return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 
שלום לכולם (כן,כן.. אני חדש...)1

Mr. Perfect
וואיי וואיי... לא חלמתי שתקבלו את זה ככה.. מצטער פשוט לא ידעתי..
ובאמת חיפשתי גם את ההודעה שלי ולא מצאתי אותה(אולי זה בגלל שמחקו אותה, או שסתם לא שמתי לב (: ).. לא הייתי שואל אם הייתי יודע שלא אוהבים לענות על דברים כאלה פה.. חפיף..
גם הסתכלתי בהודעה של ה"חבר'ה חדשים" ולא ראיתי מש'ו נגד זה...
גם אם תסתכלו על ההודעה שלי ב"מידע מודיעיני" או איך שלא קוראים לזה תראו שאני לא אחד שרק מחפש לקחת, אלה אני גם נותן.. ובינתיים נתתי את מה שידעתי (אני מקווה שבהמשך יהיה לי הרבה מה לתת פה) וזהו.. סה"כ אני לא איזה גנב שיקח ממכם פה מש'ו ויברח.. הכוונות שלי הם להשאר פה כמה שיותר... \:

ואגב תודה לכל מי שקיבל אותי יפה פה (:
taltul
quote:
Originally posted by Mr. Perfect
וואיי וואיי... לא חלמתי שתקבלו את זה ככה.. מצטער פשוט לא ידעתי..
ובאמת חיפשתי גם את ההודעה שלי ולא מצאתי אותה(אולי זה בגלל שמחקו אותה, או שסתם לא שמתי לב (: ).. לא הייתי שואל אם הייתי יודע שלא אוהבים לענות על דברים כאלה פה.. חפיף..
גם הסתכלתי בהודעה של ה"חבר'ה חדשים" ולא ראיתי מש'ו נגד זה...
גם אם תסתכלו על ההודעה שלי ב"מידע מודיעיני" או איך שלא קוראים לזה תראו שאני לא אחד שרק מחפש לקחת, אלה אני גם נותן.. ובינתיים נתתי את מה שידעתי (אני מקווה שבהמשך יהיה לי הרבה מה לתת פה) וזהו.. סה"כ אני לא איזה גנב שיקח ממכם פה מש'ו ויברח.. הכוונות שלי הם להשאר פה כמה שיותר... \:

ואגב תודה לכל מי שקיבל אותי יפה פה (:

טוב לשמוע שאתה מודע לבעיה...
אני אישיתי חושב שיש בזה משהו שבפורום כזה לא מדברים על איפה להוריד ואיך...הרי הפורום אמור לקדם את המוזיקה ולא ההפך...
למרות בפועל כולנו ואני מודה בכך כולנו חוטאים בזה שמורידים בשפע פול טראקים כל היום...אבל לפחות שלא נדבר על זה בפורום ונשמור על הקדושתו...
taltul
אה ועוד משהו:

W_E_L_C_O_M_E & E_N_J_O_Y!!!
KosmiK-G8
אחי ברוך הבא
אני אילן ואני מטורלל

מסטול על כל הראש
והצבא שאני משרת בו עוד יותר מסטול שהוא גייס אותי בכלל
yaman
שלום לך
שמי בני ואני מירושלים
מקווה שתהנה כאן

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel