|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
שחר הגישה הזו של לשתוק לגבי דברים טובים שאתה עושה היא נכונה אבל אתה שוכח דבר אחד
מדובר בסצינה שזקוקה נואשות לתומכים ויותר מכך ללגיטימציה לתמיכה
אני לא יגיד דבר לגבי עצמי כי ידוע לי שגם במקומות אחרים ובתחומים אחרים דברים שהם פחות פופולריים אך ניתנת להם לגיטימציה של חלק קטן ככל שיהיה מאותו ציבור/קבוצה יכולים להפוך לאט לאט לנחלת הכלל או לפחות להפוך ללגיטימיים יותר בקרב קבוצה גדולה יולר של אנשים
ולכן אני חושב שזו דוגמה קלאסית למשפט שאני מסכים איתו אך לא בתחום שאנחנו נמצאים בו - מצטער אין שום סיבה שכל אדם שקורא תפורומים פה יקבל תרעיון שהורדות לא חוקיות זו האופציה היחידה או היחידה הלגיטימית שמקובלת
בן אדם חדש שייקלע לפורום או יותר מכך אני מניח שיש לפחות כמה וכמה אנשים שרק קוראים פה ומעולם לא נרשמות קח אחד מהאנשים האלה ובוא ננניח באמת שהוא די צעיר בגילו ועדיין לא מגובש מבחינת דיעה לגבי כל הנושא הזה
הפיתוי שהפוסטים שלך מציגים בלהשיג דברים חדשים הוא די גדול לאותו בן אדם
המחשבה של הבן אדם הנ"ל תהיה קרוב לוודאי "וואוו איזה כיף לשחר הזה הוא משיג דברים חדשים אם אני יתחבר עם אנשים וישיג דברים לא חוקיים כמוהו אולי עוד כמה שנים גם אני יהיה עם מספיק קשרים כדי להשיג בצורה לא חוקית קטעים שאף אחד עדיין לא יכול להשיג"
אז צר לי שחר יש כאן גרעין של כמה אנשים היום שיכול להציג תאלטרנטיבה
והאלטרנטיבה היא הריגוש האמיתי שאנשים חשים כשהם קונים קטע/דיסק/תקליט
ואולי יותר חשוב מכך
האלטרנטיבה היא להבין שברגע שאתה תומך בסצינה בעזרת קניית מוזיקה אתה כמו עוד כמה גרמים של אויר שמשתחררים מבלון חמצן אל תוך ריאותיו של אדם חסר הכרה שלא יכול לנשום בכוחות עצמו
בלי מנת החמצן הזו האדם לא ימות כי תוך כמה שניות תהיה עוד מנת חמצן
אבל תפסיק לא המון מנות חמצן למשך פרק זמן מסוים והבן אדם ימות
כך גם הסצינה
ומשאתה ואני ונראה לי שכל הפורום פה מבין לא כל בן אדם חדש שרק עכשיו התחיל להוריד מוזיקה ברשת מבין
אז לבלב במוח על לשמור על זה בשקט זה יפה
אני ישמור בשקט תרומות שלי לארגונים ומוסדות התנדבותיים ולכל אדם שזקוק לעזרה בשלב זה או אחר
אבל כאן מדובר במקרה שבו השתיקה שלי ושל שאר האנשים לא תביא תועלת
והדיבור על כך עובדתית יכול רק לתרום |
אתה יודע שאני בעד הגישה שלך לקנות קטעים
וראית שאני בעצמי פתחתי טרד ואמרתי שקניתי רק בזכות השטיפות מוח שלך
אבל אני נגד אנשים שדוחפים את זה בכל הזדמנות
היציאה שלו הייתה ראסמי כדי יגידו "הא הוא בטח קונה איזה גבר" תאמין לי שבנאדם שרוצה להשיג מוזיקה בצורה חוקית לא צריך את העזרה שלנו בשביל זה... |
|
|
| epsilon1 |
| quote: | Originally posted by Shahar
אתה יודע שאני בעד הגישה שלך לקנות קטעים
וראית שאני בעצמי פתחתי טרד ואמרתי שקניתי רק בזכות השטיפות מוח שלך
אבל אני נגד אנשים שדוחפים את זה בכל הזדמנות
היציאה שלו הייתה ראסמי כדי יגידו "הא הוא בטח קונה איזה גבר" תאמין לי שבנאדם שרוצה להשיג מוזיקה בצורה חוקית לא צריך את העזרה שלנו בשביל זה... |
די כבר עם השטויות, לא ניסיתי להראות שום דבר ולא בטיח, תפסיק להכניס לי מילים לפה.
איפה בדיוק אני מתלהב מזה שאני קונה?
אתה עוד אומר שאני "דוחף את זה בכל הזדמנות", מה אני אגיד לך אתה ממש רחוק מהמציאות זאת הפעם הראשונה שאולי דיברתי על זה, וגם ממש לא אמרתי שום דבר מפורש! אתה סתם נטפל אליי כי אתה טמבל.
ולהזכירך, לא אני זה שפתחתי טרד על זה שקניתי 2 טראקים מזורגגים, אז כדאי שתסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר שטויות.
עכשיו תגיד שזה ת'רד תודה לאילן, סבבה, אבל עם כל הכבוד זה לא דורש ת'רד.
ממש כיף להתווכח איתך ולראות עם איזה בנאדם מפגר אני מדבר. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by epsilon1
די כבר עם השטויות, לא ניסיתי להראות שום דבר ולא בטיח, תפסיק להכניס לי מילים לפה.
איפה בדיוק אני מתלהב מזה שאני קונה?
אתה עוד אומר שאני "דוחף את זה בכל הזדמנות", מה אני אגיד לך אתה ממש רחוק מהמציאות זאת הפעם הראשונה שאולי דיברתי על זה, וגם ממש לא אמרתי שום דבר מפורש! אתה סתם נטפל אליי כי אתה טמבל.
ולהזכירך, לא אני זה שפתחתי טרד על זה שקניתי 2 טראקים מזורגגים, אז כדאי שתסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר שטויות.
עכשיו תגיד שזה ת'רד תודה לאילן, סבבה, אבל עם כל הכבוד זה לא דורש ת'רד.
ממש כיף להתווכח איתך ולראות עם איזה בנאדם מפגר אני מדבר. |
קודם כל דבר יפה נתחיל בזה
שמור על הפה שך
דבר שני וואלה נכון תרואה תיודע לבד פתחתי כדי להגיד לו תודה
לא כדי לספר שקניתי למה אנלא מתלהב מלקנות מוזיקה אני מתלהב מלהשיג אנריליזים
לקנות מוזיקה בשבילי זה סתם לכיף
וזה דורש טרד כי וואלה רציתי שיראו שאני גם יודע לפרגן והגיע לו |
|
|
| epsilon1 |
| quote: | Originally posted by Shahar
קודם כל דבר יפה נתחיל בזה
שמור על הפה שך
דבר שני וואלה נכון תרואה תיודע לבד פתחתי כדי להגיד לו תודה
לא כדי לספר שקניתי למה אנלא מתלהב מלקנות מוזיקה אני מתלהב מלהשיג אנריליזים
לקנות מוזיקה בשבילי זה סתם לכיף
וזה דורש טרד כי וואלה רציתי שיראו שאני גם יודע לפרגן והגיע לו |
לא אתה לא מבין, אתה סתם מאשים אותי בשטויות וזה שדיברתי לא יפה זה רק בגלל שאתה מעצבן ולא קל לעצבן אותי.
מילא הייתי תוקף אותך או משהו אבל מה בסך הכל רשמתי? שזה הודלף?? אוי וייי זהו צריך לתלות אותי.
בחייך שחר.. |
|
|
| omergunr |
גיליתי שיש סרטי פורנו במחשבים של הספרייה בבית ספר
:clown: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|