| Scorchio |
טוב ראסמי זה שרועי אומר שהמסיבות שאני תיקלטתי בהם היו ממש טובות זה לא דיעה ממש אובייקטיבית כי אני והוא אוהבים את אותה המוזיקה אבל עובדה שכל הקהל רקד וזה היה בתחילת הערב יענו לפני כל המסחרי והשחורה
ועוד אחריי עלה אחד שהמשיך באותו סגנון אבל הוא שם דברים מטומטמים כמו האפי הארדקור והארד טראנס ממש חזק שהבריחו את הקהל.
אז זו הוכחה שאם שומרים את המוזיקה על גבול הטעם הטוב הקהל יהנה ממנה.
אלעד:
| quote: | dj goosh
אחי שאני שומע קטע שמדליק אותי ואהבתי אותו
אז חיםשתי אותו, וזה בול שיט אחד גדול שאני מחפש רק מוזיקה חדשה
כי אם זה היה ככה לא הייתי הולך למסיבות של מוזיקה שחורה, ומסיבות קיבוצים אני לא יגיד שאני לא נהנה.. אני מאוד נהנה
אבל אני יודע שאני שומע פה ושם טראקים לא יגיד איכותיים שיש גיוון במוזיקה זה הרבה יותר כיף.. זה מחדש לך.. אני יגיד לך ככה
אני במשך ה5 שנים האחרונות בד"כ ימי שישי בבמסיבות
ואני זוכר טוב מאוד איך היה את תקופת עידן גוטמן כולם אהבו ת'מוזיקה שלו
היו שומעים עידן גוטמן כולם היו רציםםם וזה.. ותמיד היה קופות מפוצצות.. והוא היה מנגן דברים שנדלקתי אליהם.. אז חיפשתי זה חלק מהכיף ת'רוצה להגיד לי שאתה תשמע באיזה סט של מישהו ששמעת טראק בן זונה.. שממש נתפס לך בראש או ת'יודע מה לא טראק כל שיר אחר.. משהו שתפס לך ת'אוזן משהו שאתה זוכר אתה לא תחפש??
אם כן, אז מצטער להגיד לך אתה שקרן
ואני אומר את זה לא בקטע של להעליב או משהו כזה
פשוט זה נשמע מצוץ מהאצבע
|
אני זוכר את התקופה הזאת כי אנחנו היינו באותם מסיבות
והסיבה שאתה לא רואה את זה קורה יותר היא מאוד פשוטה
אתה בן 19 ואתה הולך למסיבות חוגרים
גוטמן, גורדון וגיטלמן מנגנים לרוב במסיבות נוער וכמה זה אירוני שדווקא הנוער בגילאי 15-16 מקבל את כל המוזיקה שאנחנו אוהבים
כשאנחנו היינו בגילאי 15-17 והיינו הולכים למסיבות האלה היינו נהנים כי הם היו שמים את המוזיקה שאנחנו אהבנו
רועי אני מזכיר לך את הלילה הבלתי נשכח עם רונן לביא בדום שהפגיז לנו את האימ אימ אימא כמה שהוא מסחרי היום אז הוא ניגן דברים אדירים כולל את
Marc Dawn - Expander [Flutlicht Remix]
שזאת הייתה הפעם היחידה שאי פעם שמעתי את זה במסיבה
(חוץ מכשאני ניגנתי את זה)
וגם אני מאמין שעוד מעט הסגנון יקבל תפנית
תחשבו על זה
לפני ארבע שנים מישהו היה מעיז להכניס איזה שיר היפ הופ למסיבה בדיסקוטק?
היו סוקלים אותו בלייטסטיקים
זה בגלל שהמוזיקה השחורה נהייתה מגוונת ומעניינת לפי מה שאנשים אומרים
(בשבילי זה הכל אותו חרא)
אז התחילו להכניס את זה וואללה זה תפס
טראנס לעיתים קרובות משתנה ומתחדש ואני מאמין שאם יסננו את זה פנימה עם הזמן תהיה לנו תקופה יפה בסצינה
אגב:
לצעיר שלא ידע מזה מ.ק.
מכשיר קשר... |
|
|