return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 
מושיק מציג, בורדו

YO-I
אחד האנשים היותר יקרים בשבילי, חבר, דיג'יי ויוצר ענק מושיק שלומי מוציא בקרוב שלל אלבומים חדשים, דיסק כפול שלו, דיסק כפול של מוזיקה שהוא יצר תחת השם אגראנאוט ופרוייקט חדש בשם בורדו

אני אתמקד כאן בבורדו, על שאר הדברים אני יעדכן בזמן שיגיע אבל בורדו בהחלט הולך להיות אחד הפרוייקטים היותר מדהימים ומיוחדים שנעשו כאן בארץ, ליאון רוזנברג השחקן/דוגמן יחד עם יסמין בקר יהיו הזמרים וכל האלבום יהיה בהפקה מוזיקלית של מושיק, מוזיקת דאון טמפו עם אלמנטים של פרוגרסיב, מלודיות מתקתקות ומה לא

כדי שיהיה לכם מושג מה זה "בורדו" אני מצרף כאן לינק לקליפ של מושיק לקטע ענק של ההרכב, הופעה חיה ממועדון הטי אל וי מלפני חודש, אני גם מופיע בקליפ, תהנו

http://66.111.41.130/moshic/Moshic_live_from_the_TLV_(feat_Bordo).htm
YoraY
שמע........
זה מה זה כבוד ו... לא יודע איך להגדיר ... איכות ו...רמת שיא נגדיר את זה ככה להוציא אלבום ועוד כפול הבעיה היא ש

א. אף אחד לא מכיר אותם
לפחות אני לא ואני בטוח שעוד יותר מ90% מהארץ הזאת (בהגזמה חיובית..) לא מכירים אותם

ב. עד שיכירו אותם .. מדובר בפרוגרסיב טראנס שבא נשים תקלפים על השולחן...... ממש בודדים (בקנה מידה של ארץ ישראל) אוהבים את הסיגנון הזה

אז..... איזו הצלחה מצפים מהאלבום הזה בדיוק?

תראה את
beam_vs._cyrus
שהוציאו את
lifestyle
או את
pulsedriver
שהוציא את
night_moves

יש באלבומים האלה קטעים ולהיטים שנוצרו שנים על גבי שנים לפני האלבום... וההנחה היא שהיוצרים עוד לא היו בשלים לאלבום שיצליח

אני ממש מתנצל אם אני מדבר שטויות זה פשוט מה שאני חושב
אשמח לשמוע תגובות... ותשדלו להשמע בוגרים ולא לצחוק גם אם אמרתי משהו שטותי.....

edit:
ואיך יכולתי לשכוח את
ג. עעעעעעדדדדדד שאנשים יכירו אותם וועעעעעעעעעעעעעד שאנשים יחליטו שהם אוהבים את הסיגנון ......... לא יודע מה איתכם לי לא נראה שהרבה מהם ילכו לקנות את הדיסק הכפול (מתבטא גם במחיר) של הדיסק ויעדיפו להוריד או פשוט לא לקנות...
YoraY
אז עכשיו אני מכיר... לא התלהבתי תאמת.. ואולי זה בגלל האיכות
LIVE
וגם בגלל שבכללי אני לא אוהב פרוגרסיב...
רק דבר אחד שמתי לב זה בקשר לסיגנון בשיר הזה זה שהשיר מוציא לי ניצוץ של התעניינות רק כשהבאסים מתחילים לנוע קצת ולא נשארים מישורים...

בכל מקרה הווקאל נשמע סבבה באמת..... רק צריך לתת לו איזה
G&M Project Remix
והוא מסודר;)
taltul
quote:
Originally posted by YoraY
וגם בגלל שבכללי אני לא אוהב פרוגרסיב...

חחח..אחי..סלח לי על החוצפה אבל למה אז להגיב סתם כדי לקטול בטרד המוקדש למושיק והדארק פרוגרסיב שהוא עושה..ועושה טוב כפי שאני יכול לראות...:)

תתייחס לזה כשאלה רטורית...
YO-I
הבנת הנקרא, זה אחד מהדברים החשובים שלימדו אותי בבית הספר לפני המון שנים ומשום מה הכותב המהולל
YoraY
לא הבין מה שכתבתי

יקירי, מושיק שלומי, הוא ולא אחר מוציא אלבום כפול מחומרים שהוא יצר, דברים חדשים שלו שלא שוחררו עדיין וריליסים חדשים, זה דבר ראשון

דבר שני, אגרונאוט, השם שמושיק יוצר תחתו את מוזיקת הקלאב טראנס, גם כן אלבום כפול, אחד במיקס והשני יכיל רק סינגלים של קטעים חדשים שלא שוחררו, זה דבר שני

ודבר שלישי הפרוייקט בורדו שמושיק הפיק מוזיקלית, הם מוציאים אלבום חדש, דיסק אחד לא כפול, המוזיקה תיהיה דאון טמפו, מה שראית בקליפ זה טראק נסיוני שלא יהיה באלבום שמושיק יחד עם ליאון ויסמין החליטו לנסות בטי אל וי לייב, בעיקר בגלל סוג המוזיקה, פרוגרסיב, בפעם הבאה תקרא טוב מה שכתבתי ואגב, אין ולא יהיה יוצר יותר מדהים, יצירתי וכשרוני כמו מושיק, עם כל הכבוד לטייסטו וארמין, אבל הם גדולים בז'אנר שלהם, בפרוגרסיב, מושיק מספר 1

YO-I

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel