|
|
| taltul |
שכחתי להוסיף רק לגבי הצורב די וי די...איתו אתה יכול לצרוב די וי די מהדיסק שחבר שלך יביא לך...אבל גם יש תוכנות מיוחדות בישביל זה וזה לא כל כך פשוט...
כל זה מועיל במקר שאתה מת לראות את התוספות שסרט די וי די שבדרך כלל מוסיפים..או אוךי אתה רוצה לראות את התפריט הזה של כל דיסק די וי די שאתה לוקח מבלוקבסטר...
אני אישית לא צריך את כל השטויות הללו...העיקר הוא לראות את הסרט וזהו...בלי כל החארטות...
:D |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by DjNumShum
עוד שאלה לא כלכך קשורה.
נגיד ה דיוידי שלי הוא REGION2
יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לצרוב ואז אני יוכל לראות גם REGION1? |
אחי אני לא בטוח אבל יש מצב שהיא קיימת...
לך חפש אותה רק:)...
נ.ב.: למה אני ממליץך לקנות את הנגן כי פשוט מנסיון שלי הדי וי די שקניתי סתם נמצא בסלון תופס מקום וכולו מואבק אחושילינג... |
|
|
| markfeldman |
אני לא יודע מה איתכם חבר'ה אבל אני קונה צורב DVD בשביל לגבות את כל השירים שיש לי...
אני חובב סרטים מושבע וכאחד כזה אני פשוט עושה מנוי בחנות איכותית ומקבל סרטים במחיר נמוך ומקוריים !!
וכן כן, כשצריך אז אני גם רוכש סרטים ששווים את זה ! |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by markfeldman
אני לא יודע מה איתכם חבר'ה אבל אני קונה צורב DVD בשביל לגבות את כל השירים שיש לי...
אני חובב סרטים מושבע וכאחד כזה אני פשוט עושה מנוי בחנות איכותית ומקבל סרטים במחיר נמוך ומקוריים !!
וכן כן, כשצריך אז אני גם רוכש סרטים ששווים את זה ! |
צודק..שיטה של די וי די עובדת יותר טוב אצל אלה שיש להם כסף מיותר..אני גם בעזרת השם מקווה לעשות קריירה בעתיד הקרוב ואז כשיהיה לי כסף מיותר אז אני כמובן יעדיף לעשות מנוי בבלוקבסטר או אפילו בלי שום מנוי ללכת וישר לקנות כל די וי די שארצה אפילו אם סרט לא כזה טוב...
אתה מבין...אבל בנתיים אין משאבים לכל זה...לכן הולכים ומחפשים דרכים נוספות הרי גם אני רוצה ליהנות מהסרטים החדשים... |
|
|
| markfeldman |
| quote: | | אבל בנתיים אין משאבים לכל זה |
מה הסיפור ?
8 שקל לסרט יקר עליך ?
להזכירך ! סרט בקולנוע עולה פי 4 ! ! ! ! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|