return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 
חבר שלי ב-TATW כבוד ! ! ! ! !

Vortex_SA
quote:
Originally posted by Rising
לא בשביל משהו .. אבל אין פה לאף אחד זכות לשפוט בן אדם אחר..
רוברט לא חייב פה לאף אחד שום דבר אלא אם כן הוא התחייב לכך...

ועכשיו לכמה עובדות, לדברים שנאמרו כאן:

קלאב טראנס בהחלט יכול להיות מסחרי כמו שגם האוס יכול להיות מסחרי
ופסיכודאלי יכול להיות מסחרי... זה פשוט הצלילים שעושים את המוזיקה.

שגיא אני מסכים עם הרבה ממה שאמרת פה, אבל 6 שנים או שנתיים זה לא בהכרח משנה.. יש אנשים שפשוט יש להם את זה ויש להם את הכלים הנכונים והם מגיעים מאוד רחוק אפילו אחרי שנה של עבודה.. מניסיון.

זה נכון, אבל אתה תגלה שבקטע הטכני זה מאוד משנה, נכון שאמן יכול לעבוד שנתיים ולעשות דברים מדהימים, אבל נגיד אתה תסתכל בפרויקטים שלו תגלה עומס מיותר על המעבד, כל מיני דברים לא מלוטשים קטנים כאלה שלא שמים לב אליהם כל כך... אני ייקח דוגמא מקובי לדוג', הוא יוצר דברים פצצות, אבל הבן אדם לא משתמש בקומפרסורים בכלל, אז נכון שזה נשמע טוב גם ככה אבל קומפרסורים נותנים לך המון בוסט למוזיקה, למרות שקובי זה לא דוג' טובה כי הוא בטח כבר משתמש בקומפרסורים... :) בכל מקרה נראה לי שהבנת למה התכוונתי...
Origin
quote:
Originally posted by Vortex_SA
זה נכון, אבל אתה תגלה שבקטע הטכני זה מאוד משנה, נכון שאמן יכול לעבוד שנתיים ולעשות דברים מדהימים, אבל נגיד אתה תסתכל בפרויקטים שלו תגלה עומס מיותר על המעבד, כל מיני דברים לא מלוטשים קטנים כאלה שלא שמים לב אליהם כל כך... אני ייקח דוגמא מקובי לדוג', הוא יוצר דברים פצצות, אבל הבן אדם לא משתמש בקומפרסורים בכלל, אז נכון שזה נשמע טוב גם ככה אבל קומפרסורים נותנים לך המון בוסט למוזיקה, למרות שקובי זה לא דוג' טובה כי הוא בטח כבר משתמש בקומפרסורים... :) בכל מקרה נראה לי שהבנת למה התכוונתי...

אני לא מסכים אתך ...אין איזה נוסחה לעשית מוזיקה..וזה לא משנה באיזה דרך הוא עושה את זה הדבר שחשוב זה איך זה נישמע במוצר הסופי
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Origin
אני לא מסכים אתך ...אין איזה נוסחה לעשית מוזיקה..וזה לא משנה באיזה דרך הוא עושה את זה הדבר שחשוב זה איך זה נישמע במוצר הסופי

אין כל קשר בין מה שאמרת למה שאמרתי, לא דיברתי על מה שאתה שם בטראק אלא על הפרטים הטכניים, ויודע מה? אני מרשה לך לשים ריוורב על כל ערוץ ודיליי על כל ערוץ, אח"כ אל תתפלא שאתה "צריך" לקנות מחשב יותר חזק... הבנת עכשיו למה התכוונתי?
UltraWave
אני חושב שאתה צודק צד שני לא צודק....תשמע מצד אחד זה נכון הפרטים הטכניים אלו הדברים שלפי דעתי עושים את ההבדל בין טראק ראוי להחתמה או לא ראוי....קומפרסורים דיליים משחק נכון עם אקוליייזר זה מה שמשנה את הטראק לגמרי ועל זה אי אפשר להתווכח....

צד שני זה לא אומר שבשנתיים אי אפשר להגיע לזה יש אחד שמגיע בשש שנים ואחד שבשנתיים זה לא הולך לפי מספר שנים....
coby
שאגי התחלתי באמת להשתמע בקומפרסור

אחלה דבר :)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel