| luckystrike |
אילן מה שאתה אומר נכון אולי לאגדה
אתה יודע כמה פעמים ניסו למצוא הנהגה חלופית עם
מספיק כוח כדי להשתלט על אירגוני הטרור ???
אפילו על המתנגדים מהרשות היא לא השתלטה ובטח שלא
על אירגון רב-כוח כמו החמאס מה זה השטות הזאת ?
שיטת החיסולים עד כה אכן לא הוכיחה את עצמה עוד מימי
חיסול ה"מהנדס" יחיא עייש אנחנו סובלים מנקמות קשות. (מלבד חיסול יאסין שעוד נראה נקמה) ועכשיו אני יגיד למה אני בעד החיסול בכל זאת.
החיסולים גורמים לאירגון החמאס להפוך מאירגון רב כוח עם גרורות
באזורים שונים וקשרים עם ערבי-ישראל לאירגון מצ'וקמק
שאפילו לא יכול להעביר שיחת טלפון כמו שצריך ובטח שלא מפגשים
של ראשי האירגון וזאת עקב פחד מטורף .
הראשים של החמאס לא נפגשים כבר זמן רב מה שמקשה מאוד על התיכנון והציוות
לאותו פיגוע מתוכנן וגם באירגון הפסיקו לדבר בטלפון\פלאפון בעקבות זאת.
אילן תקרא ותבין שיש גם השפעות טובות לחיסול.
לגבי יאסין לקח המון זמן לחיסולו מאז ששיחררו אותו מהכלא בארץ
רק בגלל שכביכול הוא היה ה"פרה הקדושה" משהוא מקביל לעובדיה שלנו
יענו מנהיג רוחני ודתי ואילן בקטע הזה צדקת לא הוא עצמו חימש את
המתאבדים ואירגן את הפיגוע במו ידיו אבל באיזשהוא מקום הוא היה הסמל שלהם
סמל ההתנגדות לכיבוש. ההתלבטות הייתה רק בגלל הנקמה והתגובות העולמיות
שרצחנו מנהיג דתי ועברנו את הגבול ואני חושב שהתיזמון לחיסול היה
מצויין בגלל כל הפיגועים בחו"ל שהעולם מתחיל טיפה יותר להבין על
חשיבות המלחמה בטרור. וההתמודדות עם הנקמה הייתה טובה כי עוד לא ראינו אחת כזאת.
לגבי מה שעודד אמר בקשר לראש הנחש שאמרתי ומה שאילן אמר לגבי הלטאה אז ככה הדבר היחידי שמנע את חיסול יאסין עד עכשיו היה דיעה עולמית ותגובה כואבת מדי על החיסול אך מאז שחיסלו אותו, את המנהיג הדתי , הפרה הקדושה (ועד כה לא ראינו נקמה והתמודדנו לא רע עם הדיעה עולמית)
מי שכביכול היה סמל אז אין בעיה לחסל את שאר הגוף. אתם יודעים ישר אחרי שיאסין חוסל אני אמרתי שתוך שבוע-שבועיים יחסלו את ראנטיסי זה היה כל כך צפוי הרי אם כבר חיסלנו את יאסין מי זה רנטיסי בכלל בשבילנו?
בייחוד שהוא יותר קיצוני ולא הייתה שום בעיה עם כלום בטח שלא עם הדיעה העולמית שהתמודדה כבר עם חיסולים יותר שנויים במחלוקת.
בכלל בלי קשר לגבי הבעיה של דיעה עולמית בקשר לחיסולים אני חושב שזה לא צריך להיות כזה שיקול גדול - בייחוד לא אם מה שקורה היום בעולם וביחס למה שכל מדינה אחרת הייתה עושה להגן על עצמה אנחנו מאוד מתונים בתגובות שלנו וזה עובדתי אם תשווה למדינות אחרות במצב דומה.
לדעתי שרון ראש ממשלה גרוע, איטי, מושחת מאין כמוהו ודורס את החוק
בכל הזדמנות, אבל אין קשר לזה ולמדיניות החיסולים שהתחיל להנהיג
אותה אהוד ברק בזמנו ואם עושים אותה באופן נכון אני מסכים איתה.
לגבי הערבים כחיות אילן אני מסכים איתך לגמרי יש גם הרבה דברים שאנחנו שוגים בהם והיחס משפיל ותאמין לי הייתי במחסומים ואני יודע וראיתי זוועת ביחס שלנו אליהם והם באמת כמו חיות שם אבל דבר ראשון שילדים ונשים נכות באות להתפוצץ פה לא תמיד יש לחיילים שם ברירה.
דבר שני אנחנו באמת צריכים לתקן את עצמינו בהרבה דברים אבל זה לא נותן לגיטימציה לטרור.
ודבר שלישי והכי חשוב הם חיים כחיות בגלל ההנהגה המושחתת שלהם
וחוסר אירגון כלכלי ברשות - תסתכל על המנהיגים המיליונרים שלהם (ואני לא סתם אומר מיליונרים) ותראה את האנשים שאותם הם אמורים להנהיג איך הם חיים ... השחיתות שם לא תיאמן אז שלא יבואו אלינו בתלונות
עם הקטע הזה. קודם שיבדקו את עצמם המנהיגים מתייחסים לנתינים שלהם כמו לזבל ובייחוד מהפן הכלכלי.
טוב היה לי עוד כמה דברים לציין ואני לא זוכר
אשמח אם מישהוא יגיב ... |
|
|