספורט, יש עכשיו דיל חדש
תשע משחקים ב-33 שקל, משחקים שעד לפני שנתיים היו במסגרת התשלום החודשי לחברת הכבלים, אבל זה לא הכי מעצבן אותי...הדבר שיותר מעצבן אותי זה השידורי סרטים, לכל חברה יש לפחות 5 ערוצי סרטים נכון? וכל חברה ממש מתגאה בשמות של הערוצי סרטים, לדוגמא
Hot Drama
Hot Fun
אבל מה, כל סרט שישודר בערוץ סרטים הזה, ישודר גם בערוץ הסרטים הזה, כלומר אותו סרט לא משנה איזה סגנון הוא בכלל ישודר גם פה וגם פה, כלומר כל הסיווג ערוצים הוא בולשיט אחד גדול, עוד סוגייה מעצבנת, לא יודע אם שמתם לזה אבל כל הסרטים בערוצים האלה חוזרים על עצמם באופן קבוע, יש איזה מעגל כזה, כנראה שאנחנו הצרכנים עסוקים מידי להבין את זה, על תחשבו שאני איזה פריק של טלוויזיה, אין לי אפילו ממיר דיגיטלי בדירה, פשוט הייתי חייב לצעוק את זה, וחשבתי שפה זה יהיה הבמה הנכונה...בקיצור נעבור לסרטים בתשלום, שזה בכלל בדיחה אחת גדולה
אוקיי אז החברות כבלים נותנים לנו סרטים "חדשים" כלומר עד שנת 2002 בערוצים ברגילים אבל תקשיבו לזה, יש לא ערוץ אחד אלא 2 ערוצי סרטים בתשלום אקסטרה, כלומר שלא כלול בתשלום החודשי שנקבע מראש, הסרטים שם הם גם "חדשים" מזה חדשים, סרטים שכבר לא בקולנוע אפילו, אבל החברות כבלים חשבו שזה יהיה צעד נכון לתת לסרטים ה"חדשים" במחיר של 20 ש"ח, שכרטיס לקולנוע נכון לשבוע האחרון עולה 37 ש"ח, כיאלו מה? הם חושבים שכסף גדל על העצים? הכי מעצבן אותי שאין להם שום רגישות להורים שעובדים כל כך קשה ולא יכולים לעמוד מפני הילדים שלהם שמבקשים להזמין סרט, כי דוגרי מה, תסרב לבן שלך?
כל הזיוני שכל האלה הביאו אותי למסקנה מאוד ברורה, אני יכול להבין למה אנשים מכל הגילאים ומכל השכבות מורידים מוזיקה ובעיקר סרטים בצורה פירטית, כלומר מהאינטרנט, תחשבו על זה, החברות כבלים והחברות סרטים מאלצים אותנו למצוא פתרון זול יחסית לדברים שעד לא מזמן היו בהשג יד לכל השכבות, אני לא אומר שאי אפשר להוציא פה ושם כרטיס לקולנוע אבל לא כולם יכולים להרשות את זה לעצמם, קיצר אם לחברות סרטים יש בעיה עם הבעיה הפירטית הזאת שנקראת אינטרנט שיסתכלו אך ורק על עצמם, הם האשמים העיקריים בכל הסיפור, אנחנו ה"פושעים" מוצאים פיתרונות מעשיים, אז לכו להזדיין
אני יודע שאני לא מחדש לאף אחד פה, אבל כל הנושא הזה פשוט מביא לי את הקריזה, אבל אני יודע שאני לא יכול לעשות כלום לגבי זה, מודים אם אתם רוצים למחוק את הפוסט ה"חסר משמעות" הזה, בבקשה
ולסיום שיר שיבטא את הכל
Alcazar - This Is The World We Live In
אין מה לעשות |
|
|
| KrazyDJs |
תאמת די חידשת לי, הבאת נקודה שונה לראות את כל מצב הפיראטיות..
אף פעם גם לא חשבתי על הקטע של התשלום של סרטים וכל זה..
ועכשיו שאתה מסביר הכל - זה נשמע די נכון...
:wtf: |
|
|
| -CosmicFire- |
| בכמה מקומות ירד המחיר בקולנוע ל18שח אחרי השביתה בקולנוע |
|
|
| eXeTik |
אחרי שקראתי את הפוסט שלך (ובתור עובד בצוות מכירות של ייס) אני חייב לתקן
אתה מדבר על הכבלים, בקושי יש פה נגיעות לייס אבל מה שקשור:
| quote: | Originally posted by GLoBaL-MUZiK
קחו למשל את השידורי ספורט, יש עכשיו דיל חדש
תשע משחקים ב-33 שקל, משחקים שעד לפני שנתיים היו במסגרת התשלום החודשי לחברת הכבלים |
הזכות לשידורי משחקי הליגה נקנתה ע"י זכיין, על-מנת לאפשר ללקוח לראות את השידורים ייס צריכה לשלם לזכיין... הערוץ נקרא פרימיום, מה שזה אומר במילים פשוטות זה שייס רוכשת את זכויות השידור למשחקים מהזכיין ומשדרת ללקוח ללא מטרות רווח- רק שתהיה ללקוח את האפשרות לרכוש את זכות הצפייה במשחקים
אז בנק' הזאת אתה יכול להאשים רק את הממשלה שהפריטה את השידורים מערוץ הספורט (או לצורך העניין ערות 5 פלוס) ונתנה לזכיין לקנות אותם
הדבר שיותר מעצבן אותי זה השידורי סרטים, לכל חברה יש לפחות 5 ערוצי סרטים נכון? וכל חברה ממש מתגאה בשמות של הערוצי סרטים, לדוגמא
Hot Drama
Hot Fun
אבל מה, כל סרט שישודר בערוץ סרטים הזה, ישודר גם בערוץ הסרטים הזה, כלומר אותו סרט לא משנה איזה סגנון הוא בכלל ישודר גם פה וגם פה, כלומר כל הסיווג ערוצים הוא בולשיט אחד גדול, עוד סוגייה מעצבנת, לא יודע אם שמתם לזה אבל כל הסרטים בערוצים האלה חוזרים על עצמם באופן קבוע, יש איזה מעגל כזה, כנראה שאנחנו הצרכנים עסוקים מידי להבין את זה, על תחשבו שאני איזה פריק של טלוויזיה, אין לי אפילו ממיר דיגיטלי בדירה, פשוט הייתי חייב לצעוק את זה, וחשבתי שפה זה יהיה הבמה הנכונה...
|
בייס- הסרטים מכוונים לערוצי הסרטים השונים לפי קטגוריה, אין כפילויות סרטים בערוצים השונים
הסרטים אומנם חוזרים על עצמם, אבל זאת לא למטרת מילויי לוח שידורי ערוצי הסרטים, אלא כדי שלקוח שפספס יקבל הזדמנות שניה לראות את הסרט
מה שזה אומר בתאכלס - 63% פחות חזרות מבכבלים שמקבלים זיכיון לשדר רק 34%
מהסרטים החדשים שמשתחררים- ובגלל זה הם תוכנים סרטים
נעבור לסרטים בתשלום, שזה בכלל בדיחה אחת גדולה
אוקיי אז החברות כבלים נותנים לנו סרטים "חדשים" כלומר עד שנת 2002 בערוצים ברגילים אבל תקשיבו לזה, יש לא ערוץ אחד אלא 2 ערוצי סרטים בתשלום אקסטרה, כלומר שלא כלול בתשלום החודשי שנקבע מראש, הסרטים שם הם גם "חדשים" מזה חדשים, סרטים שכבר לא בקולנוע אפילו, אבל החברות כבלים חשבו שזה יהיה צעד נכון לתת לסרטים ה"חדשים" במחיר של 20 ש"ח, שכרטיס לקולנוע נכון לשבוע האחרון עולה 37 ש"ח, כיאלו מה? הם חושבים שכסף גדל על העצים? הכי מעצבן אותי שאין להם שום רגישות להורים שעובדים כל כך קשה ולא יכולים לעמוד מפני הילדים שלהם שמבקשים להזמין סרט, כי דוגרי מה, תסרב לבן שלך?
|
הסרטים ה"חדשים" כמו שאתה מגדיר אותם חופפים לשיחרורים של סיפריות הווידאו
מחיר הזמנת סרט הוא 17 ש"ח- הרעיון הוא שיהיה לך ווידיאומט בתוך הממיר ובאותו מחיר, שלא תצתרך לצאת מהבית לקחת סרט
ולסיום שיר שיבטא את הכל
Alcazar - This Is The World We Live In
|
אחלה שיר :) |
|
|
| GLoBaL-MUZiK |
אז לא סתם יש ליס יותר משתמשים, צודק, את מה שכתבתי ברובו כתבתי על
HOT
שזה מה שהמשפחה שלי עשתה, לא שהייתה לה ברירה, אתה יודע קיבוץ ותשתיות לא חכמות |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|