|
|
| epsilon1 |
שחר מי שמעצבן כרגע זה אתה, אתה בכלל יודע מה אני עושה? יודע כמה אני קונה? אני קונה בכמויות שאתה לא מתאר לעצמך ועד לא מזמן באמת לא הייתי צדיק, אבל עכשיו כשאני מוריד זה אולי טראקים ישנים וממש מעט חדשים .
כשאתה תקנה כמויות כמו שאני קונה אז תפתח ת'פה המוצץ שלך, עכשיו שב בשקט
כי אתה עושה פאדיחות לעצמך.
מה קרה לא נראה לך? תלמד לסתום. כמו שלי לא נראה שאתה פותח כל שבוע ט'רד חדש על התוכנית שלך (דוגמא אחת), אתה רואה אותי מתלונן? |
|
|
| Koby |
| quote: | Originally posted by DvJ
Niklas Harding Pres. Arcane - Ice Beach
מה נסגר עם הקטעע הזה?
לפי מה שהבנתי מחכים לרמיקס של דייויד ווסט
אבל מתי ישוחרר כברר.........???? |
תודה על המידע..גם אני לא הבנתי למה לוקח לו כל כך הרבה זמן..יוצא עוד מעט בלייבל של שולץ..
ולגבי "השחרור" באינטרנט..
niklas_harding_presents_arcane-ice_beach-vinyl-2005-tl
איך בדיוק זה ריפ של וינל אם הוינל עדיין לא קיים(כמו שעידן אמר..מחכים לעוד רמיקס)..ומה זה הקפיצות האלא לאורך הטראק..צריך להיות חמור כדי להסתפק ב"שחרור" העלוב הזה..מחכה כבר לדבר האמיתי.. |
|
|
| epsilon1 |
| quote: | Originally posted by Koby
תודה על המידע..גם אני לא הבנתי למה לוקח לו כל כך הרבה זמן..יוצא עוד מעט בלייבל של שולץ..
איך בדיוק זה ריפ של וינל אם הוינל עדיין לא קיים(כמו שעידן אמר..מחכים לעוד רמיקס)..ומה זה הקפיצות האלא לאורך הטראק..צריך להיות חמור כדי להסתפק ב"שחרור" העלוב הזה..מחכה כבר לדבר האמיתי.. |
נראה לי שזה מזוייף וזה סתם רי אינקודינג של הMP3 ... |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by epsilon1
שחר מי שמעצבן כרגע זה אתה, אתה בכלל יודע מה אני עושה? יודע כמה אני קונה? אני קונה בכמויות שאתה לא מתאר לעצמך ועד לא מזמן באמת לא הייתי צדיק, אבל עכשיו כשאני מוריד זה אולי טראקים ישנים וממש מעט חדשים .
כשאתה תקנה כמויות כמו שאני קונה אז תפתח ת'פה המוצץ שלך, עכשיו שב בשקט
כי אתה עושה פאדיחות לעצמך.
מה קרה לא נראה לך? תלמד לסתום. כמו שלי לא נראה שאתה פותח כל שבוע ט'רד חדש על התוכנית שלך (דוגמא אחת), אתה רואה אותי מתלונן? |
זה מה שאנלא אוהב אנשים כמוך שקונים בשביל לבוא לספר
אתה קונה דברים תקנה אתה יודע שתעושה משו יפה תעשה בשקט בלי דאווינים
פה מוצץ תגיד תיודע למי
דבר חופשי על התוכנית שלי למה אני רואה אותך גם?
| quote: | Originally posted by Koby
הגירסא שאתה מדבר עליה זה נראה לי
reconstruction
לי בכל מקרה יש גירסא
320kbps
ומן הסתם זה הגירסא האמיתית שהקבוצות שיחרור עדיין לא השיגו :D
רוב הקטעים שיש לי לא שוחררו ע"י קבוצות שיחרור עדיין
כמו
Yamin - Almathea (Sander van Dien Remix) (320kbps) |
|
|
| Koby |
| quote: | Originally posted by Shahar
זה מה שאנלא אוהב אנשים כמוך שקונים בשביל לבוא לספר
אתה קונה דברים תקנה אתה יודע שתעושה משו יפה תעשה בשקט בלי דאווינים
פה מוצץ תגיד תיודע למי
דבר חופשי על התוכנית שלי למה אני רואה אותך גם?
|
מה דאווין בלקנות את המוסיקה שהוא אוהב?
הדאווין היחידי שאני רואה פה זה שלך בזה שאתה משיג אנרליזים..אף אחד לא שאל אותך אם יש לך יאמין - אלמט'י ובאיזה איכות!!על מי אתה בא לעשות רושם?!?! תאמין לי שאני מבסוט על הדרך שלי להשיג מוסיקה ולא חסרים לי דברים שעוד לא חלמת עליהם..אבל אני לא יבוא להתלהב פה לכולם מה יש לי..
ד.א. אם כבר שיחקת אותה..מאיפה אתה משיג את המוסיקה שלך? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|