return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 
מהו הטראק האלקטרוני הראשון שאתם זוכרים שאהבתם?

Rising
quote:
Originally posted by taltul
אף אחד לא הכניסך מילים לפה...
זהו שאתם כן נתפסים על כל מילה...

בזה שאתה אוצר "לא נכון" אתה כבר מגדיר את העצמך חכם ביותר...
ואורן חלאס כבר עם ה"אני יודע הכל" פה אפילו לא עניין של לדעת...ברור הגדרה של בי פי אמ נמוך היא כללית מדי אבל מה נסגר איתכם למה לתפוס ולנתח לכ מילה???????

באמא שלי אתם כמו הוריים שלי - כל מילה מהפה שלי תמיד עוברת כמה שלבים של סריקה בדיקה וקבלת אישור וכו'...אני כבר מת לצאת לגור בית משלי עם חברים וכדומה..:D

פשוט לא רציתי שמארק יקבל רושם מוטעה זה הכל...
כולנו מכירים תתופעה שבארץ אנשים לא מבינים במוזיקה
ומכיוון שאפה זה אחרת ודווקא כן מבינים
אז אני רוצה שביננו כולנו נדע ונשכיל הכי טוב...

quote:
אבל זה כבר סיפור אחר...:D

טוב מיכאל קבל נשיקה ממני אישית...
:tongue2
יותר נכון נשיקה נייחת ...:D

עכשיו קבל נשיקה נעה...
:tongue3

?והכל כמוסן כמושצריך - עם לשון וכו' וכו':) אז מה שולם

יופי ככה אני אוהב אותך..

מיכאל מחכה לך באמבטיה עם המחטים!
סתם סתם :wtf::p
Flotser
תודה על הנשיקות עם הלשון
:nervous: :nervous:

וחבל שלא הגבת למה שכתבתי לגבי המגמה,
אם אני סותר את עצמי, תסביר בבקשה איפה.
כי אני לא רשמתי את זה סתם כדי להתגונן או להתווכח איתך אלא כי זה באמת משהו שמזמן היה לי בראש ולא יצא לי לדבר על זה.

(והקטע עם הביפיאם נמוך היה בצחוק!!!
:eyespop: :eyespop:

מה אתה חושב על ההגדרה שלי דרך אגב:
quote:
נכון שפרוגרסיב זה היום מושג מאוד רחב, אבל כשאומרים פרוגרסיב בכללי מתכוונים בדרך כלל למוזיקה מונוטונית בלי הרבה מלודיות, עם יותר דגש על אווירה וזרימה של הקטע שנבנה כל הזמן עוד עוד ועוד שכבה.
)
taltul
quote:
Originally posted by Flotser
תודה על הנשיקות עם הלשון
:nervous: :nervous:

וחבל שלא הגבת למה שכתבתי לגבי המגמה,
אם אני סותר את עצמי, תסביר בבקשה איפה.
כי אני לא רשמתי את זה סתם כדי להתגונן או להתווכח איתך אלא כי זה באמת משהו שמזמן היה לי בראש ולא יצא לי לדבר על זה.

(והקטע עם הביפיאם נמוך היה בצחוק!!!
:eyespop: :eyespop:

מה אתה חושב על ההגדרה שלי דרך אגב:
)

:)

קבל קבל:

לגבי מה שאמרת אני לא יכול להסכים איתך ב100% אחי...
הדוגמא הטובה לכך הוא טראק חדש
___ Roland Klinkenberg - Monday Groove ___
שהוא בעצם כל כך מזכיר לי את הפרוגרסיב של פעם שהיה די דליל במלודיות ואתה צודק פרוגרסיב אכן לא מרבה במלודיות והקצב הוא המכריע בעצם בכל המחשק...אבל מה - עם השנים הסגנון עבר כמה שינויים כמו כל סגנון אחר כמובן...שינויים לא דרסטיים אבל עדיין ניתנים לזיהוי מיידי...
השינויים הללו לדעתי מתייחסים יותר למה מה שאמרת לגבי המונוטוניות - כלומר המונוטוניות הזאת של אותו פרוגרסיב שהיינו מכירים כל המזן נעלמת עם זמן והיום אתה יכול לשמוע יותר ויותר טראקים פרוגרסיביים מלווים במלודיות ובילדאפים מטורפים שנלקחים יותר מטראנס ...

אבל אני מניח שזה לא חסרון אלא יתרון אני אישית כמו שאמרתי לפני הרבה שנים כשפרוגרסיב עוד היה מעין ז'אנר מחתרתי כזה ואותו ז'אנר היה באמת מונוטוני ולעיתים גם חופר אבל אז פרוגרסיב טראנס עוד לא היה קיים בכלל אני חושב ולכן הפרוגי האוס היה זה שהוביל את הסצנת הפרוגרסיב...

עם השנים 2 הז'אנרים כמו טראנס ופרוגי האוס התאחדו במידה מסויימת וייצרו סגנון כמו פרוגרסיב טראנס שבעצם עונה על השאלה הגדולה ששאלנו :"האם באמת פרוגרסיב חייב להיות תמיד מונוטוני?" אז התשובה שפרוגרסיב טראנס נותן לנו או לפחות מנסה לתת היא שלא צריך להגביל את עצמנו לאותו 128 ביפיאמ של פרוג האוס יחד עם המונוטוניות שלו אלא גם לגוון פה ושם עם המלודיות וכמובן עם ווקאלים ...בכלל הנושא של ווקאל בפרוגרסיב די חדש לדעתי תמיד הפרוגסיב היה נחשב מוזיקה "נקייה" בלי שום ווקאל אלא צלילים 100%...

האם השינוי הזה שתיארתי גורם להתמסחרות מסויימת של הזאנר כולו - התשובה היא לא חד משמעית מצד אחד כן הרי ווקאלים ומלודיות לא היה חלק ממנו מלכתחילה לפי דעתי כם בגלל זה אנשים מתווכחים יותר ויותר על סגנונות כי כל טראק כולל בתוכו גם מלודיות גם ווקאלים וגם נגיעות של הז'אנרים אחרים...
מצד שני אבל האם אנו צריכים להגביל את עצמנו לכללים שנקבעו פעם האם ללכת לפי ה"נורמה" או על מה שהלב אומר לנו הרי כל העניין הוא גם שהשינוי הזה שחל בשנה האחרונה השפיע לטובה (יכול להיות מישהו חושב שזה לרעה) לגבי התעניינות של יותר ויותר המון בסגנון שפעם היה "סמוי" לציבור הרחב....

אבלח עדיין לדעתי הציבור הרחב זה לא באמת כל הנאשים ששומעים כל מוזיקה אחרת חוץ מטראנס ושהם פתאום התחילו להתעניין אלא זה אותם אנשים חלקם חדשים חלקם וותיקים כמובן אבל תכלס זה עוד פעם אותם אנשים שהיו מכורים לטראנס כל המזן...פשוט עכשיו הטעמים של אותם "מכורים לטראנס" מתחילים להשתפר או יותר נבון להפנים את ההשפעה של אותו שינוי שדיברתי עליו מקודם...תזכרו מה היה לפני שנה וחצי ככה אף אחד לא יודע מי זה מרקוס שולץ בכלל תוך שנה התכנית של בדי ג'י ברואדקאסט תפסה מקום מכובד ביותר אצל המון אנשים שמורידים את הריפים של התכנית של הזמן...

אם זה טוב או רע מהבחינה של "התמסחרות" של פרוגרסיב טראנס - לא נראה
לי...השאלה היא עוד פעם חוזרת לנושא הרבה יותר כללי לדעתי שהינו
"האם בכלל חשוב לאנשים מה הגדרה של מה שהם אוהבים או שזה רק עניין של מוזיקה יפה ומרגשת יותר?"

לדעתי המשפט האחרון מסביר את כל המגמה שאתם מדברים עליה פחות או יותר...
אבל עדיין נשאר פתח לסיבות נוספות אם יש אותן בכלל...

יאללה ממשיכים את הדיון חבר'ה...
Flotser
quote:
"האם בכלל חשוב לאנשים מה הגדרה של מה שהם אוהבים או שזה רק עניין של מוזיקה יפה ומרגשת יותר?"

לפי איך שאני רואה את זה, לרוב האנשים היום זה כן משנה,
וזה לא רק עניין של הגדרה, אלא גם פשוט עניין של סגנון.

כמה אנשים אני שומע אומרים:
וואלה אני מאוד אוהב מוזיקה , אני אוהב הכל חוץ מטראנס ומזרחית.
:p

פעם אני בעצמי הייתי ממש ככה, רק הפוך,
מה שלא טראנס
4/4,
הייתי מאוד מזלזל בו

אני מאוד מנסה לשנות את זה, זה נראה לי מאוד חשוב,
כי אני פתאום מרגיש כזה פספוס ענק.

הלוואי כל האנשים היו שומעים באמת רק מה שמרגש אותם, ולא משנה איזה סגנון,
רק שזה נשמע פשוט אבל זה לא, כל אחד בסופו של דבר חשוף הרבה יותר לסגנון מסויים, וזה בסופו של דבר מה שמרגש אותו.

פשוט יש לי כזאת הרגשה, שהרבה אנשים שעוברים מאפליפטינג לשמוע פרוגרסיב עושים את זה לא בהכרח כי הם כל כך מתחברים לסגנון אלא יותר כי זה נראה להם נכון.

אין לך מושג כמה אני מרגיש דביל בקשר לידע המוזיקלי שלי,
אני פשוט לא מבין בשיט, ולפני כמה שנים שכנעתי את עצמי שכולם מטוטמים ולא מבינים שטראנס זה הדבר וכל השאר זה זבל.
אני מקווה אבל שעכשיו שאני מודע יותר לזה שאני דביל, אני אכיר עוד הרבה סגנונות חדשים.

נ.ב.
מוש בן ארי - jah is one
איזה שיר יפה
:p

ואני מרגיש שהשיחה הזאתי לא מובילה לכלום, וזה בכלל לא קשור לנושא של הטרד, וגם אני מזיין יותר מדי את השכל...
זהו
:crazy:
YO-I
אני חושב שבאמת אתם חורגים בתרד הזה מהנושא, תפתחו את הדיון הזה בתרד חדש ואם כבר פרוגרסיב אז מושיק הוא השולט, אני חושב שהאדם התותח הזה והחבר הטוב עשה מהפיכה בתחום, כן הוא גם הכניס ווקאל, תקשיבו לרמיקס
שהוא עשה לקטע באטרפליי המדהים ותבינו

YO-i

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel