|
|
| Huge-A |
sabi10
קצת כבוד ליוצרים ישאלים לא יזיק..
וכם מגיע להם והנה עובדה חדה וברורה מאוד לכל מי שיש לו ראייה מזויינת שהם הגיעו בזכות קולות של אנשים שחשבו שהם יותר טובים מדארוד ;)
בכל מקרה אני רוצה לצטט לכם משהו שראיתי...
"די.ג'יי טייסטו זכה לפופלריות בישראל הרבה לפני שהצליח לפרוץ את הדרך אל רחבות הריקודים באירופה וארה"ב, וגם עכשיו כשהוא סטאר בינלאומי שמנגן בטקס הפתיחה של האולימפיאדה, הוא מקפיד לבקר אותנו פה ושם.
אבל זאת לא הנקודה הישראלית היחידה בסיפור של "רשימת די.ג'יי מגזין", שכן ה"פלאש בראד'רס", הלא הם שלושת האחים שמואל, ראובן ואילן פליישר, נותנים לגויים חזק בראש כל הדרך למקום ה-71." |
|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by Huge-A
sabi10
וכם מגיע להם והנה עובדה חדה וברורה מאוד לכל מי שיש לו ראייה מזויינת שהם הגיעו בזכות קולות של אנשים שחשבו שהם יותר טובים מדארוד ;)
"די.ג'יי טייסטו זכה לפופלריות בישראל הרבה לפני שהצליח לפרוץ את הדרך אל רחבות הריקודים באירופה וארה"ב, וגם עכשיו כשהוא סטאר בינלאומי שמנגן בטקס הפתיחה של האולימפיאדה, הוא מקפיד לבקר אותנו פה ושם.
אבל זאת לא הנקודה הישראלית היחידה בסיפור של "רשימת די.ג'יי מגזין", שכן ה"פלאש בראד'רס", הלא הם שלושת האחים שמואל, ראובן ואילן פליישר, נותנים לגויים חזק בראש כל הדרך למקום ה-71." |
WORD !! |
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by Huge-A
sabi10
תסתכל לי עמוק עמוק בלבן של העין ותגיד לי שהם לא נכנסו למצעד בעיקר בעיקר בגלל סיבה שהיא כלל לא הסטים שלהם
אלא להיט הקיץ הענק שלהם שהצליח בכל אירופה וגם באמריקה אם אינני טועה
flash brothers - amen |
|
|
| markfeldman |
| quote: | תסתכל לי עמוק עמוק בלבן של העין ותגיד לי שהם לא נכנסו למצעד בעיקר בעיקר בגלל סיבה שהיא כלל לא הסטים שלהם
אלא להיט הקיץ הענק שלהם שהצליח בכל אירופה וגם באמריקה אם אינני טועה
flash brothers - amen |
כל מילה זהב ! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|