|
|
| markfeldman |
| quote: | | להגיד שהוא משעמם בלי לשמוע אותו |
שמעתי שמעתי, עוד לפני שנולדת...
זה הכל עניין של טעם. |
|
|
| luckystrike |
אילן אחי תקשר לרפפורט נראה לי הוא יוכל לסדר אותך שם
ידידה שלו עזרה לי בכמה מסיבות של נקסט שווה לך לבדוק ! |
|
|
| taltul |
חחח...מצחיק לראות את כל אלה שאמרו שדייב סימן וניק וורן מנגנים טראקים משעממים!!!!
כך שאף אחד מכם לא הזכיר אפילו פעם אחד את המילה "פרוגרסיב האוס" שזה בעצם הסגנון שלהם...
אבל חבר'ה אי אפשר להשוות אפליפטינג עם פרוגרסיב האוס/טראנס...למרות שבזמן האחרון יש נטייה לשימוש בהמון סמפלים של אפליפטינג בפרוגרסיב טראנס...
אבל הפואנטה היא שפרוגרסיב האוס זאת מוזיקה הרבה יותר רגועה מאפליפטינג בקצב ובהכל...אפשר להגיד שהיא יותר מונוטונית (כתוצאה מריבוי של לופים אינסופיים = אבל לפעמים זה אפילו יתרון) אבל זה לא אומר שהיא משעממת...בהחלט לא ועוד פעם לא...מי שלא מבין אותה זה בעיה..ותאמינו לי אם כבר משווים אז פרוגרסיב הרבה יותר מתוחכם מאשר אפליפטינג ויש בו שימוש בים של אפקטים...זה לא שאני מזלזל באפליפטינג או משהו אני מת על הסגנון הזה...האהבה שלי בעצם מתפצלת אל שני הכיוונים די שונים ואפילו מנוגדים הייתי אומר אפליפטינג ופרוגרסיב האוס/טראנס...אני מסכים זה סגנון איטי יותר...ד''א מאוד דומה לניו יורק האוס של עופר ניסים וכדומה...למרות שאין בו הרבה ווקאלים...
אני לא רוצה לפגוע במישהו אבל פרוגרסיב זאת גם לא מוזיקה לאלה שלא יודעים לרקוד כלומר פה אתה לא יכול לקפוץ סתם ככה כמו שאני ראיתי בהרבה מסיבות בחול לדוגמא שבהן ניתן לראות הרבה פעמים איך שרוב האנשים לא רוקדים באמת אלא פשוט קופצים על המקום כמו מטורפים כמו איזה ערסים עם האגרופים למעלה לצלילי האפליפטינג...פרוגרסיב זאת מוזיקה קצת יותר אינטיליגנטית הייתי אומר..ולא ניתן לרקוד בה באמצעות קפיצות אנכיות וכדומה...לכן זאת הסיבה העיקרית שאנשים לא אוהבים את הסגנון הזה...זה לא רק מי שאמר פה שזה משעמם אלא גם אני רואה את התופעה גם בפורומים אחרים..רוב האנשים אומרים שזה משעמם...אבל זה לא...צריך להבין אותה פשוט...פן נוסף הוא שפרוגרסיב הרבה יותר מתאים כדי לשמוע אותו ..למרות שאני לדוגמא אוהב גם לרקוד וגם סתם לשמוע...
נ.ב:כל הנאמר פה בהחלט לא על מנת לזלזל באפליפטינג שאני בעצמי מת עליו ולא יודע מה היתי עושה בלעדיו...
אני יכול להסכים עם שגב שאמר שקשה לשרוד עם פרוגרסיב 12 שעות...אבל 3 אפילו 4 שעות ככה בתחילת המסיבה בהחלט חובה לחחם את הקהל עם הטראקים של הסגנון... |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by taltul
נ.ב:כל הנאמר פה בהחלט לא על מנת לזלזל באפליפטינג שאני בעצמי מת עליו ולא יודע מה היתי עושה בלעדיו...
אני יכול להסכים עם שגב שאמר שקשה לשרוד עם פרוגרסיב 12 שעות...אבל 3 אפילו 4 שעות ככה בתחילת המסיבה בהחלט חובה לחחם את הקהל עם הטראקים של הסגנון... |
זה אני אמרתי
ואתה אשכרה מוש 2 :)
רק עושה את זה בצורה ידידותית ולא קוטל כל דבר שזז בדרך :D
בכל אופן...
עוד פעם... לא הייתי אומר בדיוק אינטילגנטית והכל... אבל קשה יותר לריקוד אפשר להסכים על זה
למרות שזה גם לא כזה בעיה
למה זה אשכרה לופים אינסופיים ופשוט נכנסים לקצב ואפשר להמשיך עד מחר ;)
למרות שעוד פעם... מתישהו זה נמאס... ואז אי אפשר עד מחר |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
זה אני אמרתי
ואתה אשכרה מוש 2 :)
רק עושה את זה בצורה ידידותית ולא קוטל כל דבר שזז בדרך :D
בכל אופן...
עוד פעם... לא הייתי אומר בדיוק אינטילגנטית והכל... אבל קשה יותר לריקוד אפשר להסכים על זה
למרות שזה גם לא כזה בעיה
למה זה אשכרה לופים אינסופיים ופשוט נכנסים לקצב ואפשר להמשיך עד מחר ;)
למרות שעוד פעם... מתישהו זה נמאס... ואז אי אפשר עד מחר |
אחי אני מואד ידידותי וחברותי ופתוח לרעיונות חדשים...
לא בא לי לקטול פה אף אחד כמו בטח לא בא לכם:)
אני מקווה:)
אל תחשוב שאני כולי רק בפרוגרסיב...אמרתי אפליפטינג תופס בלב שלי לא מעט מקום!!!!
ותאמת עכשיו אחרי שמיעה ברצף של כמה מהתוכניות האחרונות ש לארמין עזבתי לרגע את הסטים של דייב סימן, ג'יון דיגבד וכדומה...
אין כמו אפליפםטינג....
אבל עכשיו עוד פעם שומע סט של קריס קאלי מי שלא מכיר בחור מוכשר סוף הדרך לא רק די ג'י אלא גם יוצר...
הסט שלו שכולו פרוגרסיב הואס משובח מכל הצדדים עושה נעים בלב וגורם לי לחייך ללא סיבה...:)
אבל כמו שאמרתה צריך לעבור באיזשהו מקום לעבור לאפליפטינג כדי לא להתחרפן מהלופים)))
סתם...
כמו שאמרתה הבעיה העיקרית לאלה שלא כל כך גמישים שביננו וקשה להם לרקוד פרוגרסיב..אבל לדעתי זה הכל עניין של הרגל...
קיצר הכי טוב זה לגוון כמו שקבענו...חימום=פרוגרסיב, שאר המסיבה = אפליפטינג...
זאת הפשרה הכי טובה במקרה זה... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|