|
|
| Eitan E |
wow
אנשים בדיוק חזרתי לבית שלי אחריי 3 ימים
וכשקראתי את ה-4 העמודים האחרונים צחקתי ובכיתי מרוב אושר ובא לי לחזור אל אותה מסיבת עצמאות בלתי נשכחת ולקוות שהיא אף פעם לא תגמר
בכל מקרה- קצת מאוחר ואבל טוב מאשר אף פעם, גם לי יש תמונות אבל באיכות קצת פחות טובה (מה לעשות כשיש לך מצלמה של משרד). בכל מקרה הייתי שמח
אם מישהו יתן\ימצא לי מקום להעלות אותם
איזה שבוע מדהים גם מכבי ניצחה היום גם עצמאות אדיר שבו פגשתי מלא אחוקים מהפורום .ממש שבוע פיצוץ
אני מקוה שיצא עוד איחוד של הפורום בקרוב בכל מקרה זאת מסיבה שאני לא ישכח אותה.
:) |
|
|
| YO-I |
יש למישהו מושג אם הסט של ארמין מיום העצמאות ניתן להורדה? הבנתי שהיה שידור ברדיו אסקייפ או שהם הקליטו את זה, אני אשמח לקבל פרטים
YO-I |
|
|
| taltul |
| quote: | בכל מקרה הייתי שמח
אם מישהו יתן\ימצא לי מקום להעלות אותם |
אחי דבר איתי באי סי קיו |
|
|
| taltul |
| quote: | בכל מקרה הייתי שמח
אם מישהו יתן\ימצא לי מקום להעלות אותם |
אחי דבר איתי באי סי קיו
| quote: | יש למישהו מושג אם הסט של ארמין מיום העצמאות ניתן להורדה? הבנתי שהיה שידור ברדיו אסקייפ או שהם הקליטו את זה, אני אשמח לקבל פרטים
YO-I |
בנתיים לא ידוע שום דבר..והסט ש היה ב99 זה לא זה כי הוא שודר ב11-12 כלומר לפני המסיבה עצמה...
אני מקווה גם שיקליטו את הסט כמו שאז באילת אם מישהו זוכר...אחרי זה עוד שידרו אותו ברדיו... |
|
|
| TranceGiant |
Awesome reports, fabulous pics, annie looking lovely as always.
Man, man, man...I'm sooo looking forward to partying with you this summer. Let's hope there'll be enough quality events in August, would love to meet you ILTAs (other than the cd-thief Zach :haha: ) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|