return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
True Mp3's

Epi666
אוקיי אז ככה
כעיקרון האתר
www.*************
שלי ושל עוד כמה אנשים
אני מזמין אותכם לבוא לבקר
השתכללו קצת לאחרונה כמו כן אנחנו מעדכנים כל יום בטראקים
הכי חמים
אני אשמח לשמוע הצעות מענות וכו'
תודה :)
KrazyDJs
ta dosen't support filesharing....

או משו בסגנון...

חסר פה המוד :whip:
Mr. Perfect
מצטער להגיד לך אבל האתר שלך הוא האתר עם ההכי הרבה וירוסים שראיתי.. אין פעם שניכנסתי אליו והנורטון לא קפץ לי עם הודעה שהוא מצא ומחק איזה וירוס, חוץ מזה הוא גם משנה לי לא פעם ולא פעמיים את האתר בית לכל מיני אתרים טחונים בוירוסים ותלולעים.. ואחרי כניסהאחת לאתר שלך אני מפעיל את התוכנה אדוור (לגילוי תולעים) ויש לי טונות של תולעים כאלה שמשקיפות לי על המחשב, ועוד לפעמים גם כאלה שלא רק משקיפות אלה גם פוגעות...

אתה צריך לדאוג שהאתר שלך יהיה בטוח כי במצב שלו כרגע לא שווה בכלל להכנס אליו כי הוא יכול לפגוע רק במחשב של מי שמבקר בו...
YuVaL
אוקיי, בגלל שאתה כנראה קצת חדש פה, ואתה לא ממש מבין מה קורה פה

אז בוא אני יבהיר לך כמה דברים

קודם כל,
Ta Does NOT support filesharing

ס'תומרת שהאתרים שלך לא מקובלים פה...

דבר שני, אני חייב להגיד שבגלל אנשים כמוך אני כל יום מחדש מתעצבן, אני בטוח שאתה אחד מחברי הפורום המאוד מכובד של בי יו שמרגיש גבר בזה שהוא מוריד שחרורים או מפקסס אותם ישר לשרתים שלו ומפיץ אותם לכל פלוץ באינטרנט וחושב שהוא גבר בגלל זה.

תשמע ותשמע לי טוב, סצינת האמ פי 3 נועדה אך ורק לקבוצות שנמצאות בה, וקבוצות טובות
ואני לא מדבר על קבוצות סטייל
GRM, IL, HEB

שעם כל הכבוד לישראל הורסות ת'פאקינג סצינה ואת השם שיש לכמה ישראלים הבודדים שאיכשהו תורמים לסצינה של המוסיקה..

כל מה שאתה עושה פה זה בעצם עושה דאבל קליק על התיקיה, מוריד, ומשתף עם חצי עולם, ואחרי זה כל המגניבים של הפורום של בי יו באים אליך וסוגדים לך בזה שאתה משתף איתם שחרורים

"So Called 0-DAY"

אני אישית מתפלל כל יום שהאתר המגעיל הזה שלך יפול וישרף, שהאפ בי איי יפצח ת'שרתים שלך ויזרוק אנשים כמוך ואת כל השטוטניקים שאחראים על כל החרא הזה לכלא, אנשים כאלה באמת צריך לזרוק, לא אנשים שבאמת תורמים לסצינה.

אני אמרתי את שלי, אני מכיר אנשים עם גישת אדמין לאתר הזה, אני מאחל לך שעם כל הכבוד, יפול האתר ויהיה יותר טוב ליהודים...
ובבקשה אל תכניס את השטויות שלך לפה
אתה רוצה להשוויץ

www.bu99fm.net

תהנה שם....

:whip: :whip: :whip:
THE_BLUE_DRAGON
כפי שכתבו לא להכנס האתר מלא בוירוסים ושטויות לא להכנס לאתר הזה יא בן של זונה מניאק!!!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel