return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 
DJ MAG Top 100 dj's in the world - the vote has begun! go vote for your favourite dj

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
פסדר נכון,אז הוא משפיע לגבי כמה כסף התקליטנים מרוויחים ולכמה אירועים הם מוזמנים וכול השטויות האלה אבל אם אתה רוצה לדעת דוגרי מי ה100 תקליטנים הכי טובים בעולם לפי סדר אתה לא תקבל מהמיצעד הזה תשובה - וזאת אמורה להיות כול המטרה שלו וזה מה שעושה אותו לחלול
ובלי קשר לכול זה לדעתי המיצעד הזה פחות חשוב ממיצעד מפיקים שממנו התקליטנים עושים כסף אבל זה כבר סיפור אחר.

אני מסכים איתך בנקודה הזו אבל מה לעשות שאף אחד לא מרים את הכפפה אולי גם בגלל שהכסף הגדול בתעשייה לא נמצא שם....הרי בסופו של דבר מה ייתן חוץ מלנו אוהבי המוזיקה מצעד מפיקים?
נגיד אני יודע אנדי מור יסיים ראשון
יופי
מה זה ייתן?
מארגני מסיבות ברחבי העולם אלא אם הם מטומטמים לא יזמינו אותו לנגן אצלהם רק בגלל זה (כי אין קשר בין יוצר טוב לדי גיי טוב) חברות תקליטים ממילא מספיק חזקות בפני עצמן ולא זקוקות למצעד זה או אחר כדי לבחור את היוצרים שיספקו להם תרמיקס לקטעים חדשים שמיועדים להשתחרר באותם הלייבלים מה גם שבדרך כלל לפחות בחלק לא קטן מהמקרים אותם יוצרים שיעשו תרמיקס לקטע שאמור להשתחרר בלייבל יהיו יוצרים שכבר חתומים בלייבל...
רוצה דבר טוב אחד לגבי המצעד של די גיי מאג?
בכל מקום בעולם וכמובן שגם בישראל יש ציבור ענק שהמקסימום שהוא מכיר זה טיאסטו
כשמגיע לפה לדוגמא ארמין
או פרי קורסטן או כל אחד מהטופ טן להצמיד לשם שלו תמיקום המכובד במצעד הזה יכול לשכנע אנשים שכדאי ללכת לאותו אירוע...
כן זו אמת עצובה אבל מה נעשה...זה גם למה דירוג גבוה שווה יותר כסף לאותם די גיים
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני מסכים איתך בנקודה הזו אבל מה לעשות שאף אחד לא מרים את הכפפה אולי גם בגלל שהכסף הגדול בתעשייה לא נמצא שם....הרי בסופו של דבר מה ייתן חוץ מלנו אוהבי המוזיקה מצעד מפיקים?
נגיד אני יודע אנדי מור יסיים ראשון
יופי
מה זה ייתן?
מארגני מסיבות ברחבי העולם אלא אם הם מטומטמים לא יזמינו אותו לנגן אצלהם רק בגלל זה (כי אין קשר בין יוצר טוב לדי גיי טוב) חברות תקליטים ממילא מספיק חזקות בפני עצמן ולא זקוקות למצעד זה או אחר כדי לבחור את היוצרים שיספקו להם תרמיקס לקטעים חדשים שמיועדים להשתחרר באותם הלייבלים מה גם שבדרך כלל לפחות בחלק לא קטן מהמקרים אותם יוצרים שיעשו תרמיקס לקטע שאמור להשתחרר בלייבל יהיו יוצרים שכבר חתומים בלייבל...
רוצה דבר טוב אחד לגבי המצעד של די גיי מאג?
בכל מקום בעולם וכמובן שגם בישראל יש ציבור ענק שהמקסימום שהוא מכיר זה טיאסטו
כשמגיע לפה לדוגמא ארמין
או פרי קורסטן או כל אחד מהטופ טן להצמיד לשם שלו תמיקום המכובד במצעד הזה יכול לשכנע אנשים שכדאי ללכת לאותו אירוע...
כן זו אמת עצובה אבל מה נעשה...זה גם למה דירוג גבוה שווה יותר כסף לאותם די גיים

כן אני יודע,מה שמעצבן אותי זה שטיאסטו יוצא ראשון ודוגרי זה בדיחה לפי דעתי,ה5 תקליטנים היחידים ששווה להגיד שהם לא סתם שמים מוזיקה כמו אידיוטים הם:
LTJ BUKEM
OAKENFOLD
PVD
ו2 החברה האלה גם מצדיקים מיצעד כזה
MARKUS
ARMIN

ואולי ככה סאשה ומארקו וי של פעם אבל רק אולי

כול האחרים הסטים שלהם שווים חצי זין מבחינתי כי זה סתם ניגון של 14 טראקים ברצף על איזה מחשב וניפופי ידיים ועצם הנוכחות שלהם בכזה מיצעד משפילה אותו לגמרי.
אם כבר הזכרתי את עניין המחשב יש לציין שזה מטומטם שרוב ה"תקליטנים" במיצעד הזה נותנים לפרו טולס או לתוכנה אחרת לעשות להם תעבודה או ששולחים רשימת טראקים לתחנות רדיו והתחנת רדיו זורקת הכול לפרו טולס ויש סט וכול מה שנישאר זה להיסתכל על חלק מתקליטני ההיפ-הופ(לא בארץ) בקינאה.

אנשים בארץ ובארה"ב לא מבינים כלום מהתחת שלהם והם הורסים מיצעדים מסוג זה עוד יותר,כמו שלפני ארבע שנים איזה מועדון הביא לארץ מיתחזה של אוקנפולד שיבוא וינגן על דיסקים ובקושי בן אדם אחד שם לב לזה.
אנשים פה יקשיבו למה שפופולארי או למוזיקה שתוסיף להם לפוזה
Glenn-Holmes
לא יודע אחי... אתה די מגזים לא? רק שתדע גם פול ואן דייק עובד עם תוכנה... הוא בא עם לפטופ ומנגן בפיינל סקראץ'

לזכותו של טיאסטו וגם ארמין יאאמר שהם נותרו נאמנים לויינילים
מרקוס אהוב ליבי לצערי זנח אותם לחלוטין ועובד 100 אחוז עם דיסקים

אני לא חושב שחוץ מהשמות שהבאת אין די גיים ראויים
לא הזכרת את דיגוויד
לא הזכרת את קארל קוקס
לא הזכרת את גימס זאביילה ועוד רבים וטובים שקצרה ידי מלהזכיר ולא משנה אם אוהבים תסגנון שלהם או לא...כבודם במקומם מונח
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא יודע אחי... אתה די מגזים לא? רק שתדע גם פול ואן דייק עובד עם תוכנה... הוא בא עם לפטופ ומנגן בפיינל סקראץ'

לזכותו של טיאסטו וגם ארמין יאאמר שהם נותרו נאמנים לויינילים
מרקוס אהוב ליבי לצערי זנח אותם לחלוטין ועובד 100 אחוז עם דיסקים

אני לא חושב שחוץ מהשמות שהבאת אין די גיים ראויים
לא הזכרת את דיגוויד
לא הזכרת את קארל קוקס
לא הזכרת את גימס זאביילה ועוד רבים וטובים שקצרה ידי מלהזכיר ולא משנה אם אוהבים תסגנון שלהם או לא...כבודם במקומם מונח

לפיוידי התכוונתי יותר ב3 שנים האחרונות ולאו דווקא בשנה האחרונה,לא ידעתי שמרקוס מרמה אבל יאמר לזכותו שהסטים שלו לפחות שווים קצת במשו מיוחד שיש בהם ושהוא לא מרמה עם תוכנת מחשב.
את כול הסטים של טיאסטו אפשר לזרוק לפח לדעתי כך שזה לא משנה על מה הוא מנגן,הוא מפיק וזהו לטעמי.
את דיגוויד אף פעם לא כיבדתי כתקליטן,אף פעם הסטים שלו לא הרשימו אותי או עשו לי משו - ההפקות שלו דווקא דיי אהבתי.
ג"יימס זאבילה משקיע,אני לא מת על המוזיקה שלו ולפי מה שאנשים שכן אוהבים את סוג המוזיקה שלו אומרים הוא גם תקליטן אמיתי.

יםאקיצר לא יעזור מה תגיד לי - אין דבר כזה כבר תקליטנים בטראנס שהם טוב כמו הזקנים של פעם,אני שומע עכשיו את
LTJ Bukem+Mc Conrad - progression session 6
ואני חושב לעצמי שככה סט אמיתי של תקליטן אמיתי מתנהל - הוא פשוט עדיף על לקבל את הטראקים לבד אחד-אחד מה שאני לא יכול להגיד על הסטים בטראנס של היום - עד 2004 יש לי 360 סטים בערך ומ2004 בערך 50 - זה כבר לא כמו פעם שזה שווה מיצעד זה הכול,אם המנהלים של המועודונים רוצים מיצעד שיקרי שיידאג להביא להם כסף ביותר יעילות אז שיבושם להם - אליי זה לא שייך.
Glenn-Holmes
טוב אוקיי כל אחד ודעתו הוא... כנראה שלא נסכים על חלק ממשאמרת...כמו שבטח אתה יכול לחלוק על חלק ממשאני יגיד...
אבל טוב לשמוע דיעות נוספות

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel