|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by luckystrike
אני מסכים עם שגיא (שגיא נכון?) |
חחחחחחחחחחחחחחחחח יא קקה!!!!!!
קוראים לי אורן!!! :wtf: |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
חחחחחחחחחחחחחחחחח יא קקה!!!!!!
קוראים לי אורן!!! :wtf: |
אופסי
:D
זכרתי שיש שני שמות אותו הדבר לא זכרתי אם אורן או שגיא
טעות שלי אחי סורי
:) |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by yaman
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות
סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה |
ממה אתה מופתע? היוצרים הישראלים אפסים...סאבלימינל סבבה אבל כל אחד מתחיל לנסות ליצור מוזיקה והם אפסים
חיילי הנקמה אכלו פוקס בגלל שרינת בר עשתה איתם שיר אבל תראה איזה גועל נפש כל הדיסק החדש שלהם
ולמה נראה לך שטראנס והאוס מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן?
מי מתקרב לחרא הזה?
אולי עוברים לשם כי התור לבר יותר קטן... |
|
|
| -CosmicFire- |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
מוזר, הנוער של היום..... :rolleyes:
|
זאת לא השורה של רועי?!?!?!?!? :}
ובדוגרי כולם יודעים שזה התפתח רק בגלל סאבלימינל והדיסק האחרון שלו (האור מציון נראה לי)
לפי זה שיצא הדיסק הראשון שלו ואני כל היום חרשתי על זה חשבו שאני משוגע
אף אחד לא שם על זה ובקושי הכיר את זה (חי מיום ליום., ילד רחוב..)
אחרי שיצא הדיסק השני כולם התחילו לשמוע את זה
להיות "מעריצים"
אני בא לאיזה אחת שמשחקת אותה "מעריצה שרופה" של סאבלימינל
אני עושה לה תני לי 2שירים מהדיסק הראשון שלו
היא נותנה לי אני יכול ועוד אחד
יענו אף אחד לא הכיר ומאז שיצא השני כולם התחילו לחרוש את המוזיקה הזאת ובדוגרי אחלה מוזיקה(אבל אלקטרונית רולז) :}
תזיזי תישבן תנעני ת'תחת
אייי אייי איזה מילים איזה שיר |
|
|
| Segev |
| חחחח דיי ג'יי אריק סיי שם את זה לא מזמן שהייתי בבצרה 77 באליהו עשו שם חח רציתי לקפוץ עליו להעיף לו את המיקסר אבל עמד בינינו רוסי ענק!!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|