|
|
| yaman |
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות
סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה |
|
|
| markfeldman |
אח שלי, זה פורום של טראנס לא של היפ-הופ.
מוסיקת היפ-הופ והיוצרים הישראלים כבודם במקומם מונח, אבל זה לא שייך לפה אחי ! |
|
|
| yaman |
| בגלל זה הדגשתי שאני מצטער על הטרד אבל ביננו תראה איך זה התפתח |
|
|
| markfeldman |
| quote: | | בגלל זה הדגשתי שאני מצטער על הטרד אבל ביננו תראה איך זה התפתח |
אין שום קשר !
דבר על זה ב"נענע" או משהו...
NO FENCE |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by yaman
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות
סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה |
חחח..אחי לא יודע מה איתך...בחיים לא אסכים למה שאמרת...
באף מסיבה לא היה שום חשק לעבור לחדר הקטן איך שאתה קורא לו ולרקוד לצלילי הראפ והדומים לו....
...................
........
.........
?איפה המודים שיסגרו את הטרד |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|