return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
משמעותו של יום ארוך...

eXeTik
קמתי בבוקר, נסעתי לבסיס- עד פה הכל טוב
השעה 11 בבוקר, אחד מהמדור שלי תופס אותי בצחוק כזה... אני בא להסתובב והוא בדיוק מסובב לי את בהיד, אקיצר- ראיתי את האגודל שלי עושה תנועה יפה כזאת של 360 מעלות וחוזר למקום
כולי בשוק לא מבין מה קרה, לא מרגיש כאב
אמרתי לעצמי לא קרה כלום והמשכתי בשלי- אחרי 5 דקות אני רואה עיגולעם שחורים בעיניים ואני לא מצליח לעמוד ישר
דבר הבא שאני זוכר אני מוצא את עצמי במרפאה... אקיצר התעלפתי, היה לי דופק 40 ומשהו
עשו לי עירוי, הרופאה באה בודקת לי את היד אומרת לי שזה לא משהו רציני ושולחת אותי לעשות צילום בצריפין

התיישבתי באוטו, נוסע לצריפין בסבבה- ולא זכרתי איזה יציאה זה מגהה- הרמתי טלפון לחבר לשאול אותו איזה יציאה אני צריך
פתאום אני שומע דפיקות על החלון
אמרתי אני בטח מדמיין- סתם מסטול מהעירוי ומהמשככי כאבים או משהו
מי ידפוק לי על החלון ב-100 קמ"ש?!

אקיצר- אני מסתובב, רואה שוטר על אופנוע דופק לי על החלון, עושה לי שלום ומסמן לי לעצור בצד
כולי בלחץ- לא מספיק לי מה שעבר עליי בבוקר עכשיו אני צריך עוד 750 שקל קנס על פלאפון?1
טוב- עצרתי, אני מתחיל לדבר איתו... מסביר לו שאני בדרך לבית חולים אחרי אינפוזיה והכל- ואני עוד על מדים
הוא אומר לי תביא רישיון, אני בא מחפש ומה? המשך ליום המושלם הזה - הרישיון בבית
הוא מתקשר למסוף ומברר את מס' הרישיון שלי ומה אני שומע אומרים לו בקשר... הרישיון פג לפני חודשיים (לא שאני מבין איך זה יכול להיות כשיש לי את הפלסטיק בבית)
אני כבר מוכן לקבל את השלילה במקום... פתאום הוא בא ואומר לי
טוב חייל- נסעת בלי שתי הידיים על ההגה
יש לך 100 שקל קנס ו5 ימים להראות את הרישיון בתחנת משטרה
כולי שמח בא לחבק אותו :clown:

המשכתי לצריפין- עשיתי צילומים... ובאופן מוזר כל מי שבדק אותי שם והסתכל בתיק שלי במחשב שואל אותי אם הכל בסדר איתי, אני עונה "כן"... ממשיכים לשאול אותי אם הכל בסדר בבית... אני כבר לא מבין מה רוצים ממני
קיצר- הגעתי לחבר שלי חובש שמה, ההוא מסתכל לי בתיק, מסתכל עליי, מסתכל עוד פעם בתיק- אומר לי רונן בוא תראה רגע
אני מסתכל ומה רשום לי בתיק...
ניסיון התאבדות!!!!
מסתבר שהרופאה שלי בבסיס לחצה על הכפתור הלא נכון ובמקום תאונה נרשם לי ניסיון התאבדות
אז עכשיו אני צריך למחוק את זה דבר ראשון שאני חוזר לצבא- אלא אם כן אני רוצה להיות באזיקים כל היום או משהו...
אקיצר הגיעו התוצאות של הצילומים- שברתי את האגודל- הלכתי לרופאה שתחקרה אותי על ההתאבדות וכל זה...
עושה לי כזה- אז איך באמת שברת את האגודל- אני אומר לה מה שקרה- היא עושה לי... כן כן- אבל איך באאאאאאאאמת שברת אותו
איזה כאב ראש!!!!!
אחרי שכבר יש תוצאות של הצילום והכל ויודעים שיש לי שבר המפגרת הזאת- בקושי יודעת מילה עברית
לא מבינה מה כתוב ומתחילה לשחק לי עם האגודל
"כואב?!"
כןןןןןןןןןןן!!!! האגודל שבור!!!!!!!
שבור?! עונה לי... מה זה שבור?
זה כמו שבר?
ממשיכה לשחק לי עם האגודל... אחרי שהסברתי לה סוף סוף שיש רווח יפה בין העצמות שלי האבלה הזאת... רושמת לי "שבר מאמץ"
זה לא שבר מאמץ! זה שבר!!!!!
ההיא עושה לי- "מה ההבדל?!"
הייתי אשכרה צריך להסביר לה....

אקיצר- אחרי כל זה לא היה גם אורטופד בכל הבסיס
אז שלחו אותי לבית חולים אזרחי
אמרתי טוב יאללה- נבוא, נשים גבס ונלך
אני בא למיון, בא לרופא, ההוא מסתכל על הצילום, מסתכל עליי, עוד פעם על הצילום
ואומר לי
"באמת אמרו לך שצריך לשים גבס?!"
אני כולי שמח- וואלה... לא צריך אפילו גבס, בא כבר ללכת
הוא עוצר אותי אומר לי- תקשיב- מהרגע אתה מאושפז פה
אני כולי לא מבין מה הוא רוצה?
מה קשור שבר באגודל ולהתאשפז
מסתבר לא סתם שברתי את האגודל- ריסקתי את כל עצם הבסיס והגיד יצא מהמקום
במילים פשוטות אם אני משאיר את האצבע ככה- היא לא תתאחה גם עם גבס ואני לא מסוגרל להזיז אותה
אז למה אישפוז? אני חייב לעבור ניתוח קיבוע עם מסמרים ורק אז אפשר לשים גבס

אז הנה אני עכשיו, 9:10 בלילה אחרי שלפני איזה רבע שעה חזרתי הביתה מכל היום הזה, שיחררו אותי היום בסוף
הניתוח שלי מחר על הבוקר, עם אישפוז וכו'...

מה אני אגיד לכם, אני מפחד לצאת מהבית היום :nervous:

נ.ב- אם יש פה שגיאות כתיב או משהו תחשבו שלקח לי איזה שעה להקליד את הפוסט הזה כי כל היד שלי בגבס!!!!!!!! :whip:
KrazyDJs
איזה יום מזדיין :X

בהצלחה בניתוח אחי...
רק בריאות אחי..
yaman
זה בהחלט האמאמא של הרגע חרא בחיים

אפרופו גבס

קרה לי פעם שבסלקציה במועדון בירושלים נכנסתי ראשון עקב קומבינות של הגבס באתי לדורמן הרוסי ואמרתי לו שהיד שלי מתפוצצת מכאבים
אז הוא ריחם עליי והכניס אותי

כמובן שעישנתי סיגריות בכניס וחיכיתי לחברים שלא נכנסו עקב היותם ערסים

לא נורא

הכול מאלוהים אח שלי!
Segev
יווווו איזה זין!!!
ממש סיפור חחח הרגת אותי עלק מי יכול לדפוק לי על החלון במהירות של 100 קמ"ש

בהצלחה מחר בניתוח ואל תשכח מכל הסיפור הזה שיש לך גם בגרות ללמוד בשבלה..
Narcotic Mind
כן אחי זה פשוט ביזיון כל הרופאים בצה"ל
אני לא יודע אם הם עושים את עצמם או שהם באמת אפטיים לחלוטין
אתה בא לרופא, אומר לו שאתה מרגיש כאילו עוד שניה אתה מת, הוא דוחף לך מדחום, ואם אין חום- אקמול ומצידו תמות.

בכל מקרה, הנה עוד סיפור
לפני משהו כמו 3 שבועות התחילו לי שיעולים מטורפים- לא ישנתי בלילה- כל לילה הייתי יושב שעות ומשתעל ולא מצליח להרדם, קיצור לא רציתי ללכת לרופא צבאי כי הוא היה נותן לי כדורים ומעיף אותי, אז הלכתי לרופא שהוא חבר של במשפחה, הוא בדק אותי- סיפרתי לו גם שבחצי שנה האחרונה היה לי 4 פעמים חום ושאני הרבה פעמים מרגיש עייפות, קיצור בגרון היו לי פלאקים, שזה מושבות חיידקים שהתפוצצו- משהו מגעיל כזה, בקיצור הוא אמר לי שהוא חושב שיש לי מחלת הנשיקה ושאני חייב יום אחרי זה ללכת לעשות בדיקות- טוב אז יום למחרת- יום חמישי אני הולך למרפאה, כמובן ששעות עד שהם נותנים תור בכלל ואז אני נכנס, איזה רופאה שדווקא להפתעתי הייתה בסדר, בדקה אותי ונתנה לי הפנייה למעבדה לעשות בדיקות, קיצור כמובן שכל העסק נדחה כבר ליום ראשון ואני כולי הפוך... עובר הסוף שבוע, אני בא ביום ראשון לעשות בדיקות דם ושתן, קיצר איזה חפ"שית אחת לוקחת לי דם, אני מרגיש כאילו עוד שניה הוריד שלי בחוץ ואני משפריץ לה על הפנים (לא נשמע טוב), סבבה מסיים את הבדיקות- אומרים לי תתקשר עוד יומיים יהיו תוצאות.

טוב, יום שלישי אני מתקשר, שואל אם יש תוצאות
הם אומרים לי כן- הכל חזר תקין... אני כבר מאושר, שואל אותם אם כל הבדיקות דם היו תקינות- הם אומרים כן כן, אני שואל גם המונוטסט (מה שבודק את מחלת הנשיקה) הם עונים- הא לא זה עוד לא חזר... :mad:

טוב אני מתקשר אליהם גם למחרת ועדיין אין תשובות, בקיצור אמא שלי החליטה שהיא שולחת אותי לבירור אצל רופא בתל השומר- שמקבל חיילים והיא סידרה לי כבר תור, היא רק אמרה לי שאני צריך להביא טופס 103 (טופס הפניה לפעורים ביננו), טוב אז אני קובע תור לרופא כללי, והבאתי איתי מכתב מרופא-חבר של המשפחה שממליץ להפנות אותי לתל השומר, טוב אני נכנס לרופא- מה אני יגיד לכם, איזה רופא עולה חדש בקושי יודע לדבר עברית, הוא מגמגם כל מיני דברים שאני לא מבין והוא הכי לחוץ בעולם... קיצור אני אומר לו שאני צריך טופס 103 לתל השומר ושיש לי מכתב המלצה- אני כבר בא לתת לו אותו, הוא אומר לי- לא לא תקריא לי... אני- טובבבבבבבבבבב... אני מקריא לו ובסוף הוא אומר לי "אני לא חושב שאני יכול לתת לך טופס 103" אני שואל למה- הוא אומר "חכה רגע אני הולך לשאול", חוזר אחרי כמה דקות- טוב אני יכול לתת לך טופס 103. טוב סבבה אני עף משם
יום חמישי אני גם מתקשר לשאול אם יש תוצאות, כמובן שלא- וגם היום בבוקר אני מתקשר- ולבורנטית אומרת לי "לא נפלו המחשבים בלה בלה בלה", כבר נשבר לי מהם, פתאום אחר הצוהריים היא מתקשרת אליי ואומרת שהרופא ביקש לזמן אותי לתור, אז שאלתי אם הבדיקות חזרו, היא אומרת שכן, ואני "נוווווווווווווווווווווווו....." היא "אני לא יכולה לראות אותן המחשבים בלה בלה בלה בלה". בקיצור- יום שלישי יש לי תור- יש לי תוצאות של הבדיקות ואני לא יודע מה הן- ואני מניח שזה לא טוב אחרת הוא לא היה מזמן אותי לתור.

קיצור

כוסאומו

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel