|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by Trance man
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את
reason
מהאינטרנט?
שמעתי הגירסה המלאה שוקלת 1 וחצי ג'יגה!
אה ועוד שאלה.... כולכם פה כבר למדתם תיאוריה של מוזיקה והכל?
כי אני עוד לא למדתי נגינה, ואני רוצה ללמוד את זה מתישהו!!
אז אולי מישהו יכול להגיד לי, כמה שיעורים לוקחים בדרך כלל? וכמה זה עולה? |
אתה לא צריך ללמוד תיאוריה כדי להפיק מוזיקת טראנס...
בעיקרון אתה צריך שמיעה מוזיקלית טובה
אם אתה עדיין אוצה לדעת, אני למדתי בערך 6-7 שיעורי תווים כשהייתי בכיתה ב נראה לך :)
וזה הספיק לי |
|
|
| luckystrike |
כי אני עוד לא למדתי נגינה, ואני רוצה ללמוד את זה מתישהו!!
אז אולי מישהו יכול להגיד לי, כמה שיעורים לוקחים בדרך כלל? וכמה זה עולה? |
120
שקל לשעה - זה מה שלי עלה אצל מקצועי עם אולפן הקלטות וכל מיני כאלה דברים
ואתה צריך תאוריה כדי להפיק מוזיקת טראנס - כל מי שלמד תאוריה יגיד לך את זה ומי שעוד לא למד לא יודע כמה זה יוסיף לו או כמה זה חסר לו...
כל דבר בטראנס קשור לתאוריה ומתבסס על תאוריה - ברור ששמיעה מוזיקלית טובה עוזרת אבל גם היא מתבססת על תאוריה אפילו אם זה שמפיק בלעדייה לא יודע שבמקרה הוא מתבסס עליה...
ושאלת כמה שיעורים לוקחים בדרך כלל - אין לזה תשובה כי אין סוף לתאוריה וכמה שיותר זה רק יכול לעזור יותר
...
לדעתי חומר בסיסי שיספיק ויעזור לך לוקח בערך חצי שנה עד שנה |
|
|
| Trance man |
| quote: | Originally posted by luckystrike
120
שקל לשעה - זה מה שלי עלה אצל מקצועי עם אולפן הקלטות וכל מיני כאלה דברים
ואתה צריך תאוריה כדי להפיק מוזיקת טראנס - כל מי שלמד תאוריה יגיד לך את זה ומי שעוד לא למד לא יודע כמה זה יוסיף לו או כמה זה חסר לו...
כל דבר בטראנס קשור לתאוריה ומתבסס על תאוריה - ברור ששמיעה מוזיקלית טובה עוזרת אבל גם היא מתבססת על תאוריה אפילו אם זה שמפיק בלעדייה לא יודע שבמקרה הוא מתבסס עליה...
ושאלת כמה שיעורים לוקחים בדרך כלל - אין לזה תשובה כי אין סוף לתאוריה וכמה שיותר זה רק יכול לעזור יותר
...
לדעתי חומר בסיסי שיספיק ויעזור לך לוקח בערך חצי שנה עד שנה |
ותגיד..אתה חושב שאפשר ללמוד תיאוריה מספרים או מהאינטרנט? |
|
|
| luckystrike |
ותגיד..אתה חושב שאפשר ללמוד תיאוריה מספרים או מהאינטרנט? |
אני לא חושב כי זה קשה להתמיד בזה דרך אינטרנט או ספר...
התאוריה עצמה יחסית זה דיי משעמם אבל שאתה יודע איתה ומתחיל לעבוד זה עוזר חבל על הזמן... בלי זה אי אפשר לדעתי להפיק בצורה מקצועית
לך ל"מרום" שזה חנות שמתמחה בציוד למוסיקה ובספרים ותשאל אם יש ספר טוב שמלמד תאוריה (פרוקי אקורדים , התאמות סולמות ,תיפוף חשמלי על
MIDI
,עבודה על סיגאונסר ועל ערוצי הקלטה , וכו , וכו - אין לזה סוף כמו שאמרתי ) דרך אגב יש לך ציוד? סינטי,תוכנות וכאלה? ואם כן איזה |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by luckystrike
אני לא חושב כי זה קשה להתמיד בזה דרך אינטרנט או ספר...
התאוריה עצמה יחסית זה דיי משעמם אבל שאתה יודע איתה ומתחיל לעבוד זה עוזר חבל על הזמן... בלי זה אי אפשר לדעתי להפיק בצורה מקצועית
לך ל"מרום" שזה חנות שמתמחה בציוד למוסיקה ובספרים ותשאל אם יש ספר טוב שמלמד תאוריה (פרוקי אקורדים , התאמות סולמות ,תיפוף חשמלי על
MIDI
,עבודה על סיגאונסר ועל ערוצי הקלטה , וכו , וכו - אין לזה סוף כמו שאמרתי ) דרך אגב יש לך ציוד? סינטי,תוכנות וכאלה? ואם כן איזה |
כן, טיפה הגזמתי...
צריך כמה שיעורים כדי לדעת ממש לנגן, אני לא הייתי ממליץ על 120 לאקי....
זה לא יותר מדי?
קחו את הטראקים שלי לדוגמא, אין בהם זיופים ואני כתבתי את כולם מאפס...
למדתי אולי 7 שיעורי תיאוריה...
יש כאלה ויש כאלה |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|