|
|
| oDrori |
וואלה יש תגובות ופיתוחים... לא ציפיתי לזה :)
אוריג'ין, אני מבין את הנימוק אבל אני חושב שאנחנו צריכים לשדר שלשמור על מוסר זה מעל לבעיות שלנו, אני מניח שהיו מספיק מדינות בצרות גם לפני מלחה"ע השנייה, צרות אמיתיות, אבל שהיו צריכות לבוא בעדיפות שנייה.
ולדעתי חייב לבוא מינימום גינוי בפומבי מצד הממשלה, אפילו למרות האיום הצבאי. זה קופי מה שקרה בשנות השלושים. גם אם לא היו אז נשקים גרעיניים פחות או יותר כל מדינה אירופאית שהיא לא בריטניה הניחה שאם היא תפתח פה על גרמניה אז היא מחוקה.
צפון- קוריאה לא תשתמש בנשק גרעיני סתם ככה עלינו גם כי אסטרטגית זה לא יעיל כי ארה"ב (שלא תיפגע אלא אם המתקפה תהיה בו-זמנית על שתי המדינות - מהלך לא מומלץ) תהיה מוכנה להשיב אש
וגם
כי אנחנו באמת ערוכים למתקפה שנייה, לא שאני אומר שאנחנו צריכים לחשוב "אוקיי אז הפסדנו כך וכך אנשים ועכשיו ננצח" אלא שזה כן גורם שהקוריאנים יקחו בחשבון לפני שהם לוחצים על הכפתור האדום. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by luckystrike
אני דווקא חושב שזה לא נכון שחר אחי
אני מדבר על הקטע של האטום אך מדינה לא תמהר להשתמש
באטום כל כך מהר ובטח שלא נגד ישראל שהיא אחת היחידות
בעולם (היא, רוסיה וארה"ב) שמוכנה למתקפת "המכה השנייה" אם אתה
יודע מה זה. בכל אופן נראה לי פשוט יותר נוח לנו להתעלם מהעניין
הזה ואני באמת חושב שלא משנה מה צריך להעלות את זה בסולם העדיפויות שלנו.
אה עודד שכחתי להגיד - תודה ששמת את זה פה אני חתמתי והחתמתי גם את כל המישפוחה. :)
אנט'םפריק זה אפילו יותר מעצוב יש על זה באינטרנט ואם אתה רוצה
אתה יכול לפתוח את העיתון של מעריב במוסף מגזין שלהם יש שם
כתבה על זה.
בושה שאנחנו לא עושים יותר. |
אחי לדעתי אם ארה"ב לא הגיבה לקוריאה על הפיתוח של האטום (אם אתה יודע מה היה הבלאגן) אז אין סיבה שאנחנו נסתכסך איתה |
|
|
| Origin |
| חברה ניראה לי שהגזמתם אם כל העסק של פצצות האטום... |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by oDrori
אוריג'ין, אני מבין את הנימוק אבל אני חושב שאנחנו צריכים לשדר שלשמור על מוסר זה מעל לבעיות שלנו, אני מניח שהיו מספיק מדינות בצרות גם לפני מלחה"ע השנייה, צרות אמיתיות, אבל שהיו צריכות לבוא בעדיפות שנייה.
ולדעתי חייב לבוא מינימום גינוי בפומבי מצד הממשלה, אפילו למרות האיום הצבאי. זה קופי מה שקרה בשנות השלושים. גם אם לא היו אז נשקים גרעיניים פחות או יותר כל מדינה אירופאית שהיא לא בריטניה הניחה שאם היא תפתח פה על גרמניה אז היא מחוקה.
|
אני מסכים מאוד עם הפיסקה הראשונה ואני באמת חושב שהנימוק של אוריג'ין
לא רלוונטי בהקשר הזה .
לגבי הפיסקה השנייה שציטטתי זה לא בדיוק מה שקרה בשנות ה-30 בוא לא
נלך רחוק מדי למרות שאני מבין את הכוונה ומסכים איתה. אבל בלי קשר לא צריכים לחכות שאולי זה יקרה, יתקרב לזה או יתעצם והמצב יקצין שם עוד יותר.
אוריג'ין צודק בקטע הלכתם רחוק מדי לגבי הפצצת אטום אני ממש לא חושב שזה תרוץ לכלום. |
|
|
| EternalMusic |
כואב לי הלב...:(
חתמתי על העצומה, אבל תאכלס חברה זה לא מספיק...
אנחנו צריכים לעשות משהו...
מתי ההפגנה? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|