return to tranceaddict
Pages: [1] 2 
WTF www.djtiesto.nl for sale??
 
TranceFool
Naja, dit vind ik echt lomp. Ik wilde ff in zn agenda kijken krijg je dit (www.djtiesto.nl). Gaat ie zn fansite verkopen???? Ik weet nie of ik het goed begrijp, anders vind ik dit best wel triest. Ik bedoel; dit is juist leuk hier hoef je toch geen geld aan te verdienen???:( Dit vind ik echt nie leuk, was altijd coole site:(

Ze zijn nu met een nieuwe site bezig (www.djtiesto.com), maarja die is nog helemaal niet ver. Of ik snap het niet of ik vind dit heel lullig!:(
Partyhardy!
je moet gewoon naar www.black-hole.nl gaan. Daar staat alles nog hetzelfde als eerst (+ bookings dus ;) )
Miss Proximus
Tiesto de sell-out :p j/k
New Wave
www.dj-tiesto.net is uitstekend, check die maar!
TranceFool
Aha, ik snapte em dus nie:p :p . Ben benieuwd hoeveel er voor geboden wordt. En welke Tiesto fan er veel geld voor over heeft. Staat natuurlijk wel blits, vanne......"he hebbie mn website al gezien"....."uhhhh nee"......."ja mn website, das Tiesto zn oude website" LOL:D :D :D

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Holland

Powered by: SEI and vB
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited
Privacy Statement