| eXeTik |
| quote: | Originally posted by yaman
בקצב הזה אני עורק מהצבא זה בטוח |
תשבור את האגודל- יחשבו שניסית להתאבד
:rolleyes:
לא תצתרך אפילו לערוק
| quote: | Originally posted by Narcotic Mind
כן אחי זה פשוט ביזיון כל הרופאים בצה"ל
אני לא יודע אם הם עושים את עצמם או שהם באמת אפטיים לחלוטין
אתה בא לרופא, אומר לו שאתה מרגיש כאילו עוד שניה אתה מת, הוא דוחף לך מדחום, ואם אין חום- אקמול ומצידו תמות.
בכל מקרה, הנה עוד סיפור
לפני משהו כמו 3 שבועות התחילו לי שיעולים מטורפים- לא ישנתי בלילה- כל לילה הייתי יושב שעות ומשתעל ולא מצליח להרדם, קיצור לא רציתי ללכת לרופא צבאי כי הוא היה נותן לי כדורים ומעיף אותי, אז הלכתי לרופא שהוא חבר של במשפחה, הוא בדק אותי- סיפרתי לו גם שבחצי שנה האחרונה היה לי 4 פעמים חום ושאני הרבה פעמים מרגיש עייפות, קיצור בגרון היו לי פלאקים, שזה מושבות חיידקים שהתפוצצו- משהו מגעיל כזה, בקיצור הוא אמר לי שהוא חושב שיש לי מחלת הנשיקה ושאני חייב יום אחרי זה ללכת לעשות בדיקות- טוב אז יום למחרת- יום חמישי אני הולך למרפאה, כמובן ששעות עד שהם נותנים תור בכלל ואז אני נכנס, איזה רופאה שדווקא להפתעתי הייתה בסדר, בדקה אותי ונתנה לי הפנייה למעבדה לעשות בדיקות, קיצור כמובן שכל העסק נדחה כבר ליום ראשון ואני כולי הפוך... עובר הסוף שבוע, אני בא ביום ראשון לעשות בדיקות דם ושתן, קיצר איזה חפ"שית אחת לוקחת לי דם, אני מרגיש כאילו עוד שניה הוריד שלי בחוץ ואני משפריץ לה על הפנים (לא נשמע טוב), סבבה מסיים את הבדיקות- אומרים לי תתקשר עוד יומיים יהיו תוצאות.
טוב, יום שלישי אני מתקשר, שואל אם יש תוצאות
הם אומרים לי כן- הכל חזר תקין... אני כבר מאושר, שואל אותם אם כל הבדיקות דם היו תקינות- הם אומרים כן כן, אני שואל גם המונוטסט (מה שבודק את מחלת הנשיקה) הם עונים- הא לא זה עוד לא חזר... :mad:
טוב אני מתקשר אליהם גם למחרת ועדיין אין תשובות, בקיצור אמא שלי החליטה שהיא שולחת אותי לבירור אצל רופא בתל השומר- שמקבל חיילים והיא סידרה לי כבר תור, היא רק אמרה לי שאני צריך להביא טופס 103 (טופס הפניה לפעורים ביננו), טוב אז אני קובע תור לרופא כללי, והבאתי איתי מכתב מרופא-חבר של המשפחה שממליץ להפנות אותי לתל השומר, טוב אני נכנס לרופא- מה אני יגיד לכם, איזה רופא עולה חדש בקושי יודע לדבר עברית, הוא מגמגם כל מיני דברים שאני לא מבין והוא הכי לחוץ בעולם... קיצור אני אומר לו שאני צריך טופס 103 לתל השומר ושיש לי מכתב המלצה- אני כבר בא לתת לו אותו, הוא אומר לי- לא לא תקריא לי... אני- טובבבבבבבבבבב... אני מקריא לו ובסוף הוא אומר לי "אני לא חושב שאני יכול לתת לך טופס 103" אני שואל למה- הוא אומר "חכה רגע אני הולך לשאול", חוזר אחרי כמה דקות- טוב אני יכול לתת לך טופס 103. טוב סבבה אני עף משם
יום חמישי אני גם מתקשר לשאול אם יש תוצאות, כמובן שלא- וגם היום בבוקר אני מתקשר- ולבורנטית אומרת לי "לא נפלו המחשבים בלה בלה בלה", כבר נשבר לי מהם, פתאום אחר הצוהריים היא מתקשרת אליי ואומרת שהרופא ביקש לזמן אותי לתור, אז שאלתי אם הבדיקות חזרו, היא אומרת שכן, ואני "נוווווווווווווווווווווווו....." היא "אני לא יכולה לראות אותן המחשבים בלה בלה בלה בלה". בקיצור- יום שלישי יש לי תור- יש לי תוצאות של הבדיקות ואני לא יודע מה הן- ואני מניח שזה לא טוב אחרת הוא לא היה מזמן אותי לתור.
קיצור
כוסאומו |
:whip: |
|
|