return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 
ישששששש נקווה שישאר ככה!!

eXeTik
quote:
Originally posted by Origin
אולי הם צודקים ... אבל הם הגזימו מאוד אם ה-2 אנשים עד גיל 21 !!!

דווקא לא, אני נוהג כבר שנתיים ואני יכול להגיד בוודאות ש-90% מהאנשים שמוציאים רישיון עושים שטויות בהתחלה
נוסיף לזה את העובדה שאתה נוסע אוטו מלא, עם עוד 4 חברים שלך עושים צחוקים, מעלים מהירות וכו'...
לא יודע עד כמה ההגבלה הזאת של להסיע 2 אנשים תמנע את השטויות שאנשים עושים בכביש... אבל הם הולכים בכיוון הנכון
יש כלכך הרבה ילדים שעושים שטויות על הכביש... גם אני הייתי ככה, רק ניסיון עוזר בעניין

נקרא לזה פז"מ על הכביש...
yaman
צודק
Flotser
quote:
Originally posted by yaman
צודק

אחי, אני תמיד שמח שאתה מאשר !
:p :wtf:
Hell_Copter
שמעו... כל הויכוח הזה אולי נכון מבחינתכם...
אבל ת'כלס בלי נסיון על הכביש כל אחד לא יודע כלום מהחיים שלו
וואלה אני עשיתי תאונה כמה חודשים אחרי שהוצאתי רשיון ורק ככה קיבלתי את הנסיון איך לנסוע בגשם... כי מה שקרה זה שהחלקתי על הכביש לאורך הכביש ולא הצלחתי לבלום... ופשוט החלקתי על 20 קמ"ש לאוטו שהיה הרבה לפניי...

אני לא יודע כמה זה ישפיע על הנהגים הצעירים להסיע רק 2 באוטו... אבל זה די הגיוני... אומנם מבאס... אבל הגיוני
אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה
לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור

חוץ מזה... מבחינתי... כשהחוק הזה יחול על הנהגים החדשים... ישאר לי פחות מחודש בשביל לסיים את התקופה שלי בתור נהג חדש :)
m0sh
quote:
Originally posted by Hell_Copter
שמעו... כל הויכוח הזה אולי נכון מבחינתכם...
אבל ת'כלס בלי נסיון על הכביש כל אחד לא יודע כלום מהחיים שלו
וואלה אני עשיתי תאונה כמה חודשים אחרי שהוצאתי רשיון ורק ככה קיבלתי את הנסיון איך לנסוע בגשם... כי מה שקרה זה שהחלקתי על הכביש לאורך הכביש ולא הצלחתי לבלום... ופשוט החלקתי על 20 קמ"ש לאוטו שהיה הרבה לפניי...

אני לא יודע כמה זה ישפיע על הנהגים הצעירים להסיע רק 2 באוטו... אבל זה די הגיוני... אומנם מבאס... אבל הגיוני
אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה
לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור

חוץ מזה... מבחינתי... כשהחוק הזה יחול על הנהגים החדשים... ישאר לי פחות מחודש בשביל לסיים את התקופה שלי בתור נהג חדש :)

רועי זה לא קשור לנהג חדש...כל נהג עד גיל 21 לא יכול לקחת יותר משניים...

יש בחוק הזה גם אינטרסט כלכלי ...
זה חוק שמצד אחד אפשר להבין ומצד שני זה מעצבן...אבל אין לי כבר כוח לטחון את זה

אני אישית הולך לעבור על החוק אם יצא לי

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel