return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Ibiza 2004... There's No Place Like Home - The Review

m0sh
לא אני הולך ביום ראשון לקצף
אני לא מוותר על פיקוטו
:D

עוד שאלה

ה
Privilege Manumission

זה יעני מסיבה בגירסא הגדולה של המקום?
יעני בליין של פיקוטו הבנתי זה רק המועדון עצמו ... ופה זה גם החלק החיצוני עם הבריכות....
יש מושג?
princess cc
quote:
Originally posted by m0sh
זה לא 2.5 אלף יורו

באמת תקראי הודעה לפני ועוד כמה הודעת אחרי ותראי
איזה ראש קטן את

1000 יורו ואתה מסודר

זה מרוב שאתם כותבים הרבה שטויות אני כבר מסננת...:)

איזה יופי רק עכשיו קראתי הכל! תותח עללללללל איזה ריוויו! איזה תמונות! איזה מסיבות!!!!!!!!!!!!
איך בא לי!!!!!!!
באסה איך אני מקנאה בכם!
:whip:
eXeTik
אחרי שהזלתי ריר על המסך עם כל התמונות האלה... נשאר לי רק לשאול מאיפה קניתם את כל החולצות/מכנסיים עם התאורה- ובמיוחד את הכפפה הזאת?
Huge-A
eXeTik
כל הזכויות שמורות לציוד הנ"ל .
תמונות שלי תראה כאן :MY

עוד 18 יום למנייאקקקקקקקקק

שים לב לבאנר תראה איזה יופי של בגדים ומשקפיים :toocool
fusi
quote:
לא אני הולך ביום ראשון לקצף
אני לא מוותר על פיקוטו
:D

בחירה טובה הפריוילג' ביום רביעי, אני הייתי עושה את אותו הדבר

אבל (וזה אבל ענק) בקשר לבחירה שלך ביום ראשון - אין יותר גרוע מזה, כי זה אומר שאתה הולך לפספס את הסאנדייס @ ספייס - המסיבה הכי טובה באי מזה שנים
ולא רק זה אלא המסיבת קצף שבחרת ללכת אליה ביום ראשון באמנזיה לא רק שהיא תהיה חצי ריקה אלא היא מסיבת גייז (על כל הטוב והרע שיש בעניין). קח לתשומת ליבך
(הכל נאמר מניסיון אישי שלי)

quote:
עוד שאלה

ה
Privilege Manumission

זה יעני מסיבה בגירסא הגדולה של המקום?
יעני בליין של פיקוטו הבנתי זה רק המועדון עצמו ... ופה זה גם החלק החיצוני עם הבריכות....
יש מושג?

נהפוך הוא - רק ביום שני (מאנומישיין) מצליח המועדון למלא את כולו (12000 איש) ולכן פותחים את כל ההיכל הענק הזה (אין חלק חיצוני, הכל בתוך המועדון, גם הבריכה). בימים אחרים, כמו ביום רביעי, פותחים רק חלק קטן מהמועדון כולו מהסיבה הפשוטה שהם לא מצליחים למלא את המקום בליינים שבימים אלו

בליין של פיקוטו וליבינג (מגהנייט ביום רביעי) פותחים חלק מהמועדון שיכול להכיל בסביבות 3000 איש. אותו חלק תמיד מלא ואין תחושה שאתה לבד כשם שהייתה עלולה להיווצר אם היו פותחים את כל המועדון ביום הזה

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel