return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 
טרד ה- אוכל!!

yaman
טל?........

איזה מאכלים אתה אוהב?
taltul
quote:
Originally posted by yaman
טל?........

איזה מאכלים אתה אוהב?

ביזבוז זמן אחי...קודם כל אני צמחוני-אורגני ...שנית הרגלי האכילה שלי שונים מהאלה של העולם כולו לא שאני יחיד ככה - יש עוד הרבה אנשים כמוני - רק שעדיין יחסית לכל העולם אנחנו מייצגים את המיעוט...אני אישית מכיר בארץ משהו כמו 20-25 אנשים שדוגלים באופן תזונה בריאותי דומה לשלי... כלומר אלה שדיברתי איתם ואני יודע מה הם עושים בדיוק ואיך ומה הם אוכלים...

כשאמרתי שוני בהרגלי אכילה התכוונתי לשוני ממש כלומר דוגמא הכי פשוטה הינה שנגיד אתה אוכל את מנה ראשונה עיקרית אחרי זה פירות וקינוח וכדומה או לפעמים אוכלים בכלל מתי שמתחשק אז אצלי הסדר הוא הפוך כלומר קודם כל פירות וכו'...הסבר לזה מאוד פשוט - פירות מתעכלים ב30 דקות ומנה העיקרית למשל משהו כמו 3,4 שעות... ואני כבר לא מדבר על הבשר...בטח תגיד "נו אז מה מה זה משנה" אז העניין שכל הפירות שדחסתם פנימה לאחר כל המנות מתקלקלות לכם בקיבה כי הם נמצאים בגוף את אותם 4 שעות...
יש עוד המון דברים כמו למשל לא לאכול אוכל מטוגן וזה מה שאני עושה...רק מבושל וכמה שיותר פחות כמובן כי אחרת כל הויטמינים נעלמים ומה שאתה אוכלים לא תורם כלום לגוף...

אחי...אני אתחיל להסביר פה...כי גם ככה לא תבינו...העניין הוא שהאנשים חושבים שאם ההורים שלהם או סבים שלהם אכלו כמו שהם אוכלים ואת מה שהם אוכלים עכשיו אז זה נכון כאשר זה לא...

אל תחשבו אבל שאני מוגבל בגלל כל זה...ממש לא..ואני לא סובל או משהו בגלל זה...הכל זה עניין של הרגל...גם אני פעם הייתי אוכל צ'יפס ושותה קולה בכמויות עד שבסוף גיליתי איזה נזק נגרם לקיבה בגלל השטויות האלה...
עכשיו אני נגעל מאנשים אוכלים את כל הז'אנק פוד הזה...בעעע

תבינו אני גם אוהב אוכל טעים אני לא פרייר אבל ההבדל הוא
שאצלי האוכל גם טעים וגם בריאותי...

בסופו של דבר אני בטוח בעוד 20 שנה אנשים יבינו הרי נקח את בעיית ההשמנה אתם יודעים כמה אנשים היו יכולים לחזור להיות נורמאליים אם היו מתמידים את הרגלי האכילה כמוני...

אל תגידו " החיים הם קצרים" תאכלס הם באמת קצרים אבל כל זה בגלל הזבל שכל העולם אוכל היום... הרי הכל בגלל האי מודעות ועצלנות יתר של אנשים.

תאכלס רוב האנשים האנשים שעוברים לחיות חיים בריאים הם אלה שחלו במחלות כרוניות או משהו כזה ונמאס להם לחיות על התרופות כל החיים...כמו אבא שלי למשל שהיו לו ים של מחלות של קיבה, לב, כבד וכו'...ולאחר זמן מה התוצאות כמובן לטובת האופן החיים הבריאותי שאני מדבר עליו... מצער לאכזב פה אנשים שקרוביהם עובדים במערכת הבריאות - אבל "השיטות" הישנות לא ממש מוכיחות את עצמן...כמו שציינתי כבר - אבא שלי יש לו לחץ דם גבוה יותר נעון היה וזה כפי הידוע מחלה שלא ניתן לרפא אותה בן אדם חיי איתה כל החיים ומקבל תרופות על אופן יומי קבוע ואסור לעשות הפסקות... כל החיים להרעיל את הגוף בקיצר...
עכשיו מה שאבא שלי עשה זה קודם כל לא להקשיב לרופאים בזה הוא לקח סיכון אבל התוצאות הוכיחו את עצמן... הוא הפסיק לאכול בשר, אוכל מטוגן ז'אנק פוד הפסיק לשתות קולה וכל המשקאות הקלים בכלל עכשיו אנו אוכלים בעיקר אוכל אורגני לפעמים חוטאים פה ושם אבל רוב המזון הוא אורגני ואני מתכוון לא רק לירדות ופירות...
קיצר אחרי 3 חודים בערך של אותו אופן חיים לחץ דם ירד לנורמאלי, תוצאות של בדיקות דם הדהימו את הרופא משפחתי שלנו...
כל זה כמובן נגד כל האזהרות שצמחונות גורמת לאובדן ויטמינים חיוניים לגוף - משפט מופרך לחלוטין כמובן במקרה שיודעים מה לאכול ואיך...הרי כל הקטע של צמחוניים רגילים זה שהם פשוט מפסיקים לאכול אוכל מחי וזהו אבל כל הז'אנק נשאר בביתם...זה הטעות העיקרית שלהם...אבל בוא לא נדבר פה על הצחמחונות... מה שרציתי להגיד בסופו של דבר שללא שום תרופות וראופאים אבא שלי ריפא את עצמו והחלים מהרבה מחלות כרוניות שהיו לו...

זה כמובן רק דוגמא אחת אני מכיר עוד הרבה אנשים שהם כמו אבא שלי הבינו סוף סוף איך חשוב להקפיד על תזונה נכונה...

בסופו של דבר הפואנטה היא שאני לא רוצה בגיל 30 כמו אבא שלי לגלות שפתאום יש לי את כל הבעיות הבריאותיות שהיו גם לו וגם לרוב האוגלוסיה כיום...לכן כבר מעכשיו אני צריך להתמיד את הרגלי האכילה הנכונים...

זה המצב בקיצר...מי שממש מתעניין אז הוא מוזמן לבקר בפורום של הצמחוניים וטבעונים אורגניים כמוני בוואי נט בכתובת הזאת
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1820-15952,00.html
או לגשת לנטורופאטית או נטורופאט שאתם מכירים אולי באיזור מגורייכם...
הוא כבר יסביר לכם הכל...

:) תהיו בריאים חבר'ה...

PS: בסופו של דבר מה שחשוב בישביל כולנו זה לחיות כמה שיותר הרבה כדי שנוכל לבוא למסיבות לנצח :D
KrazyDJs
טל, אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת.

בעיקרון רשמת פה מה שדיברנו ב DC ?
אוכל בריא..בלה בלה :D

אני אוכל...מה שיש אני מניח..

פיצה אצלי שולט...
-CosmicFire-
quote:
Originally posted by yaman
ואללה אחי גם אני תימני מרוקאי

קוסקוס

קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב:eyespop: :eyespop: :eyespop:

איזה צד אצלך מרוקאי?!
KrazyDJs
דיבורי קוסקוס..

קוסקוס עם דנונה רגיל כזה..
הכי שווה :p

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel