|
|
| taltul |
תאכלס אם אתם שמים לב או לא המגמה של חצי שנה האחרונה היא כזאת שהמשק מתחיל לאט לאט להבין את הנושא של "יותר בריא - יותר תועלת" ומציג בפנינו דברים די מעניינים כמו למשל היום כאשר ב"מדד המותגים 2004" שקיבלתי אותו יחד עם הגלובס ראיתי פרסומת די מעניינת ומפתיעה בהחלט של חברת מקדונלדס שאורמת:
"עברנו לשמן קנולה מיוחד - איכותי כמו שמן זית"
מי שלא יודע מה זה שמן קנולה אז הינו שמן הבריא ביותר אחרי שמן פשתן כמובן ואותו שמן קנולה כפי הידוע כמעט ולא מכיל את השומנים רוויים שהם בעצם הגודם המרכזי למחלות לב וסתימת עורקים...[אגב זה השמן שאני משתמש בו תמיד לבישול]...שמן זית גם טוב ומסייע בריפוי מחלות של כבד ע''י טיהורו מרעלים ואפילו מפוליפים שנוצרים בתוכו עם השנים]...
בסופו של דבר הופתעתי מאוד כשראיתי את המודעה...תאכלס זה אותו צ'יפס שמטוגן ולכן אינו מומלץ בכלל לאכילה אבל כבר זה שהם מתכוונים להשתמש בשמן קנולה מועיל לאיכות של הציפסים...
אתם תראו בסופו של דבר תעברו לאורח חיים הרבה בריא יותר...בסוף זה הכל עניין של הרגל... :)
טוב יאללה יום טוב חבר'ה - נפגש בלילה..הלכתי לראות את ה"פגישת מחזור 2" משהו טוב :) |
|
|
| eXeTik |
| quote: | Originally posted by taltul
תאכלס אם אתם שמים לב או לא המגמה של חצי שנה האחרונה היא כזאת שהמשק מתחיל לאט לאט להבין את הנושא של "יותר בריא - יותר תועלת" ומציג בפנינו דברים די מעניינים כמו למשל היום כאשר ב"מדד המותגים 2004" שקיבלתי אותו יחד עם הגלובס ראיתי פרסומת די מעניינת ומפתיעה בהחלט של חברת מקדונלדס שאורמת:
"עברנו לשמן קנולה מיוחד - איכותי כמו שמן זית"
מי שלא יודע מה זה שמן קנולה אז הינו שמן הבריא ביותר אחרי שמן פשתן כמובן ואותו שמן קנולה כפי הידוע כמעט ולא מכיל את השומנים רוויים שהם בעצם הגודם המרכזי למחלות לב וסתימת עורקים...[אגב זה השמן שאני משתמש בו תמיד לבישול]...שמן זית גם טוב ומסייע בריפוי מחלות של כבד ע''י טיהורו מרעלים ואפילו מפוליפים שנוצרים בתוכו עם השנים]...
בסופו של דבר הופתעתי מאוד כשראיתי את המודעה...תאכלס זה אותו צ'יפס שמטוגן ולכן אינו מומלץ בכלל לאכילה אבל כבר זה שהם מתכוונים להשתמש בשמן קנולה מועיל לאיכות של הציפסים...
אתם תראו בסופו של דבר תעברו לאורח חיים הרבה בריא יותר...בסוף זה הכל עניין של הרגל... :)
טוב יאללה יום טוב חבר'ה - נפגש בלילה..הלכתי לראות את ה"פגישת מחזור 2" משהו טוב :) |
היה אתמול בחדשות על 100 המותגים השווים ביותר בארץ
ודיברו יעל זה שהעולם עובר לאוכל בריא ושמקדונלדס בנפילה, בגלל זה הםפ השקיעו בתפריט "בריא" יותר כמו סלטים וכו'
והברבור שולט!!! |
|
|
| Triple-z |
אני מעדיף לקבל התקף לב בגיל 60 ולא לוותר על סטייקים וקולה
מאשר לחיות עד גיל 90 על חסה וטופו
מה כבר ישנו עוד 30 שנה של כל העשבים האלה? חחח
אוכל זה אחד מתענוגות החיים, וכרגיל מה שהכי מזיק לבריאות ומשמין הוא בדרך כלל הכי טעים!!
אני לא מוותר על כלום בנתיים
נראה בגיל 30 שמצבי יהיה לא משהו אולי נשנה גישה :toothless :haha:
(בטח לפי הפוסט הזה אני נשמע שמן אבל אני דיי שחיף האמת אז אני לא דופק חשבון)
אהה ושחכתי: הישרדות שולט!! התמכרתי לעונה החדשה שהתחילה השבוע |
|
|
| yaman |
| quote: | Originally posted by Triple-z
אהה ושחכתי: הישרדות שולט!! התמכרתי לעונה החדשה שהתחילה השבוע |
ואלה? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|