return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 
Airbase - ביום הסטודנט בתל-אביב?

markfeldman
quote:
Pure Thrust (Nu Nrg)
Age Of Love - Age Of Love (Mr Sam Vs Fred Baker Remix)
Mojado Feat Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision)
Katana - One Solid Wave

נראה נחמד... אבל לא נראה לי שהפסדתי מי יודע מה...

חוץ מזה שחודש מאי רווי במסיבות שוות !

TIESTO
FERRY
JEAN

:toocool:
Flotser
באמת היה נחמד
רק באסה שלא הצלחתי לעלות על הבנג'י שסלקום אירגנון שמה
:(
פגשתי גם את יובל וקובי ואת טלטול :)
אילן אחי מזה מצטער ששכחתי לבוא להגיד שלום
:(

והיה באמת סבבה,
והייתי בסטים של רוברט ושל פרד בייקר
רק מה בסוף כמה חברים שלי
שכנעו אותי לצאת לשבת איפשהו ובגלל זה לא שמעתי את הסט של יהל וארז אבל לא נורא,
הספיק לי כבר אינפקטד ברייבולשן
:crazy:
taltul
טוב...הנני...סוף סוף אני רושם על חוויותיי שחוויתי ביומסטודנט...

אז ככה...באתי לשם עם חבר בסביבות 3 וחצי ככה...
שעה לפני בערך התקשר אליי חברינו טוב עודד ושאל איפה אני..אז אמרתי לו שאני עוד לא יצאתי ועוד שעה בערך אגיע למקום..והוא אמר לי שהוא עדיין בבית ספר וחברות הצעירות שלו באו ולא הכניסו אותן או משהו כזה...כי הן היו קטינות...הוא ביקש שאם תהיה איזו בעיה שאעזור לו בכניסה ולחברות שלו או משהו כזה...

אז הגעתי לשם ב3 וחצי ותאמת הייתי מופתע במידה מסויימת...לא היה הרבה אנשים...יחסית לשנה שעברה היה ממש דליל...
אתם לא יודעים מה הלך שם באותה שעה שנה שעברה...
בטח אלה שפוחדים להתפוץ יחד עם איזה ערבי וויתרו השנה...

באותו רדע שהגענו התקשרתי ישר לידידה "קרובה":) שלי שהיתתה צריכה לבוא...אבל היא דפקה אותי כמו איזה נער בן 10 ואמרה לי שהיא לא מגיעה כי היא עייפה ואחר כך היא הולכת לסרט ולאחר מכן יש לה ספר....ובלה בלה בלה-בלה-בלה...כמה מכם בטח מכירים את כל הבולשיט הזה שהבנות ממציאות מדי פעם...
למרות העובדה שבאותו רגע סביבינו היו עוד 100 כוסיות כמו ידידה שלי אני די התבאסתי מהתשובה שלה כי יומיים לפני בערך היא הבטיחה איזה "פינוק" בתור תודה עבור הפרחים ששלחתי לה ליומולדת שהיה לה לא מזמן...
קיצר אני אומר לעצמי איזה יום מסריח: גם אין פגישה בבוטקה של אילן גם ידידה שלי הבריזה לי גם אין הרבה אנשים גם המסיבה תתחיל רק ב6 וגם מחר(כלומר ביום שישי)
יש לי מבחן...כן כן ..לא סיפרתי לכם אבל ביום שישי היה אמור להיות לי מבחן ביניים שמשהו שאתם בטוח לא תרצו לדעת...והוא היה..היום...היה קשה רצח...אבל מה אני מתבכיין פה...נחזור לסיפורינו...
אז קיצר אמרתי לעצמי "סתם באנו..לא מעניין"...ואז אני מוציא את הפלאפון ואומר לעצמי "וואי הרי יש לי את מספרי פלאפון של כמה מחברי הפורום" ..אני מתחיל לדפדף והמספר הראשון שאני מוצא זה של פלוצר...אני
"מתקשר אליו והוא עושה לי "אני נסעתי הביתה לאכול אחזור מאוחר יותר
:)כפי שיסתבר לאחר מכן הבן אדם גר ברמת אביב..."סחתיין!!" מה אני אגיד
קיצר אמרתי סבבה...
ואז התחלנו "להסתובב" זה הדבר הנכון ביותר לעשות במצבים כאלה...
ואז הגעתי למתחם של ספרייט היה שם איזה משחק-מבוך אבל הכי חשוב זה המוזיקה..היה סתם איזה די ג'י מעפן אבל הקטעים שהוא שם היו ממש טובים ואני זוכר עוד אחר כך דיברתי עם פלוצר גם הוא התלהב מהמוזיקה שהייתה שם...אבל הבעיה היא שלא הייתה שם מסיבה אלא סתם שמו בישביל הרקע ובישביל הרקדניות...
קיצר המשכנו בסיבובים ואז אני נזכר שיש לי עוד מספר של קובי...אני מתקשר והוא עושה לי "אני ליד סלקום"...אמרתי "סבבה" ...אבל עד שהגעתי הוא כבר לא היה שם...
אגב מי שמתעניין האטרקציה שסלקום הציעו היה לקפוץ באנג'י מגובה של 70 מטר וזה חינם רק בתנאי אחד : היה צרי להשתתף באיזו טריוויה של 10 שאלות ומי שהיה עונה על כל 10 אז היה יכול לקפוץ באנג'י בחינם...משהו בסט בקיצר!!!!קיצר עוד פעם התקשרתי לאלי ואז הוא הגיע...המעיר הזה...ילד פשוט ילד...סתם אחי...צוחק צוחק...בן אדם לא נראה בן 16 בכלל...למרות שזה בגלל שאני לא מכיר אנשים בגילו לכן קשה לי להגיד אם ככה נראה נער בגיל 16....
סבבה פגשתי אותו...וישר התחלנו לדבר על המוזיקה טראקים על כל דבר שקשור לזה בזמן שחבר שלי פגש את ידידה שלי (אחרת?) וכבר הזספיק להתחיל עם החברה שלה...קיצר אחר כך בא יובל....חחח...אותו בכלל לא "זהיתי" פשוט יחסית להודעות שלו דמיינתי שהוא נראה אחרת...ואז הוא גם הצטרף לשיחה האינטלקטואלית שלנו...ואז לאחר זמן מה בא "חבר":) של קובי ויובל..ככה הבנתי...אז קיצר הבחור הוא יותר נכון איש היה בן 30 נראה לי...ואז גם הוא יצטרף לשיחה...בואנה השיחות על הטראקים...חבלז...אפשר להמשיך לדבר ככה לנצח..
אז קיצר היה לי נעים מאוד להכיר את הבן אדם ההוא...תדמיינו לרגע בן 30 אבל מדבר איתך ומתלהב איתך על אותם דברים ומדי פעם זורקך איזה משפט כמו "יוווו איזה טראק טוב זה..." וכו'...קיצר אחרי שסיימנו את השיחה קבעתי להפגש איתם ברחבה האלקטרונית ב6...
...................................................
אחר כך התקשרתי לאיתן האיש!!!:) שאלתי אותו אם הוא מגיע והוא אמר שכן אבל יותר מאוחר...
קיצר כל מה שקרה מעכשיו ועד תחילת המסיבה מי שמעוניין שידבר איתי באיציק:) היה שם כמה קטעים טובים עם בנות...
....................................................
6 בערב
אני וחבר שלי הולכים לכיוון הבמה האלקטרונית ומה אתם חושבים...
כן אתם תודקים..אני שומע מוזיקה שחורה מסריחה...
חשבתי לעצמי זהו דפקו אותנו עד הסוף..תהיה סתם מסיבה מסחרית..חארטה כזאת...בלי סם שארפ בלי גיטלמן...
קיצר אז אני בסדר בנתיים נראה מה יהיה והולך לשוחח עם קובי ויובל...
ואז מה אתם חושבים בזמן שהיתי מתקרב למקום שיבו בו על הדשא אני רואה את יובל רוקד כמו איזה מסטול לצלילי הראפ...חחח...הדבר נראה לי די משעשע...
קיצר אמרתי סבבה שיהיה ועברתי לקובי...התחלנו לשוחח פה ושם ואז קיבלתי תשבוה די חיובית שבסוף אמורה להיות מסיבה...
אחרי כמה זמן הסתובבתי ועוד פעם מבטי נתקל ביובל הרוקד ומשתולל לצלילי הראפ....יוב' תודה - לכלכת אחי!:)
......................................................
7 וחצי...
צחי אלבו...
כן כן...המעםן הזה עולה לעמדה...רק זה שהוא עובד ב99 נותן לו איזה קרדיט
הציפיות שלי לא חיכו לבוא...התחיל הסט כמו שאתם מכירים בליינים המסחריים של היום...
מיקסים על בריטני וקלי מינוג...
קיצר סתם האוסים כאלה...
.....אז אני וחבר רקדנו קצת פה ושם...והלכנו משם עוד פעם להסתובב קצת...
אז אחרי זמן מה...אני שומע מרחוק "ועכשיו די ג'י רוברט גיטלמן!"...אני וחבר שלי ישר לרחבה....
ואז סוף סוף אני שומע באס טוב של..ממ..לא זוכר מה זה היה אבל זה היה טוב!!!
קיצר גיטלמן הפציץ את המוח..היו קצת כמה קטעים די קשוחים אבל סה''כ היה טוב...
היה טוב אחושרמוטה...
והסט הסתיים עם הקטע הטגדי האהוב על כולכם
ADAGIO FOR STRINGS?...כן כן!!!
.......................................................
קיצר אחרי הסט שלו ינו כבר ללכת הביתה....שמעתי אחר כך מאילן שמשיהו שם את סנדיי אפטרנון...נרא לי זה היה סם שארפ ההוא...

ד''א שכחתי להסכיר מאז שהתחילה המסיבה הצטרך אלינו איתן...
ואחר כך...לפני הזיקוקים ראיתי את גיל הצלם...חח.איזה סטלן הוא חבלז...הוא הבטיח שיהיה בפורום טרד מיוחד בקשר לנסעיתו למיידיי 2004!!!
בכמה מילים הוא אמר לי שהיה בן זונה!!!!!
markfeldman
רק עכשיו אחרי שדיברתי עם מנו הבנתי שהפסדתי בן זונה של ערב !

הבן כלבותא הלך לשתות קפה עם פרד בייקר !!!

הייתם מאמינים ?!?!?
m0sh
אני צריך להכנס לפה בתדירות יותר גבוה
סעמק הייתי בכיף בא אתמול ואפילו מקפיץ כמה אם היו רוצים

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel