return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 
כמה פוסטים יש לך?

eXeTik
על זה נאמר
quality over quantity
princess cc
quote:
Originally posted by Viperon
ח-רש-נ-י-ת

מ-ש-ק-י-ע-נ-י-ת!
:)
taltul
quote:
Originally posted by eXeTik
על זה נאמר
quality over quantity

לא בהכרח...
מי שלא רושם הרבה או לא רושם בכלל לא בהרחכ ניתן להחשיב אותו כחבר פורום אמיתי...

אם נגיד לא היה לי מה לעשות חוץ מרק לשבת בפורום כל היום אז הייתי צובר 2000 בחודש אחד...
ואני לא מדבר על סתם הודעות של מילה וכאלה אלא פשוט להגיב להכל ולפתוח טרדים חדשים כל הזמן...
Segev
quote:
Originally posted by taltul
לא בהכרח...
מי שלא רושם הרבה או לא רושם בכלל לא בהרחכ ניתן להחשיב אותו כחבר פורום אמיתי...

אם נגיד לא היה לי מה לעשות חוץ מרק לשבת בפורום כל היום אז הייתי צובר 2000 בחודש אחד...
ואני לא מדבר על סתם הודעות של מילה וכאלה אלא פשוט להגיב להכל ולפתוח טרדים חדשים כל הזמן...

אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי אני חושב שאני חבר פורום פה לא פחות מכל אחד אחר זה שאני לא מגיב על כל הודעה סתם איזה סמיילי זה לא אומר שאני לא נימצא פה וקורא מה שרשום...
taltul
quote:
Originally posted by Segev
אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי אני חושב שאני חבר פורום פה לא פחות מכל אחד אחר זה שאני לא מגיב על כל הודעה סתם איזה סמיילי זה לא אומר שאני לא נימצא פה וקורא מה שרשום...

לא כמובן שלא...

פשוט נאמר פה דבר אחד שבעקבותיו טענה הבאה נכונה: " בן אדם שכותב הכי פחות מכולם נחשב לחבר קהילה יותר "טוב" מאשר אחד שכותב הרבה יותר"...
אולם לדעתי הטענה זו אינה נכונה כי לא בהכרח כל אחד שלא כותב הינו באמת חבר קהילה נאמן או לחילופין לא כל אחד שכותב הכי הרבה הינו הממבר ה"ספאמי" ביותר...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel