return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 
Wtf?!?
 
Viber
אם האוואטר הזה מעצבן אותכם אז תקלטו את האתר הרשמי:

http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html
והכי עיצבן אותי באתר הזה זה:


בכול מקרה אני ממליץ עדיין ללכת החלק של התגובות באתר:
http://www.inminds.co.uk/boycott-comments.html

ניחם אותי לראות שם אמריקאים וטיפה אירופאים שתומכים בנו ומאחורינו
אין על האמריקאים(למרות שהם לא הכי חכמים)
:stongue:

ותרגישו חופשי להשאיר להם גם מיכתב חביב,לוקח שניות לשלוח...


מחליא לראות איך הערבים שולטים בעולם,תעשו חיפוש בגוגל ותימצאו עוד 100 אתרי משנה כאלה.
Viber
quote:
Originally posted by FederalBI
זה אותו דבר כמו שהם חושבים על החתימה שלי


אבל זה שונה כי החתימה שלך פשוט מביעה עובדה שהוכחה 1000 פעמים.
coby
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהה


איזה אתר מצחיק !!

כנסו למשחקים, הרג אותי


lion of allah

life of muhammad

חחחחח ... בונא הם אשכרה שוטפים לאנשים תמח

צריך להפיל את האתר הזה
KrazyDJs
quote:
Originally posted by coby
צריך להפיל את האתר הזה


במהרה בימינו..
שלחתי לחבר לינק, וביקשתי ממנו שיפרסם ברוטר :D
taltul
נשאלת שאלה למה באמת האקרים ישראלים לא מפילים את האתרים מן הסוג זה... כפי שהבנתי לא מגיבים באותו אתר משנת 2002 אבל הוא עדיין חי ומסייע בשטיפת ראש האיסלמית של האוכלוסיה העולמית...

הרי זה גם יכול להוות מעין "אימון" מסויים :) למרות שאני בטוח לאתרים האלה אין אמצעי הגנה טובים במיוחד...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel

Powered by: SEI and vB
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited
Privacy Statement