return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
Armin @ Park 26.4.04

YuVaL
ווידאו ענק, אהבתי את האינטוויו, לא ידעתי שהוא יודע לדבר אנגלית כ"כ טוב, בד"כ בתוכניות שלו הוא מדבר אנגלית מעפנה כזאת... יפה יפה.. :)

מקווה שנהנתם אנשים, סאקס להיות קטין, אבל גם יבוא זמני אנ'לא דואג
בעזרת השם איירבייס יום חמישי הבא אם ה' ירצה.. :)
markfeldman
quote:
ווידאו ענק, אהבתי את האינטוויו, לא ידעתי שהוא יודע לדבר אנגלית כ"כ טוב, בד"כ בתוכניות שלו הוא מדבר אנגלית מעפנה כזאת... יפה יפה

אח שלי, כשגם אתה תסתובב בעולם כ"כ הרבה, אתה גם תדע לדבר קנטונית !
Black-Dragon
quote:
Originally posted by YO-I
נכון היו הרבה צלמים, אני זה שנתתי להם אישור אם לעלות או לא, אני צילמתי בשביל נקסט ובשביל ארמין (התמונות יעוברו אליהם אישית ממני) ולא בשביל אתר מסויים, לגבי החולצה, הייתי בהתחלה עם ג'קט טרנינג אדום של פוקס ואח"כ חולצה חומה

לגבי הטראק
WHITEROOM - WHITEROOM
אחד משיאי הערב
כנסו ללינק הבא ותראו ראיון ם ארמין, הוא מדבר בסוף אפילו על ישראל

http://ext.viomail.com/sublime/ViewVideoOnly.asp?headerid=200668&Email=ian@viocom.com&ReaderKey=60504987-0153-4A01-ACFA-D4B87D7A04C8&SiteID=480

קטעים זו אותה חולצה שהוא שם אתמול :)
שיחליף:)
YuVaL
quote:
Originally posted by markfeldman
אח שלי, כשגם אתה תסתובב בעולם כ"כ הרבה, אתה גם תדע לדבר קנטונית !

זה בסדר אחי, אני דובר אנגלית
:P
taltul
quote:
וגם היה איזה קטע אפליפטינג מדהים שארמין שם, שטלטול אמר לי שזה משהו של
ABOVE AND BEYOND
מה זה היה הקטע הזה!? אני חייב למצוא אות

כן זה היה קטע מטורף...אני זוכר עוד SUPER8-ALBAאחי נראה לי אתה מתכוון ל
איך אנשים התחילו להתחרפן שם ממנו...
quote:
פגשתי שם את
Taltul, Eitan, mark...
איבדתי את החברים שלי כמעט כל המסיבה אז נשארתי ככה על הבמה איתם..
אבל לא פגשתי עוד אנשים חוץ מהם!
למה לא אמרתם לי?

אחי היה נעים להכיר...חח..איזה מצחיק אבל היה בהתחלה...אני ואיתן באו בלי טיפה של אלכוהול בפה ואז פגשנו את ירון המסטול:):):) איזה מצחיק היית אחי :) אבל סבבה אחר כך שתינו קצת יגרמייסטר וזה חימם אותנו קצת...למרות שטראקים שארמין שם חיממו את גוף גם ככה...
אה ועוד קטע מצחיק עם מארק...הרי אני מכיר אותו מהתמונות של המסיבה עם אבאב אנד ביונד אז אני ראיתי אותו מרחוק ואני כזה הצבעתי עליו אבל הוא לא אמר כלום...רק הסתכל עם המבט הקשוח שלו עלי...ואז אני התקרבתי אליו ואמרתי שאני מהפורום וכינוי שלי טלטול ובלה בלה בלה... ואז הוא חייך כמו ילד והתחיל לחבק אותי ואת איתן....חחח...אהבנו אחי אהבנו...ואז המשכנו להשתולל ולקפוץ יחד איתו...
quote:
בכל מקרה,
הייתה מוזיקה מצוינת, הקהל היה סבבה סך הכל.. שמתי לב שהיו שם הרבה, אפילו הרבה מאוד מתחת לגיל 22..תכלס נקסט לא עשו בעיות..הם רצו להכניס כמה שיותר למסיבה הזאת..

כן אחי...היו הרבה אנשים "לא קשורים" הייתי אומר לסף של הליין...אבל חפיף...העיקר שהכניסו אותי..הרי באתי ספונטאני לגמרי בלי מכירה מוקדמת בלי כלום...איתן הספיק להזמין את הכרטיס דרך האינטרנט ואני לא...אבל דיברתי עם אלי והוא שיכנע אותי לבוא והבטיח לעזור בכניסה אם יהיו בעיות וזה מה שהוא עשה בסופו של דבר ואני מודה לך אחייייייייי אם לא אתה לא יודע אם היו מכניסים אותי למרות שמישהו אמר לי שבסוף הכניסו את כולם...
quote:
רגעי השיא במסיבה לדעתי היו כשארמין שם את
G&M Sunday Afternoon (original mix), Communication

COMMUNICATIONוואי אחי ....אני ואיתן שברנו ת'ראש ולא הצלחנו להזכר ב
או מאי גוד זה היה כזה מרגש!!!!!!
quote:
רק חבל שהוא שם על ההתחלה את
NO ONE ON EARTH
אם הוא היה שם את זה ככה לקראת הסוף הייתי מתפוצץ שם

כן...זה היה מצד אחד מוזר שהוא אותו על ההתחלה אבל מצד שני התחלה בת זונה של סט כה נפלא!!!!
quote:
WHITEROOM - WHITEROOM

אין מילים פשוט אין מילים....
אני לא מפסיק לשמוע אותו בזמן האחרון ולפני המסיבה חשבתי אם הוא ישים אותו אני אבכה שם ואתפרק שם לחלקיקים רבים וקטנים....
והוא שם אותו...אני כולי צמרמורות יחד עם בכי....יוווווו זה היה משהו לא מהעולם הזה...
quote:
KYAU VS ALBERT - VELVET MORNING - AALTO REMIX

אחי הקטע ביקשנו אני ועוד בחור צעיר אחד שהכרתי אותו במסיבה...אגב אותו בחור גם מהפורום טראנס אדיקט רק שהוא בדרך כלל בפורומים הכלליים כמו מיוזיק רילייטיד וכו'....
קיצר הוא כתב בפלאפון את השם של הטראק ואני העלתי אותו על הכתפיים למעלה כדי להראות לארמין את הבקשה...ואז אחרי כמה דקות אני שומע את הוולווט מורנינג.....לא האמנתי...חבל על הזמן...
quote:
שמחתי לפגוש את כל החבר'ה הבאמת יקרים מהפורום וכן ירבו עוד הרבה מסיבות משותפות... אני אומר לכם, אין כמו לרקוד ולשיר את הקטעים האהובים עלינו כשכולם מכירים אותם מסביבך........

אחי זוהי כל הפואנטה שרקדנו ושרנו את הטראקים שאנו שומעים בבית ונהנים מהם...איזה מצחיק היה לראות את האנשים שלא מבינים כל כך בטראנס ולא מכירים את הטראקים אז הם הסתכלו עלינו כאילו "מה אתם שרים?מאיפה אתם מכירים את זה?"....היה ענק פשוט ענק!!!!!!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel