|
|
| DJ-Energy |
| quote: | Originally posted by luckystrike
זה עולה גרושים
:)
4
שקל לגליל ב-קנה ובנה
:) |
שרון כנס לאיי סיי קיו!! |
|
|
| luckystrike |
עוד טריק אחד נחמד :
בכל נרגילה יש מעיין ארובה כזאת (החור הקטן שיוצא ממנו עשן בצד של הנרגילה) ... בכל מקרה הארובה מוברגת פנימה - תנסו להוציא עם היד את ההברגה ולסובב אותה החוצה , אח"כ תביאו צינור (או של מזגן או של טפטפות וכו' ) ותחברו אותו עם האיזוליר באנד (הנייר הדביק) לפתח של הארובה
והופה - יש לנו נרגילה עם שתי צינורות - וכמה שקשה להאמין זה אשכרה עובד
:) |
|
|
| nesher |
יו אחים שלי פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה.
פורום פצצות.
הישראלים שולטים!!!
ובקשר לנרגילות אני חולה על זה, יש לי שתי נרגילות אחת סורית עצבנית.
אני פותח לפחות פעם ביום.
ועוד דבר אז אם אי פעם לא ידעתם כמה חורים לעשות בנייר כסף(דבר מעצבן מאוד כי המון רבים על זה) אז רק שתדעו שאחרי הרבה שנים של נסיון עכשיו אני יודע שזה בכלל לא משנה העיקר שהחורים לא יהיו גדולים מדי כדי שלא ייכנס עפר של גחל לצינור.
וגם אם אתם עושים חורים בצד כדי שיהיה פחות חזק, אז רק שתדעו שזה פחות חזק רק בגלל שאתם מכניסים יותר אוויר פנימה ובמקום לעשות את זה אפשר פשוט לפתוח את הגולה בצד@#%@#%#@
ועוד משהו אם נשבר לכם הראש בנרגילה אז דרך מצויינת וטעימה ומומלצת להכין ראש היא מפירות הדר או תפוח.
פשוט מאוד תעשו חור בגודל של ההברגה של הראש, תחתכו את הפרי לשתיים.
תוציאו את הביפנוכו תשימו בחור אטם(אחרת זה לא עובד)
תעטפו את הבפנוכו בנייר כסף תעשו חור בין הנייר כסף לאטם ויש לכם ראש פצצות שחבל על הזמן!!! |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by nesher
ועוד משהו אם נשבר לכם הראש בנרגילה אז דרך מצויינת וטעימה ומומלצת להכין ראש היא מפירות הדר או תפוח.
פשוט מאוד תעשו חור בגודל של ההברגה של הראש, תחתכו את הפרי לשתיים.
תוציאו את הביפנוכו תשימו בחור אטם(אחרת זה לא עובד)
תעטפו את הבפנוכו בנייר כסף תעשו חור בין הנייר כסף לאטם ויש לכם ראש פצצות שחבל על הזמן!!! |
חבר שלי סיפר לי שהוא ניסה את זה
זה באמת עובד???
ודרך אגב מרגישים גם ת'טעם של הפרי עצמו? |
|
|
| nesher |
| quote: | Originally posted by luckystrike
חבר שלי סיפר לי שהוא ניסה את זה
זה באמת עובד???
ודרך אגב מרגישים גם ת'טעם של הפרי עצמו? |
כן זה עובד מצויין.
וגם מרגישים תטעם משהו בן זונה(במיוחד בראש תפוח) ואם כבר אתה עושה אחד אז אני ממליץ בחום על טעם לימון ירוק בתוך ראש של לימון(למרות שהכי קשה לעשות ראש מלימון) טעם נכי פצצות שטעמתי בחיים!!!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|