|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by sh33p
?יש למישהו מפה איך להגיע לשם (מכיוון פ"ת) ליד מה נמצא המקום |
אם המקום ליד עזריאלי אז קח קו 66 עד לר"ג ומשם קח קו 51 עד לעזריאלי |
|
|
| THE_BLUE_DRAGON |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
אני אשמח לתקלט פסיי במסיבה הבאה :D
ואם אתם רוצים, אני גם מוכן לעלות בהתחלה ולשים קצת מוסיקה שחורה, להיטים והאוס..... |
על פסיי עוד אפשר לדבר.
בקשר לשחו-רע ולהיטים גם עם ישלמו לי מליונים אני לא יכניס לערב שלי דבר כזה!
אבל תודה על הכוונה. |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
אז אני מבין שאתם לא רוצים שיהיה קהל חוץ מחברי הפורום.......
סבבה. איך שבא לכם :) |
זה בדיוק הבעיה של כל הליינים לחיילים והדומים להם - מארגנים מתכלחילה פוחדים שלא יבואו אנשים או לא יודע מה בגלל הסוג של המוזיקה של אותו ליין וזה גורם להם לתת 95% של מוזיקה שחו-רע ולהיטים בסופו של דבר...
זה הדבר הכי עצוב...
חלאס להתפשר כבר???
הרי זה לא הקהל אלא הליין עצמו קובע את הסגנון המוזיקאלי שלו...
נ''ב: אני בטוח כולכם זוכרים את הוויכוחים שהיו פה לגבי "מתי נתחיל לחנך את הקלאברים הישראלים ויכירו וידעו מה זה איכות" אז לדעתי זה ההזדמנות שלנו להתחיל סוף סוף ליין איכותי בלי שום חירטוטים...
וחלאס כבר כבר להיכנס לפניקה עוד לפני שהתחלתם... אחרת זה לא ילך לכיוון הנכון... |
|
|
| Vortex_SA |
| אני לא יודע מה הבעיה... הצלחתי לפוצץ מקום כבר עם המוזיקה שניגנתי, זה לא משנה איזה מוזיקה אתה מנגן כל עוד אתה אוהב אותה ומתחבר אליה, אני השתגעתי באותו ערב כמו אני לא יודע מה, ומה שמצחיק זה שרוב הרוקדים שלי היו בנות... שנחשבות ללא אוהבות טראנס וכאלה... רוב הבנות שאני מכיר בכלל קוראות לזה דאנס, כי טראנס נחשב לפסיכודלי בארץ... (זה היה במועדון הקווינס, ששם יש שני אולמות, קטן וגדול, הייתי בקטן ואני שמח לאמר שגנבתי חלק נכבד מהבליינים של האולם הגדול :) ) |
|
|
| Narcotic Mind |
אוףףף
אני רוצה לבוא אבל אני אמור לעבוד
ד"א אורן לא יצא לי לדבר איתך (או בעצם כמעט עם אף אחד מהפורום) מאז התקרית הלא נעימה בפולס בר- אבל התקדמתי
אני מתקלט עכשיו די בקביעות בימי שישי בהום קלאב... פסיי טראנס- בעיקר פול און- לא מאה אחוז הסגנון שלי אבל אני נהנה
בכל מקרה- הייתי שמח לעלות לאיזה סט של פסיי לשעה אבל אני רואה שזה לא כל כך אפשרי... חבל |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|