|
|
| markfeldman |
| quote: | עזוב את זה עכשיו... אני חולה על פרוגרסיב
מיכאל ושומע את זה הרבה מאוד
אבל אני תמיד משאיר מקום למלודיות החזקות ולקטעי אפליפטינג..
צריך לגוון במוזיקה |
אני גם מגוון, אבל הפרוגרסיב זו האהבה החדשה שלי... |
|
|
| taltul |
מיכאל אל תעלב...אבל תאה פשוט מתחיל לשגע לי את המוח עם הפסימיות הבלתי ניתנת לחיקוי שלך!!!!!!!!
אתה פשוט מעשן יותר מדי אחי:D
ככה זה נשמע לפחות לפי הפוסטים שלך...
ישראל הוא לא אוהב, פרוגסרסיב משעמם אותו, עצוב לו מכל מגמה שלא תהיה...
מה נסגר איתך???
טוב עכשיו לגבי מה שאמרת...אני לא מבין את האנשים כמוך אחי...לא משנה איזו מגמה תמיד תגיד שיש משהו אחר שהוא יותר טוב מהבחינה הזאת שרוב לא נגרר אליו וכו' וכו'... כאילו פרוגרסיב היה תמיד כזה פופולארי כמו כיום??? אז זהו שלא ממש...לדעתי זה טוב שהמגמה היא כזאת כמו שמארק תיאר אותה...הרי עד לא מזמן כולם היו מכורים אך ורק לאפליפטינג...
אתם כבר מגדירים את פרוגרסיב כז'אנר שמיצה את עצמו אבל זה ממש לא נכון...
לדעתי טוב לראות שיותר ויותר אנשים מתחברים לסגנון שלפני שנה אף אחד לא ממש התלהב ממנו...
שימו לב כמה אומנים חדשים שעושים פרוגי נולדו השנה...
מרקוס, פרי, אוזקור וכו'...הסגנון העיצומה של התפתחותו ושהמצב יימשך להתפתח עוד ועוד...
ותפסיקו להיות כאלה חכמולוגים...ברור שיש עוד הרבה סגנונות שחלק מהם די מחתרתיים הייתי אומר אבל הפואנטה היא שמתוכם לא הרבה יגרמו לכם את אותן חוויות כמו למשל פרוגרסיב וכו'...נגיד דראם אנד באס - סבבה סגנון אלקטרוני לא פחות איכותי אבל לי כמו עוד להרבה אנשים כמוני הוא לא עושה שום דבר לא מזיז לי כמו שאומרים...
זה לא שפרוגרסיב הופך ליותר ויותר קיצ'י ההפך תשמע את הטראקים האחרונים בתכנית של מרקוס למשל - ממש לא הייתי מציע את הטראקים הללו לחובבנים שרק התחילו להתעניין כי סיכוי גדול שלא יבינו אותם...
PS:
ד''א עוד הערה קטנה - לגבי הבי פי אם נמוך => ברור שאף אחד לא מדבר איתכם פה על צ'יל אאוט יציניים!!!!:whip:
ברור במדובר בבי פי אם לא נמוך מ130 ככה - מה אתם תופסים כל מילה??? יאללה תרגעו קצת למה להיות בלחץ?
אני יודע שאתם מבינים במוזיקה אבל לא צריך להתנשא פה ולהראות לכולם איזה חכמים אנחנו...
המשך שבוע מצויין :) |
|
|
| DJ Alex E. |
גם אני ככה
האהבה העיקרית שהיא היא וגם תהיה תמיד אפליפטינג
אבל במהלך השנה וחצי האחרונות נכנסתי יותר ויותר לפרוגרסיב ולברייקס,כי בהחלט הייתי צריך משהו אלטרנטיבי.
בזמן האחרון חבר שלי השמיע לי כמה קטעים פסיכדלים ממש חזקים שדי אהבתי.
אולי מצאתי עוד אלטרנטיבה:D |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
טוב ככה אנשים... אני בכללית לא אוהב את ההגדרות האלה של הסגנונות מוזיקה.
הקטע הוא שההגדרות האלה גורמות לאנשים להציב לעצמם גבולות, ולהיות מוגבלים בסוגי המוזיקה והקטעים השונים שהם מצליחים להיתחבר אליהם.
אני רואה את זה ככה:
צריך להיסתכל על כל קטע כפרט בפני עצמו, לא צריך לנסות ולקטלג אותו או להכניס אותו תחת הגדרה מסויימת שתסווג אותו כסגנון מסויים, זה סתם מגביל. אם אתה מצליח להיתחבר לקטע מסויים אז סבבה... זה לאו דווקא אומר שאתה תצליח להיתחבר לקטעים אחרים מאותו סגנון.
ואם מישהו אומר נגיד אני שומע רק פרוגרסיב, סתם מונע ממנו את ההנאה בליהתחבר לאיזה מלודיה רגשית בת זונה שהוא היה שומע אם הוא היה פתוח לסגנון של הטראנס אפליפטינג, או לאיזה מקצב קטוע עם אווירה אפלה עצבנית אם הוא היה פתוח לברייקביט.
תתנסו, תקשיבו לכל מה שבא לאוזן, אל תישללו סיגנונות!!
:eyespop: :eyespop: |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
P.S.
תעזבו כבר את מיכאל חחחח
אני לא מבין מה הבעיה, הבן אדם לא פסימי בכלל...אין לי מושג מאיפה הבאתם את זה.
תיכנסו מידי פעם לפורום פוליטיקה, אין פה אחד שפעיל שם כמו מיכאל (לפחות ממה שאני זוכר).
:wtf:
לבן אדם יש דעות!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|