|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by m0sh
רועי זה לא קשור לנהג חדש...כל נהג עד גיל 21 לא יכול לקחת יותר משניים...
|
אני לא יודע איזה כתבה אתה קראת...
אבל אני מהמשפט הזה
| quote: | | הוועדה אישרה עוד כי נהג חדש עד גיל 21 יורשה להסיע שני נוסעים בלבד, וזאת כדי למנוע מצבים בהם קבוצת צעירים נוסעת יחד ונגררת לנהיגה פרועה |
מבין שזה חל רק על נהגים חדשים מתחת לגיל 21... |
|
|
| Origin |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה
לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור |
לא מזמן אני זוכר חזרנו 6 אנשים שיכורים תחת(גם נהג)ממועדון בפיאט אונו מסריחה :)אבל לא תפסו ..אז זה בסדר :) |
|
|
| Origin |
הגבלה על הסעה של לא יותר מאשר שני נוסעים ברכב תגרום לכך שאותה קבוצת צעירים תצא בשני רכבים במקום ברכב אחד...פי 2 כלי רכב על הכביש, הסיכוי לתאונות גובר פי 2...
תיאוריה נחמדה
(תגובה של Ynet |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by Origin
לא מזמן אני זוכר חזרנו 6 אנשים שיכורים תחת(גם נהג)ממועדון בפיאט אונו מסריחה :)אבל לא תפסו ..אז זה בסדר :) |
ואתה מתפלא למה מוציאים חוקים כאלה?!
באמת שאני לא מבין אותך... זה מסוכן לנסוע יותר מדי אנשים באוטו ובעיקר ששיכורים כולם... זה סתם לעשות שטויות
שמע... אני לא בא להטיף לך או משהו אבל רק שתדע לך שיש איזה אחד שהתגייס איתי לנחל, והיה בגדוד אחר אומנם... אבל עם הרבה חברים שלי...
והוא חזר איזה יום שישי אחד הביתה ועשה תאונה ומת על המקום
כל הפלוגה שלו לא ידעה איזה כאפה נפלה עליהם... זה קטע כבד מאוד
אני אישית לא הכרתי אותו... אבל זה מאוד קשה לשמוע על דבר כזה שקורה למישהו שביחד עם חברים שלך או שאיתך חי יום יום |
|
|
| Origin |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
ואתה מתפלא למה מוציאים חוקים כאלה?!
באמת שאני לא מבין אותך... זה מסוכן לנסוע יותר מדי אנשים באוטו ובעיקר ששיכורים כולם... זה סתם לעשות שטויות
שמע... אני לא בא להטיף לך או משהו אבל רק שתדע לך שיש איזה אחד שהתגייס איתי לנחל, והיה בגדוד אחר אומנם... אבל עם הרבה חברים שלי...
והוא חזר איזה יום שישי אחד הביתה ועשה תאונה ומת על המקום
כל הפלוגה שלו לא ידעה איזה כאפה נפלה עליהם... זה קטע כבד מאוד
אני אישית לא הכרתי אותו... אבל זה מאוד קשה לשמוע על דבר כזה שקורה למישהו שביחד עם חברים שלך או שאיתך חי יום יום |
ואללה אחי מצטער לשמוע על הבחור ...אבל זה לא היה מבחירה...לא היה איך לחזור הביתה אז הצתמצמנו.. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|