return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 
נרגילה !!!!!!!!!!!

luckystrike
quote:
Originally posted by DJ-Energy
אבל הצינור הכי שווה.. זה צינור קוברה אדום ארוך כמו שיש לנו בנרגילה!!!....

איזה חבר'ה.. שניה תן לי לראות פה...

הינה... כתוב פה

El nakhla Molasses

כן לי יש קוברה כחול - זה בן זונה, יש לו פתח גם יותר גדול והוא גם יפה אחושרמוטה אבל אחרי הרבה זמן קשה לקחת ממנו והוא מתלכלך מבפנים
:p

-וה
nakhla
זה טבק מצרי - מיוצר במצריים (או סיני) תנסה פעם טבק ירדני זה ממש טוב

:)

ראית את האריזות החדשות של
nakhla
?
חומות כאלה... תנסה את הדבדבן החדש שלהם משהוא חבל על הזמן
כמו טעם מיץ פטל בתוך הנרגילה
:) :D :)
godsfather
קודם כל הפורום הזה שלנו זה אחד הדברים הכי סבבה.... וכדי שלא יברח עשן כדי ללפף קצת נייר טואלט מסביב לצינור ולפני שדוחפים תראש... תנסו זה עוזר
luckystrike
quote:
Originally posted by godsfather
קודם כל הפורום הזה שלנו זה אחד הדברים הכי סבבה.... וכדי שלא יברח עשן כדי ללפף קצת נייר טואלט מסביב לצינור ולפני שדוחפים תראש... תנסו זה עוזר

זה עוזר אבל במקום זה עדיף פשוט לקנות גומיית סיליקון כזאת מיוחדת לצינור - זה אוטם אותו אחושרמוטה :)

ועוד משהוא כדאי שהגחל לא ישרוף ת'טבק - תקחו חתיכת נייר כסף ותכווצצו אותה למן גליל ארוך ודק (משהוא דומה לפלסטלינה) ותעשו את הגליל בגודל ובצורה של הראש (מן טבעת גדולה) ולפני שאתם שמים את הנייר כסף שימו את הגליל ועליו תשימו את הנייר כסף ואז הגחל יותר רחוק מהטבק והוא רק מחמם אותו ולא שורף אותו וגם פה - לוקח יותר זמן לנרגילה להידלק אבל אפשר לעשן אותה יותר זמן בלי שיהיה טעם מגוחל
...
DJ-Energy
quote:
Originally posted by luckystrike

זה עוזר אבל במקום זה עדיף פשוט לקנות גומיית סיליקון כזאת מיוחדת לצינור - זה אוטם אותו אחושרמוטה :)

ועוד משהוא כדאי שהגחל לא ישרוף ת'טבק - תקחו חתיכת נייר כסף ותכווצצו אותה למן גליל ארוך ודק (משהוא דומה לפלסטלינה) ותעשו את הגליל בגודל ובצורה של הראש (מן טבעת גדולה) ולפני שאתם שמים את הנייר כסף שימו את הגליל ועליו תשימו את הנייר כסף ואז הגחל יותר רחוק מהטבק והוא רק מחמם אותו ולא שורף אותו וגם פה - לוקח יותר זמן לנרגילה להידלק אבל אפשר לעשן אותה יותר זמן בלי שיהיה טעם מגוחל
...

רעיון טוב אני ינסה...

וכם אני כל הזמן קונה את האריזה החדשה של
nakhala
זה מה שמוחרים פה

ניסיתי את הדודבון כן זה אחלה של דבר
אבל אני חולה על מלון!!!!

אני מכור לזה...

ד"א - מכבי מובילים 0-2!!!!!!! אני חושב שאני יפתח אחרי זה איזה נרגילה טובה....!!!

שאלה אחת
באתר כל הזמן כותבים שלסים גחל וחצי זה הכי טוב..

עוד משהו.. גם לנו יש צינור קוברה אדום עם חור ענק!!!

משהו בנזונה!!!!!! אני יבקש מחבר שלי מחר שיביא לי את זה לביצפר
אבל אני לא מבין איך הם רוצים שאני ישבור את הגחל ממש בחצי...?
luckystrike
quote:
Originally posted by DJ-Energy

אבל אני לא מבין איך הם רוצים שאני ישבור את הגחל ממש בחצי...?

זה לא בעיה אחי - פשוט תנסה עם היד זה הולך דיי בקלות ואם זה לא עובד פשוט תדפוק אותו בצלחת הזאת שמאפרים לתוכה את הגחל וזה ישבר

לדעתי הכי טוב זה גחלים מהמדורה הם חמים יותר ועדיין לא שורפים את הטבק

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel