return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 
Astrid @ TLV PORIM PARTY

Black-Dragon
קבלו כמה חרטא אפשר לשמוע על עמרי סילבר
כנסו

פשוט מגעיל...
אוהב נוער הפדופיל
ועוד מצדיק את המוזיקה השחורהההה
יאקק

צמרמורת!
Shahar
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
לגבי קידום האמנים לא ידעתי

הוא קיבל פרס על תרומה לאמנים מתחילים ביומטוב
הרמיקס לשיטסו בנזונה ועוד מלא אחרים שלהם ורוברט תותח....

ומי ששאל בקשר לאסטריד
יש לה גם טראק שאני זוכר
access denied
שהוא בנזונה
Sm0keMachine
באמת כמו שיובל כתב..
אתם הנוער צריכים להעריך את זה שמביאים לכם פה מסיבה עם דיג'אית איכותית משו מחו"ל..כי עד גיל 23 ככה לא תלכו למסיבות עם מוזיקה אלקטרונית איכותית באופן קבוע...מה לעשות, ככה זה בארצנו... :(

בטח יהיה באמת מפוצץ שם ויהיו פול ערסים/אנשים מפגרים/פוזאיסטים..יהיו בטח מכות ובאלגנים אבל אם תתחבאו באיזה פינה נחמדה במועדון ופשוט תשמעו את המוזיקה אני חושב שיהיה לא כ"כ נורא?
UltraWave
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
טוב ככה
נשמעו פה קטילות על גיטלמן
ואני חייב להגיב

אני האחרון שיפרגן סתם לישראלי
אני לא אוהב את יהל
ובכלל כל האמנים האהובים עלי ביותר הם לא ישראלים
לא רק שאני לא מעניק להם פריבילגיות מבחינת אהדה אלא אני אפילו מבקר אותם יותר

אבל גיטלמן ומרטינז פרצו את המחסום הזה
ואני לא מתייחס להשמעות ולכבוד מצד טיאסטו וארמין (הסיבה לכך היא ההחתמה של הטראק הזוועתי של הלפרין בלייבל של ארמין שפשוט מראה שהחתמה מייצגת יותר איכות קשרים ולא איכות מוזיקה)
אני מתייחס נטו למוזיקה
ורוברט לא מזלזל
אני אוהב תמוזיקה שלו
הוא די גיי מצויין ויוצר טוב ביחד עם ירון מרטינז
דוגמא מהחודשים האחרונים היא הגרסה המצוינת גם לשיטסו וגם כמובן לטראק של בני בנאסי ששודרג לפצצת קלאב טראנס

אז באמת זה לא אחראי לקטול אחרי טראק-שתיים פחות טובים

ובקשר למסיבה בטי אל וי...כשיקול עצמי במקומכם הייתי נשאר בבית...
לקחי מסיבות בחגים... אין מקום לנשום והטי אל וי יהיה מלא
באחריות
גם אם רק פלינר היה על העמדה
אפשר לחשוב כמה הקהל הישראלי כבר מבין ובפרט קהל הנוער שרק מחפש מקום לצאת אליו בפורים ופתחו לו עוד דלת...

צודק בכל מילה רוברט תותח על הביא המון המון כבוד לארץ וכל היוצרים שאצלו והוא מייצג אותם באירופה (ביניהם אני) חייבים לו הרבה.....
לפי דעתי סאנדיי אפטרנון קטע טוב...יש לו יותר טובים אבל סך הכל קטע טוב ובכלל החדש
swallow your pain
קטע ליגה!!!
רוברט מזלזל בטראקים?????? ממש ממש ממש ממש לא הוא כל הזמן מנסה לעשות דברים חדשים שיתפסו את האוזן של התותחים ביותר.....אז בבקשה לא לכלכך פה על רוברט למה כרגע הוא הישראלי עם הכי הרבה שם כנראה שאפילו יותר מיהל(הרי הוא חתום בשבע מאות לייבלים כולל id&t)
ואני גם מאמין שזה יהיה ככה הרבה זמן.....
Shahar
quote:
Originally posted by UltraWave
צודק בכל מילה רוברט תותח על הביא המון המון כבוד לארץ וכל היוצרים שאצלו והוא מייצג אותם באירופה (ביניהם אני) חייבים לו הרבה.....
לפי דעתי סאנדיי אפטרנון קטע טוב...יש לו יותר טובים אבל סך הכל קטע טוב ובכלל החדש
swallow your pain
קטע ליגה!!!
רוברט מזלזל בטראקים?????? ממש ממש ממש ממש לא הוא כל הזמן מנסה לעשות דברים חדשים שיתפסו את האוזן של התותחים ביותר.....אז בבקשה לא לכלכך פה על רוברט למה כרגע הוא הישראלי עם הכי הרבה שם כנראה שאפילו יותר מיהל(הרי הוא חתום בשבע מאות לייבלים כולל id&t)
ואני גם מאמין שזה יהיה ככה הרבה זמן.....

מסכים עם כל מה שכתבת...
הוא מלך...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel