return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 
DJ MAG Top 100 dj's in the world - the vote has begun! go vote for your favourite dj

Hell_Copter
quote:
Originally posted by guetag
הרשימה נכונה?
http://www.thedjlist.com/

זאת הרשימה הנכונה

Top 100
Star
לדעתי לא יהיה שינוי השנה וזה בגלל שאני לא רואה את ארמין עושה כל מיני ארועים כדי לפרוץ החוצה
נכון הדיסק האחרון שלו פתוח בסגנונו לקהל הכללי אבל שום ארועים שום דבר שאפשר לפרוץ דרכו החוצה

וקחו דוגמא
השנה חלק קטן ממה שטיאסטו עושה זה להפיק קטע רישמי למשחק הכדורגל החשוב והמסוקר ביותר

אז אחרי דיסנילנד (שכנראה שטיאסטו יזכר לאורך זמן עקב הארוע הזה) ואחרי כל הארועים הענקיים ,ועכשיו להפיק קטע למשחק כדורגל גדול
DVD,CDS,
אז צר לי לבאס מישהו אבל זאת הדרך לפרוץ החוצה או לכל הפחות לשמור על התואר
תבין שמי שלא מבין ואין לו שמץ בדירוג הזה כאשר ישאלו אותו מי מספר אחד הוא יגיד "נסיך האוס טיאסטו"

וזה שאמר שצריך להפסיק את הדירוג "המטופש הזה"
כנראה שאתה לא מבין איזה כוח יש לדירוג הזה ואיזה השפעה זה נותן למקומות הראשונים בסצינה

quote:
one massage for all
tiesto cant be number one again
not when he keep on pushing the same tracks (from his last album) to his playlists .
voting him is like confirming you are blind horses in tiesto hands (that keep on turning off the same records again and again and again)
also tiesto is planing his second concert this year one day after the official announcement of 2004 100 top djs of the year
seems like he sure he will win and celebrate it on that venue lets show him he cant be that sure

אין ספק שאתה צודק שכאשר הוא מנגן את אותם הסטים שוב ושוב ושוב, אבל פה נכנסים כל המעריצים של טיאסטו סוג של אהבה עיוורת
ותבין שיש לו מעריצים שהם בכלל לא מכירים את סוג המוסיקה הזאת הם רק יודעים שטיאסטו זה אחלה "האוס" ושהוא מספר אחד כי הם לא מכירים מישהו אחר .

quote:
choose people like armin van buuren which in his great show is bringing the best yet unreleased most of times new uplifting trance also combined with high quality progressive

מצדיק אותך אחי אבל ....שוב מגיע הקטע שכמה שהתוכנית שלו מואזנת על ידי אוהבי המוסיקה האלקטרונית זה לא מספיק וזה לא יעזור לו לקבל את התואר
זאת רק תוכנית אינטרנט אחרי הכול וזה לא מספיק
כי אנשים שלא מכירים את ארמין מן הסתם לא יאזינו וכל מעריצי האלקטרוני לא מספיקים כדי להוריד את טיאסטו מן המקום הראשון
quote:
vote for above & beyond the ownerz of "anjunabeats" the label that didnt stop bombing us with melodic uplifting tunes

אכזבת השנה לחלוטין ...תוכנית שלדעתי הייתה מספר אחת צנחה והפכה להיות תוכנית משעממת לאורך זמן ולדעתי איבדה המון ריספקט מן המאזינים ....שמע את התוכניות האחרונות שלהם ושמע את הראשונות שלהם ותבין לבד
אותי הם איכזבו !!!!!

סיכום
צריך רענון למצעד ודם חדש למקום הראשון
אבל לפי איך שהדברים מתנהלים קשה לי לראות שמישהו יגרום לזה לקרות:conf:
Viber
, MTV אין למצעד הזה שום תוקף ממשי,זה כמו טקס פרסי הדאנס של
מי שרוצה להמשיך ולהחשיב את המצעד הזה שיהיה לו בכיף אבל אני עדיין אומר שהוא ערימה של חרא.
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
, MTV אין למצעד הזה שום תוקף ממשי,זה כמו טקס פרסי הדאנס של
מי שרוצה להמשיך ולהחשיב את המצעד הזה שיהיה לו בכיף אבל אני עדיין אומר שהוא ערימה של חרא.

להגיד את זה זה כמו לקחת את הראש שלך כמו שהוא עם או בלי ג'ל
ולדחוף אותו עמוק עמוק עמוק אל תוך האדמה
ולהשאיר אותו שם
לא להוציא אותו...

אם אתה רוצה להתעלם תתעלם
המצעד הזה הוא הרבה יותר חזק ממך וממני וגם מרוב השמות שמככבים בו

אבי עם כל הכבוד לתגובה שלך הגבת על דברים שכתבתי לפני המצעד שהיה לפני שנה...
חלק ממשכתבתי היה מטופש
לפחות במבט לאחור
לכן משכתבתי השנה זה מאוד מייצג שקול ואחראי

בלי קשר אני לא מסכים לגבי אבאב אנד ביונד
התוכנית שלהם יודעת גם כיום שבועות יפים מאוד וכל חודש לפחות אנחנו מקבלים מהם קטע אקסקלוסיבי אם לא יותר מקטע אחד שעושה שמות ומצליח לסחוף ורק הם מנגנים אותו לפחות כמה חודשים לפני כולם
הלהיט הנוכחי זה
sunny lax - puma
ואי אפשר לשכוח את
2 divine - black is the colour
שכבר כמה חודשים שהם היחידים שמנגנים

כן יש להם נפילות גם..אבל אני עדיין חושב שמשהם עשו השנה מספיק בשבילי כדי לפחות לשקול ולהצביע עבורם גם השנה
coby
נראה לי שהוא מתכוון שזה יותר מצעד של פופולאריות ופחות של מי די ג'יי באמת יותר טוב..

לי אישית אין מושג אני בקושי שומע סטים :?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel