return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 
אני בבעיה...

taltul
יותר נכון בפאקייייייייייייייייייןג בעיה....

ואיתן רק שתדע לך אתה היית צודק!!!!

קיצר אגיד ישר ולעניין אני לא אהיה בפורום משהו כמו שבוע...פשוט לא נראה לי שאספיק "לתקן" הכל בפחות זמן...תאמת אין מה לתקן המחשב דורש פירמוט ומיד....מי שלא הבין עדיין פרצו לי את המחשב אילו מניאקים ו99% שזה קרה דרך התוכנה הכל כך אהובה עליכם כמו די סי...
אני לא מאשים את התוכנה חאס וחלילה פשוט יש בעולם שלנו לא מעט בני זונות שאין להם מה לעשות ואז הם יושבים ושלוחים וירוסים וסוסים טרויאנים למחשבים של האחרים...

יש בזה גם טעות משלי שלא השתמשתי בתוכנת פיירבול אבל מצד שני עד יום שישי שבו בעצם התקנתי את הדי סי לא קרתה לי שום בעיה מהסגנון זה....

קיצר פרצו את המחשב כך שאני לא יכול להיכנס לאינטרנט וגם הנורטון אנטיוירוס שלי לא מתפקד כמו שצריך אפילו לאחר שהתקנתי אותו מחדש כל הרעיון בעצם באותו וירוס או סוס טרויאני או מה שזה לא יהיה הוא לבטל את ההגנה של האנטיווירוס ואפילו לחסום את הגישה שלי אליו...

הפורמט שאני מתכוון לעשות יחכה עוד איזה יום יומיים כאשר בנתיים אני מחפש דרכים נוספות לתיקון הבעיה רק שבנתיים לא מצאתי את הדרך שתעזור לי בזה....

קיצר אני מבואס תחת...מרגיש כאילו חבר הכי טוב שלי חולה או משהו כזה...חחח...מנסה עוד לחייך בהזדמנות למרות שאין מה לחייך פה בעצם...

עכשיו הבעיה היא לצרוב את כל המחשב וזה יקח לא מעט זמן עם הצורב ה"12" שיש לי...שזה בערך כל דיסק 20-25 דקות...כל דיסק הוא 700 מגה ואני צריך לצרוב משהו כמו 25 גיגה בערך...קיצר תעשו חשבון זה אמור לקחת לי הרבה זמן שאותו אין לי עכשיו בשפע...

קיצר נתראה עוד איזה שבוע...
ד''א הפוסט הזה אני מפסטט מהאוניברסיטה כי כמו שהבנתם בבית אין לי גישה לאינטרנט כרגע...פאק הכי מעצבן שאני לא יכול לגלוש אפילו אחרי ההתקנה מחדש של החייגן שלי וכו'....פטקינג וירוס שינה לי משהו ברגיסטר כך שבעצם לא ניתם למצוא את מה שצריך למחוק סתם ככה בלי תוכנות מיוחדות או בלי ידע מעמיק שפריצות מחשב וכאלה...

קיצר.............................
אם יש פה למישהו רעיונות או אולי כבר נתקל בבעיה מן הסוג זה מוזמן לכתוב פה אבל כמה שיותר מהר כי בעיקרון לא אוכל לחכות הרבה זמן...

תודה מראש...ותאחלו לי בהצלחה...
:nervous: :( :( :( :( :nervous:
KrazyDJs
מיכאל ואיתן לא לומדים איתך באוניברסיטה ?

בקש מהם שיקפיצו לך איזה דיסק עם כמה תוכנות שתוכל להעיף את החרא הזה מהמחשב...
taltul
quote:
Originally posted by KrazyDJs
מיכאל ואיתן לא לומדים איתך באוניברסיטה ?

בקש מהם שיקפיצו לך איזה דיסק עם כמה תוכנות שתוכל להעיף את החרא הזה מהמחשב...

לא איתן לא לומד ולא למד איתי הוא כבר סיים ללמוד בעצם כי הוא עשה י''ג + י''ד....
ומיכאל אכן לומד איתי...אבל ה"איתי" הזה זה כמו ש"אני גר בחיפה" אתה מבין... הוא לומד באונברסיטה אבל בפקולטה אחרת כך שאני בכלל לא רואה אותו...תבין גם הבעיה העיקרית שאני מוגבל עכשיו אחושרמוטה כי הרי לפחות היה לי את האינטרנט אבל גם הוא לא קיים בישבילי כרגע אז בכלל נדפקתי כמו לא יודע מי....

קיצר...עוד פעם אם מישהו יש לו משהו תכתבו פה...כי אחרת יש לי דרך ארוכה ומייגעת בלפרמט את מחשבי יחד עם צריבה של עשרות דיסקים...
yaman
היית מכניס את זה לרגעים חרא\רגעים סבבה

זה באמת באסה הבעיה הזאת

בהצלחה רבה לך
taltul
quote:
Originally posted by yaman
היית מכניס את זה לרגעים חרא\רגעים סבבה

זה באמת באסה הבעיה הזאת

בהצלחה רבה לך

זה מה שעשיתי כבר :) :(

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel