|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
בדיוק מה שגורם לך לבחור בארמין..
הערצה לדי ג'יי הזה..לא פחות ולא יותר...
אז תן לו לבחור מה שבא לו..
ודוגרי, הוא צודק..
אילן באמת כל פעם מביא אותה בפוסט עם אותם נימוקים על אותו נושא שטייסטו לא מגוון בסטים שלו והוא שם את אותו פלייליסט עם טראקים מהאלבום הלא כל כך טוב שלו
ושארמין הוא המלך וצריך לרדת לו...
חלאס...
נגמר סיפור... |
קודם כל לא יודע מה הקטע של שחר להעלות באוב את התגובה שלי אני רוצה לציין שהוא אחרי איזה חודש העלה שוב תנושא
ואני כמובן חייב להגיב
גם לשחר
וגם לאליאור
אליאור אני מצטער על הקטילה הבאה אבל רק ילד יפרש בחירה מסוימת שלי ונימוקים על הבחירה הזאת כבחירה מתוך הערצה
לא פעם לא פעמיים ועכשיו שוב אני אומר את זה
אני אוהב את ארמין
כמו שאני אוהב הרבה אחרים
וכמו שאני אוהב קטעים טובים של טיאסטו
או קיי??
עכשיו לדעתי לארמין היתה שנה מצוינת
לא צריך לרדת לו
ולא אני לא מעריץ חרש שלו
אני מאזין קשוב שנהנה מאוד מהאזין לסטים שלו כל שבוע ונהניתי מאוד כשהוא היה בדום
אתם לא יכולים לנהל ויכוח אינטלקטואלי???
אז שבו בצד חברים ואל תגיבו
ואם אתם לא יודעים מה זה ויכוח אינטלקטואלי אז הבה נסביר לכם (זה בשבילך שחר) ויכוח שבו מועלים טיעונים ע"י צד אחד והצד השני מגיב לטיעונים האלה מעלה טיעונים משלו שזוכים לתגובה ע"י המד הראשון וחוזר חלילה...
במקרה שלכם זה לא עובד ככה
אני אומר לכם תשמעו אני שמעתי סטים של ארמין השנה
הם מצוינים
מקסוס נהדר ובעיקר שילוב של הקטעים הבאמת חדשים חלקם הגדול שעדיין לא שוחרר ומקשת יחסית מגוונת של סגנונות
וטיאסטו לעומת זאת תקוע יחסית בסטים שלו על יותר מדי פרומושן לאלבום שלו והוא קצת שכח לגוון תקופה ארוכה
על זה מגיעה לו הדחה קלה
זפטה קלה ע"י המאזינים שתאמר לו "טיאסטו אנחנו אוהבים אותך ומעריכים אותך אבל פישלת מעט לאחרונה מחכים ששתחזור לעצמך ובשנה הבאה אולי נחזיר אותך למקום ראשון אם תהיה ראוי לו"
אני יודע שזה מעט נאיבי להאמין שזה משטיאסטו יחשוב שירידה למקום שני שלישי אומרת מכיוון אוהבי המוזיקה האלקטרונית אבל אי אפשר לדעת...
ועכשיו אני רוצה שמישהו ידבר כבר משהו ענייני כי לאורך פאקין 100 פוסטים פה אף אחד לא טרח להגיד משהו מלבד די לבלבל תמוח אילן, כל אחד ודעתו הוא וכל הקלישאות האלה
קשה לכם להגיד שהצבעתם לטיאסטו בלי לשמוע סטים שלו השנה?
אני מניח שכן...
ולמשכן שמע למה שלא ינמק בחזרה ??
אני היחיד פה שמשקיע בפוסטים בטרד הזה כי יש לי מה להגיד
ואני אומר אותו
ומי שלא מסכים איתי ואומר לי כל אחד ומה שהוא חושב א כל התחמקות אחרת מדיון עדיף שישתוק כי הוא סתם מוכיח שאין לו מה להגיד |
|
|
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
קודם כל לא יודע מה הקטע של שחר להעלות באוב את התגובה שלי אני רוצה לציין שהוא אחרי איזה חודש העלה שוב תנושא
ואני כמובן חייב להגיב
גם לשחר
וגם לאליאור
אליאור אני מצטער על הקטילה הבאה אבל רק ילד יפרש בחירה מסוימת שלי ונימוקים על הבחירה הזאת כבחירה מתוך הערצה
לא פעם לא פעמיים ועכשיו שוב אני אומר את זה
אני אוהב את ארמין
כמו שאני אוהב הרבה אחרים
וכמו שאני אוהב קטעים טובים של טיאסטו
או קיי??
עכשיו לדעתי לארמין היתה שנה מצוינת
לא צריך לרדת לו
ולא אני לא מעריץ חרש שלו
אני מאזין קשוב שנהנה מאוד מהאזין לסטים שלו כל שבוע ונהניתי מאוד כשהוא היה בדום
אתם לא יכולים לנהל ויכוח אינטלקטואלי???
אז שבו בצד חברים ואל תגיבו
ואם אתם לא יודעים מה זה ויכוח אינטלקטואלי אז הבה נסביר לכם (זה בשבילך שחר) ויכוח שבו מועלים טיעונים ע"י צד אחד והצד השני מגיב לטיעונים האלה מעלה טיעונים משלו שזוכים לתגובה ע"י המד הראשון וחוזר חלילה...
במקרה שלכם זה לא עובד ככה
אני אומר לכם תשמעו אני שמעתי סטים של ארמין השנה
הם מצוינים
מקסוס נהדר ובעיקר שילוב של הקטעים הבאמת חדשים חלקם הגדול שעדיין לא שוחרר ומקשת יחסית מגוונת של סגנונות
וטיאסטו לעומת זאת תקוע יחסית בסטים שלו על יותר מדי פרומושן לאלבום שלו והוא קצת שכח לגוון תקופה ארוכה
על זה מגיעה לו הדחה קלה
זפטה קלה ע"י המאזינים שתאמר לו "טיאסטו אנחנו אוהבים אותך ומעריכים אותך אבל פישלת מעט לאחרונה מחכים ששתחזור לעצמך ובשנה הבאה אולי נחזיר אותך למקום ראשון אם תהיה ראוי לו"
אני יודע שזה מעט נאיבי להאמין שזה משטיאסטו יחשוב שירידה למקום שני שלישי אומרת מכיוון אוהבי המוזיקה האלקטרונית אבל אי אפשר לדעת...
ועכשיו אני רוצה שמישהו ידבר כבר משהו ענייני כי לאורך פאקין 100 פוסטים פה אף אחד לא טרח להגיד משהו מלבד די לבלבל תמוח אילן, כל אחד ודעתו הוא וכל הקלישאות האלה
קשה לכם להגיד שהצבעתם לטיאסטו בלי לשמוע סטים שלו השנה?
אני מניח שכן...
ולמשכן שמע למה שלא ינמק בחזרה ??
אני היחיד פה שמשקיע בפוסטים בטרד הזה כי יש לי מה להגיד
ואני אומר אותו
ומי שלא מסכים איתי ואומר לי כל אחד ומה שהוא חושב א כל התחמקות אחרת מדיון עדיף שישתוק כי הוא סתם מוכיח שאין לו מה להגיד |
אז סבבה..אתה אוהב את הסטים של ארמין
אני לא...אני לא מתחבר למוזיקה שאותי כבר משעממת, טראקים שלי, אישית, נשמעים אותו דבר, שאותו אמן מוציא את אותו טראק עם שם שונה 100 פעם..
לי זה נמאס..ואני כבר לא מתאמץ אפילו להאזין ל ASOT או בכלל לבדוק טראקליסט...
זאת הדעה שלי..
אז תאמין או לא שמעתי כמה וכמה סטים של טיאסטו השנה..
אני מודה, רובם לא היו מגוונים, וברובם כן - הוא "תקע" טראקים מהאלבום שלו..
אבל אני העדפתי את הסיגנון הזה, גם אם זה טראקים של טיאסטו לרוב..
מאשר את הסיגנון הבאנלי ומשעמם של ארמין..
ושוב - זאת דעתי..
ואין לי בעיות, תבחר בארמין, רק תפסיק לנסות לשכנע אנשים לא לבחור בטיאסטו כי אתה מעדיף את ארמין..
כי דוגרי, יש מצב שאני טועה - אבל ככה זה נראה..
מספיק אינטלקטואלי בשבילך? :rolleyes: |
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
אז סבבה..אתה אוהב את הסטים של ארמין
אני לא...אני לא מתחבר למוזיקה שאותי כבר משעממת, טראקים שלי, אישית, נשמעים אותו דבר, שאותו אמן מוציא את אותו טראק עם שם שונה 100 פעם..
לי זה נמאס..ואני כבר לא מתאמץ אפילו להאזין ל ASOT או בכלל לבדוק טראקליסט...
זאת הדעה שלי..
אז תאמין או לא שמעתי כמה וכמה סטים של טיאסטו השנה..
אני מודה, רובם לא היו מגוונים, וברובם כן - הוא "תקע" טראקים מהאלבום שלו..
אבל אני העדפתי את הסיגנון הזה, גם אם זה טראקים של טיאסטו לרוב..
מאשר את הסיגנון הבאנלי ומשעמם של ארמין..
ושוב - זאת דעתי..
ואין לי בעיות, תבחר בארמין, רק תפסיק לנסות לשכנע אנשים לא לבחור בטיאסטו כי אתה מעדיף את ארמין..
כי דוגרי, יש מצב שאני טועה - אבל ככה זה נראה..
מספיק אינטלקטואלי בשבילך? :rolleyes: |
תאמין לי שזה כבר נשמע הרבה יותר טוב
בכל מקרה לגבי הביקורת על א סטייט אוף טראנס אם ארמין היה מנגן אך ורק אפליפטינג הייתי מבין אבל הוא לא...
לפחות האין דה מיקס שומר על קו התחלתי קבוע של פרוגרסיב טראנס ולפעמים גם פרוגרסיב האוס וטכנו
בהזדמנות אני יזרוק לפה כמה טראקליסטים מהיותר מגוונים שלו באינ דה מיקס...
ותבין על מה אני מדבר...
בכל מקרה זה אתה
יש עוד כמוך ששמעו סטים של טיאסטו השנה ונהנו
אבל יש גם כאלה שסתם בחרו בו
וזכותי לבקר תאנשים האלה כדי ששנה הבאה הבחירה שלהם אולי תשקף יותר את הטעם שלהם נכון לשנה העדכנית ולא נכון לאיזה סט שלו שהם שמעו ב2000 (סתם דוגמה)
זהו אליאור...
איתך סיימתי לדון הבנתי אותך הנושא היחיד שהלא סגור זה לגבי הטראקליסטים המענינים של ארמין שאני מתישהו ישים פה ונראה מה תגיד... |
|
|
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
תאמין לי שזה כבר נשמע הרבה יותר טוב
בכל מקרה לגבי הביקורת על א סטייט אוף טראנס אם ארמין היה מנגן אך ורק אפליפטינג הייתי מבין אבל הוא לא...
לפחות האין דה מיקס שומר על קו התחלתי קבוע של פרוגרסיב טראנס ולפעמים גם פרוגרסיב האוס וטכנו
בהזדמנות אני יזרוק לפה כמה טראקליסטים מהיותר מגוונים שלו באינ דה מיקס...
ותבין על מה אני מדבר...
בכל מקרה זה אתה
יש עוד כמוך ששמעו סטים של טיאסטו השנה ונהנו
אבל יש גם כאלה שסתם בחרו בו
וזכותי לבקר תאנשים האלה כדי ששנה הבאה הבחירה שלהם אולי תשקף יותר את הטעם שלהם נכון לשנה העדכנית ולא נכון לאיזה סט שלו שהם שמעו ב2000 (סתם דוגמה)
זהו אליאור...
איתך סיימתי לדון הבנתי אותך הנושא היחיד שהלא סגור זה לגבי הטראקליסטים המענינים של ארמין שאני מתישהו ישים פה ונראה מה תגיד... |
סבבה אילן..אני לא באתי בגישה של לריב..
אלא רק להבהיר לך שכל פעם שמישהו אומר שהוא בוחר בטיאסטו אתה תבוא ותפשוט אותו ותגיד לו שטיאסטו חרא..זה לא עוזר...וזה לא נראה טוב גם..
קיצר אין לך מה להתאמץ בנוגע לטראקליסטים אלא אם אתה ממש ממש רוצה..
פעם עוד נהנתי מ ASOT
גם כי הטראקים היו יותר טובים, לדעתי לפחות..
וגם כי יותר התחברתי לזה..
עכשיו בכל סט שלו פתאום צץ איזה טראק חדש של
probspot
או
ozgur can
או
robert nickson
וכולם נשמעים לי כבר אותו דבר, שאני לא טורח להוריד...
יש לי הערכה וכובד גדול לרוב היוצרים, אם אתה זוכר דפקתי פעם המלצה של איזה 15 טראקים של אוזגור שפשוט ישבתי מול המסך וחיכתי בהתלהבות שהם ירדו..
את רובם ממש אבל ממש אהבתי, חלק מהם עוד אצלי על המחשב..
אבל בחלק מהקטעים החדשים שלו, אני לא מוצא עניין ובכלל לא מתלהב מהם כי הם פשוט לא נשמעים מיוחדים, ונשמעים כמו כל טראק קודם אחר שלו..
אבל שוב - זה עניין של טעם, ובגלל זה אני מעדיף את הטראקליסט הבנאלי, לא מגוון, ומלא בטראקים מהאלבום של טיאסטו - על סט אסוט .. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|