|
|
| taltul |
אחי שכחת להוסיף שזה גם לוקח חצי יום כדי לעשות את זה או אפילו יותר...והכל רק בישביל סרט אחד...
הכי מבאס...
עשיתי את זה כמה פעמים בסוף נשבר לי הזין על כל השטויות הללו...אמרתי כוסומו די וי די...אין לי כוח...בימים הקרובים מתכנן לקנות את נגן די וי די התומך בפורמטי וידאו של המחשב כלומר דיויקס,איקסויד, אמפיג'י 4 וכו'. |
|
|
| yahel222 |
טוב אז הנה שאלה שמתאימה לט'רד משלה אבל חבל לפתוח סתם אז
מה עדיף לדעתכם - צורב דיוידי
או נגן דיוידי שתומך בדייבאקס כמו שטלטול מתכוון לקנות
אם מישהו פה מבין הייתי רוצה לדעת
צורב דיוידי איך זה עובד בדיוק זתומרת אם יש לי סרט בדייבאקס אז אני סתם צורב אותו ואז זה יעני דיוידי או מה ??
ועדיין בשני המקרים צריך להוסיף את התרגום אז זה עדיין מבאס
לוקח שעות
אבל יותר פשוט כי תמיד הסתבכתי שהייתי צריך לחלק את הקובץ ל2 חלקים כלומר ל2 דיסקים
ובנגן דייבאקס - האם הוא יכול להוסיף לבד את התרגום או מה
כי ראיתי באיזשהו מקום נגן כזה ורשום היה שהוא תומך בתרגום בעברית ורוסית
למה הוא צריך לתמוך אם גם ככה אני מדביק את התרגום
תשובות אנשים תשובות |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by yahel222
טוב אז הנה שאלה שמתאימה לט'רד משלה אבל חבל לפתוח סתם אז
מה עדיף לדעתכם - צורב דיוידי
או נגן דיוידי שתומך בדייבאקס כמו שטלטול מתכוון לקנות
אם מישהו פה מבין הייתי רוצה לדעת
צורב דיוידי איך זה עובד בדיוק זתומרת אם יש לי סרט בדייבאקס אז אני סתם צורב אותו ואז זה יעני דיוידי או מה ??
ועדיין בשני המקרים צריך להוסיף את התרגום אז זה עדיין מבאס
לוקח שעות
אבל יותר פשוט כי תמיד הסתבכתי שהייתי צריך לחלק את הקובץ ל2 חלקים כלומר ל2 דיסקים
ובנגן דייבאקס - האם הוא יכול להוסיף לבד את התרגום או מה
כי ראיתי באיזשהו מקום נגן כזה ורשום היה שהוא תומך בתרגום בעברית ורוסית
למה הוא צריך לתמוך אם גם ככה אני מדביק את התרגום
תשובות אנשים תשובות |
קבל תשובה בשמחתי רבה:
קודם כל בוא נבין את ההבדל בין נגן דיוואיקס לבין צורב די וי די...
בעיקרון אלה שני דברים שונים לחלוטין כיוון העובדה שצורב די וי די מיועד אך ורק לצריבת הסרטים בפורמטים די וי די על הדיסקים מיוחדים כמו שאתה קונה די וי די אז בדיוק כזה אתה יכול לצרוב...וגם אתה יכול לראות די וי די דרכ הצורב זה אבל רק דרך המחשב.אבל עדיין תצטרך להמיר אלא שעכשיו לפורמט די וי די ולא וי סי די כמו עשית לפני זה...
לעומת זה נגן דיוואיקס מתחבר לטלויזיה כדי שתוכל לראות את אותם סרטים שאתה רואה במחשב בפורמט דיוואיקס דרך המסך הטלויזיה שלך...למה זה נוח ואקטואלי להיום? התשובה היא עכשיו לצורך העניין אתה כבר לא צריך לחפש ולהמיר את סרט ואחד כך עוד לצרוב לשני דיסקים וכו' וכו' אלא שפשוט לצרוב את הסרט כמו שהוא וישר לראות אותו דרך הטלויזיה...עכשיו אתה בטח תגיד לי "אבל גם ככה צריך לצרוב..." אז הפיתרון פםה הוא כדי שלא תצטרך לצרוב כל פעם ופעם השיטה היא לקנות דיסקים
CDRW
ופשוט לצרוב על הדיסק כזה כמה שבא לך עד שהוא ייהרס...
כיי תאמת גם ככה אתה לא תרצה לשמור את כל הסרטים שתוריד אלא אם כן הם מן הסוג של שר הטבעות וכאלה שאותם אתה חייב לשמור על המדף לנכדים שלך...:) אתה מבין...עכשיו תחשוב הגיוני למה אתה צריך את הצורב הדי וי די כאשר אתה יכול להוריד סרט באיכות דיוידי ריפ שזה כמעט אותה איכות כמו של די וי די רגיל שאני בטוח במאה אחוז לא תסבול מההבדל המזערי שכמעט לא מרגישים אותו...
כלומר במילים אחרות צורב די וי די הוא מכשיר מיותר בבית אלא אם כן אתה איזה פריק מחשבים שבא לך לשבת שעות ולהמיר סרטים ועוד לצרוב אותם...
תעשה מסקנות בקיצר..אני בטוח שלא יקחך הרבה זמן!!!:)
עכשיו העניין של הכתוביות...הנגנים החדשים נקח לדוגמא את המכשיר של חברת "קיס" הוא תומך בכתוביות בעברית שעד עכשיו נגנים כאלה לא תמכו אלא רק באנגלית... מה שאתה צריך לעשות רק על מנת שיזהה את הכתוביות זה לצרוב את הקובץ של כתוביות יחד עם סרט כך ששמו של הקובץ הכתוביות הוא אותו שם כמו של קובץ של סרט עצמו...ואז נגן מאתר אותו אוטומטית ומפעיל את הכתוביות...
כלומר לא צריך לשבור את הראש ולהדביק את הכתוביות אל הסרט...
הנגן עושה את הכל..
זהו זה...
עכשיו לגבי המחירים...אותו נגן שאמרתי לך של חברת קיס אתה יכול לרכוש אותו בסביבות 1800 ש''ח דרך האתר של חברה אחת שמתעסקת עם זה...כל זה מקסימום עד ל4 תשלומים אם אני לא טועה...עדיף שתבדוק באתר שלהם...
זה נחשב אבל מכשיר חבלז!!!
אתר של חברה: http://www.divxstore.co.il/
לעומת זה אתה יכול לבוא לחנויות שקם-אלקטריק ולקנות שם נגן דיוואיקס ב700 ש''ח
ועוד לחלק את זה להמון תשלומים רק שתדע שנגן זה ב700 לא תומך כתוביות כלומר תצטרך או שלראות את הסרט נקי באנגלית או להדביק את הכתוביות בכל שיטה שאתה יודע...
אתה מבין...
קיצר זה כל המידע פחות או יותר...
אם 'תה צריך עוד משהו תשאל אל תתבייש...:) |
|
|
| DjNumShum |
עוד שאלה לא כלכך קשורה.
נגיד ה דיוידי שלי הוא REGION2
יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לצרוב ואז אני יוכל לראות גם REGION1? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|