|
|
| m0sh |
זה לא 2.5 אלף יורו
באמת תקראי הודעה לפני ועוד כמה הודעת אחרי ותראי
איזה ראש קטן את
1000 יורו ואתה מסודר |
|
|
| Huge-A |
כותב הריוויו פיוז'ן מוסר שיש בעיה קטנה עם הסרבר שהתמונות יושבות עליו ולכן הן לא עולות. אותה בעיה תתוקן בשעות הקרובות ואז תוכלו להנות מקריאה מלאה של הריוויו וצפייה בתמונות
:חוצמזה הוא גם יכתוב פה בקרוב ברגע שהאדמיניסטרטורים יאשרו לו את המשתמש
fusi |
|
|
| fusi |
טוב סוף סוף אישרו לי את המשתמש וגם אני פה
fusion אני אגב כותב הריוויו
:ועכשיו הזמן לענות על כמה שאלות שנשאלו פה
| quote: | Originally posted by m0sh
בן זונה אבל רק לא הבנתי למה הוא אומר
מה רע במועודונים האלו בלילה? |
זה לא שרע בהם, להפך (הם מתעלים על כל מועדון ישראלי בכמה רמות), אלא הם נופלים משאר המועדונים הגדולים באיביזה - ספייס, אמנזיה, פריוילג', פאצ'ה ואל-דיוינו, מבחינת אווירה, קהל ומוזיקה
ויותר מכך - בעדן ואס-פארדיס יש גם ליינים שאינם מנגנים מוזיקה אלקטרונית. דבר חמור לכשלעצמו
| quote: | | Originally posted by m0sh עכשיו יש למישהו מושג אם מסיבות סיום יקרות יותר? |
מנסיון של שנים עברו מסיבות הסגירה יותר זולות בכמה יורו מהמסיבות במהלך העונה, אבל לא הבדל משמעותי
| quote: | Originally posted by FederalBI ד"א
כמה יצא לו כל הנסיעה כולל הכל המסיבות האוכל וכל הדבריחם
בבקשה צריך תשובה |
כמו שחברי אדיר "היוג' איי" ציין - יצא לי משהו כמו 6500 ש"ח הכל כולל הכל למשך שבוע
זהו זה. אם מישהו מעוניין במידע נוסף שישאל
נ.ב: כל התמונות בריוויו חזרו לעבוד והן כעת עולות כמובן |
|
|
| m0sh |
| quote: | Originally posted by fusi
זה לא שרע בהם, להפך (הם מתעלים על כל מועדון ישראלי בכמה רמות), אלא הם נופלים משאר המועדונים הגדולים באיביזה - ספייס, אמנזיה, פריוילג', פאצ'ה ואל-דיוינו, מבחינת אווירה, קהל ומוזיקה
ויותר מכך - בעדן ואס-פארדיס יש גם ליינים שאינם מנגנים מוזיקה אלקטרונית. דבר חמור לכשלעצמו
מנסיון של שנים עברו מסיבות הסגירה יותר זולות בכמה יורו מהמסיבות במהלך העונה, אבל לא הבדל משמעותי
|
אוקי סבבה
תראה אני רוצה ללכת למסיבת מים באס פארדיס...היית או שמעת?
וגםמה אתה אומר על המסיבת קצף באמנזיה
למרות שחברים שלי היו כבר שם בסוף יולי ואמרו לי ללכת
ודווקא מהסרט שאחד מהפורום עשה , עדן נראה טוב... |
|
|
| fusi |
אוקי סבבה
תראה אני רוצה ללכת למסיבת מים באס פארדיס...היית או שמעת?
|
אל תתקרב לשם. חרא קהל, חרא מוזיקה ומסיבה הרבה פחות טובה משאר המסיבות שאתה יכול ללכת אליהן במועדונים האחרים באותו הלילה
וגםמה אתה אומר על המסיבת קצף באמנזיה
למרות שחברים שלי היו כבר שם בסוף יולי ואמרו לי ללכת
ודווקא מהסרט שאחד מהפורום עשה , עדן נראה טוב... |
- לעומת מסיבת המים זו דווקא מסיבה שחובה לפקוד אותה. מדובר בליין
La Troya @ Amnesia
שנערך כל יום רביעי
בעיקרון הקצף מתחיל לזרום בחדר הראשי בסביבות 6 בבוקר ובינתיים יש שם מסיבה רגילה על טהרת ההאוס, כאשר בטרסה יש את מסיבת הגייז הטובה בעולם. אל תדאג - יש בה כמובן רוב סטרייטי לחלוטין
:tongue3
:קח בחשבון שאם אתה הולך למסיבה הזו ביום רביעי אז אתה מוותר על 2 מסיבות לא פחות טובות שנערכות באותו הלילה
Subliminal @ Pacha
Meganite @ Privilege
אבל באיביזה הדילמה אף פעם לא הייתה קלה לגבי איזה מסיבה לבחור, וניסיון זה הדבר היחיד שאולי יכול לעזור בכך. צרות של עשירים כמו שאומרים
:D |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|