return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 
אונס בטיאלוי..

Sm0keMachine
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2948608,00.html

מה אתם אומרים?

לדעתי זה קצת משונה שהבחורה טוענת שהיא נכנסה איתו לשירותים והוא רצה סקס והיא סירבה אז הוא עשה את זה בכח..
כאילו מה, היא חשבה שהם ישחקו דוקים בשירותים? :D

שימו לב לתגובה 19 שם:

בתור אחד שכבר בילה פעם או פעמיים בשירותי הTLV
,אני חייב להגיד שלבחורה ששותה אלכוהול ולא שולטת ביצריה המיניים ואחר כך מתחרטת,אין שום זכות ללכת ולקרוא לזה אונס רק מפני שהיא יודעת שהיא התנהגה בצורה זולה ומן הסתם הגבר שרק לפני רגע היה בתוכה מסתכל עליה בזלזול וכמובן שלא ימשיך שום קשר איתה...האשמה כולה עליכן !!!
תתארו לכם מה היה קורה לו כל גבר שהיה שותה היה מאבד עשתונות ונותן ליצריו לשלוט בו???הוא הרי ישר יעצר וישלם(כמו שצריך להיות,אגב)...אבל אתן....גם חוטאות,וגם מאשימות????
נשים מודרניות שכמותכן,בבקשה תחזרו לשפיות ותתנהגו כ-עלמות,ואנחנו בעקבותכן נתנהג כ-אבירים...

יש משהו במה שהוא רשם לא? :rolleyes:
eXeTik
תאכלס מועדון זה מקום טוב לפשע בכללי
היה לפני איזה שנתיים שלוש רצח במיסה של שיראזי
אם אני זוכר נכון ירו לאיזה אחד בראש ואף אחד לא שמע את זה בכלל
LA©
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2948608,00.html

שימו לב לתגובה 19 שם:

בתור אחד שכבר בילה פעם או פעמיים בשירותי הTLV
,אני חייב להגיד שלבחורה ששותה אלכוהול ולא שולטת ביצריה המיניים ואחר כך מתחרטת,אין שום זכות ללכת ולקרוא לזה אונס רק מפני שהיא יודעת שהיא התנהגה בצורה זולה ומן הסתם הגבר שרק לפני רגע היה בתוכה מסתכל עליה בזלזול וכמובן שלא ימשיך שום קשר איתה...האשמה כולה עליכן !!!
תתארו לכם מה היה קורה לו כל גבר שהיה שותה היה מאבד עשתונות ונותן ליצריו לשלוט בו???הוא הרי ישר יעצר וישלם(כמו שצריך להיות,אגב)...אבל אתן....גם חוטאות,וגם מאשימות????
נשים מודרניות שכמותכן,בבקשה תחזרו לשפיות ותתנהגו כ-עלמות,ואנחנו בעקבותכן נתנהג כ-אבירים...

יש משהו במה שהוא רשם לא? :rolleyes:

All I have to say is.... "It takes two to tango"

(לא מכירה את הביטוי בעברית)
yaman
צודקת בהחלט

אבל באונס צריך אחד בשביל טנגו

על השניה הוא רוקד טנגו
taltul
quote:
Originally posted by LA©
All I have to say is.... "It takes two to tango"

(לא מכירה את הביטוי בעברית)

???מה קרה? את לא ישראלית כאילו או מה

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel