return to tranceaddict
Pages: [1] 2 
כנסו שנייה

mighty_max
קודם כל שלום לכולם וחג שמח וכשר,
אני לא מהפורום הזה בכללי ואני לא מתכנן להפוך לחלק ממנו
אבל יש לי בקשה קטנה מאנשים מסויימים פה...היא קצת לא הולמת האמת
אז אם מישהו מתעצבן ממנה או לא יודע מה, אז שפשוט לא יגיב
כי אני לא מתכוון לריב פה ואין לי כוח לקרוא הודעות סתם
אז רק מי שיכול לעזור לי שבבקשה ירשום וזהו...

הבקשה שלי היא כזאת:
מוסיקת טראנס היא החיים שלי, אני כבר מעל לשנתיים ממש חזק בקטע הזה
וכרגע אני פשוט אומלל כי כל מקורות ההורדה שלי נהרסו כליל !
סולסיק כבר מזמן לא רמה, את די סי הרסו כל מיני אנשים מפגרים שאין להם מושג מהחיים שלהם ועכשיו גם משם אין לי איך להוריד ואין לי חברים כמו לאנשים אחרים שיעזרו לי בקטע של גישות אפ טי פי וכאלה...
אז אם יש כאן אנשים טובים שמוכנים לעזור לי בכל צורה כלשהי להשיג מקורות הורדה חדשים אז בבקשה שישלחו לי הודעה פרטית או יגיבו פה
אני מדבר על דברים כמו תוכנות סגנון די סי ששם השיחרורים מתעדכנים מהר והרמה שם היא גבוהה, אני מדבר על אנשים שיש להם גישות מיותרות לאפ טי פי או שהם פשוט נדיבים ומוכנים לתת לי להוריב מהם דרך אפ טי פי או כל מיני כאלה...
אני אוהב בעיקר אפליפטינג טראנס דרך אגב

אז זהו תודה מראש לכולכם ומאוד מצטער אם ההודעה הזאת עיצבנה מישהו כי אני לא ממש יודע איך הדברים פה מתנהלים...
אבל בעיקר אני מצטער שאני בא לפה רק עם בקשות ולא תורם וכאלה, אבל בכזה מצב נואש אני...מקווה שתבינו
יום טוב
Segev
תיראה אין לי אפ טי םי ואין לי חברים עם אפ טי פי שיביאו לי גישה וכל מיני דברים כאלה שהזכרת פה אבל בכאל זאת מה שיצא היום ואני רוצה שהייה לי יש לי היום
ואתה יודע מאיפה
מהדיסי אז אל תגיד סתם שהרסו אותו כי הוא מצויין ועוד יש שם מלא אנשים שיש להם אפ טי פי והם ממש אנשים נחמדים לא הייתה פעם אחת שבקשתי שיפנו לי מקום והם לא הסכימו אז תתאמץ טיפה וחכה טיפה ולא תתאכזב תאמין לי
mighty_max
חחחחחח שגב זה אתה אחי שגם מפורום ביו ???

תקשיב אחי...בינינו...אתה מדבר שטיוות כי:

א) כל הנובים המסריחים שצצו פתאום בזמן האחרון משום מקום הפציצו את ההאב ויעכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לדי סי להאב הקבוע זה רוטשם לי שההאב תפוס עד אפס מקום וזה מתנתק לי!
אני תמיד הורדתי משם עד עכשיו וא היו לי תלונות, אבל אתה מאמין לי שכבר בערך שבוטעיים לא הורדתי שם אפילו טראק אחד כי אני לא יכול???

ב) כל אלה עם האפ טי פי שמה שמים זין על אנשים חופשי...כי מבקשים מהם אולי מיליון איש ביום סלוט ! ונראה לך שהם יביאו לכל אחד ???
שנינו יודעים שזה לא עובד ככה...היו לי את הקבועים הנחמדים שלי שתמיד נתנו לי להוריד והכל סבבה, אבל כרגע המצב התשנה לצערי...

אז אם יש לך פתרון יותר מעשי ויצירתי בשבילי שאשכרה עובד אז תרשום לי פה אחי
markfeldman
הבנתי מחבר שלי שההורדות הכי טובות הם בכלל דרך IRC

אבל זה מסובך תיכו שם !

לגאונים בלבד...
KrazyDJs
quote:
Originally posted by mighty_max
חחחחחח שגב זה אתה אחי שגם מפורום ביו ???

תקשיב אחי...בינינו...אתה מדבר שטיוות כי:

א) כל הנובים המסריחים שצצו פתאום בזמן האחרון משום מקום הפציצו את ההאב ויעכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לדי סי להאב הקבוע זה רוטשם לי שההאב תפוס עד אפס מקום וזה מתנתק לי!
אני תמיד הורדתי משם עד עכשיו וא היו לי תלונות, אבל אתה מאמין לי שכבר בערך שבוטעיים לא הורדתי שם אפילו טראק אחד כי אני לא יכול???

ב) כל אלה עם האפ טי פי שמה שמים זין על אנשים חופשי...כי מבקשים מהם אולי מיליון איש ביום סלוט ! ונראה לך שהם יביאו לכל אחד ???
שנינו יודעים שזה לא עובד ככה...היו לי את הקבועים הנחמדים שלי שתמיד נתנו לי להוריד והכל סבבה, אבל כרגע המצב התשנה לצערי...

אז אם יש לך פתרון יותר מעשי ויצירתי בשבילי שאשכרה עובד אז תרשום לי פה אחי

אתה זה שמזיין בשכל פה אחי..
דבר ראשון אני מציע לך לא לבוא לפה ולבקש עזרה
שאתה בכלל לא כותב פה
עם כל הבקשות שתבקש, יגיבו לך בצורה כזאת שאתה תצא מפה בוכה בסוף
אתה רוצה לקבל עזרה ? תהיה שותף בפורום
אנחנו לא אוהבים נובים כמוך שבאים בגישה כזאת, עם כל הכבוד

דבר שני..
DC++
זה תוכנה טובה מאוד
זה שאתה לא יודע להשתמש בה זו לא אשמתנו
אני מוריד ממנה קבוע כל יום טראקים חדשים
פשוט אתה צריך לחכות
ולמען האמת, כל מי שיש לו גישות שם - ויצא לי לבקש ממנו, הביא לי
פשוט אתה צריך להיות נדיב בחזרה לאנשים..

אוקצור לפני שאתה בא בגישה כזאת
תבדוק את עצמך טוב טוב

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel