return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 
הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???

Sm0keMachine
quote:
Originally posted by Hell_Copter
אתם סתם טוחנים קמח לפי דעתי...

שוב ושוב להתלונן על הסצינה לא יעזור הרבה...
ותומר... וואלה בפראנויה הדי ג'יי לפעמים מרביץ אותו פה ושם בכמה וכמה טראקים מצוינים
אבל ת'כלס הוא מנגן מה שאומרים לו לנגן... שזה המוזיקה המיינסטרים ש"מוכרת" כמו שאומרים

יום שישי שעבר היינו בקרנף ולפני שהשתכרתי פצצות אני זוכר ששמו פול טרייבל ואפילו את הרמיקס של גבריאל ודרזדן לבריטני ומדונה
אבל זה היה בהתחלה שבקושי היו שם אנשים...
אחרי שכולם התחילו להכנס התחילו בדברים היותר מיינסטרים ש"מוכרים" כביכול

דווקא הרבה דיג'יים מנגנים עכשיו את הרמיקס של גבריאל ודרזדן למדונה..זה נהיה להיט מיינסטרים..
deluxe
תבינו משהו
המסיבות וה"סצינה" שאתם מתלוננים עליה זה מסיבות חיילים\נוער בחורבות בקיבוצים ובחגים אולי גם עושים לנו ג'סטה ומארגנים מסיבה שכונה במועדון בת"א

מה אתם חושבים, שלגילאי 20+ זה נראה ככה?
ה"סצינה" שיש לנו זה סצינת ה"לעשות כסף מילדים קטנים" וככה המארגנים מסתכלים על זה וככה זה גם נראה. ולא מעט צוחקים עליהם שהם הגננות של הנוער בימי שישי בערב (בגלל זה זה לא כ"כ נחשב המסיבות האלה...)
עד שיקום מועדון רציני ויגיד "אנחנו לבני 18+" ואשכרה יארגן מסיבות טובות (בלי להיטים) יש עוד זמן

אבל אל תתלוננו יותר מדי. תחשבו על זה שכמעט באף מקום בעולם אין דבר כזה שאנשים בגילאים שלנו הולכים למסיבות...
KosmiK-G8
טוב זה פוסט שאני מה זה חייב להגיב עליו....
ככה...
לפני שבועיים בערך בזמן העבודה התחיל לעלות לי החזון של להרים מסיבה...
לקח לי כמה שעות ושתי טלפונים כדי להבין שהעלות היא כמה עשרות אלפיות וזה יהיה עוד לצאת בסבבה...
אבל גם עם הפקה לא רעה

משאנחנו צריכים לדעתי זה כל אחד ואחד מהפורום שיתחיל להשיג כמה שיותר מידע בכל דרך אפשרית ומקורית שהוא יכול לחשוב עליה על איך באמת התחילו את דרכן חברות הפקה שהיום נחשבות לגדולות...
הרבה כסף אני מניח שגם לנקסט לא היה בהתחלה...

ודרך אגב נקסט.... הנה דוגמא לליין של אנשים איכותיים גרידא
אנשים בני 23 ומעלה שחלק גדול מתוכם באמת הולך למסיבות בגלל השם של הדי גיי שמגיע...

זה מודל שאפשר להתבסס עליו ולשאוף אליו
הבעיה העיקרית שצעמוד בפנינו תמיד היא כדלקמן :
בערך 5 אחוז מכלל הבנות בארץ ואני ממש לא מביא מספרים מדויקים אבל ככה אני רואה את זה מבינות עניין ואוהבות מוזיקה איכותית
הבעיה היא 95 אחוז הנותרות שסוחבות עוד 50 אחוז בנים בערך וככה אנחנו תקועים עם מיינסטרים תמידי לפרצוף...
בכלל אני לא מבין מה הקטע לשמוע פעם אחר פעם חודש אחר חודש את השירים שיש לך בדיסק צרוב מהקאזה ואתה שומע את זה כל היום באמ טי וי וברדיו גם במועדון והדבר שאני הכי לא מבין ושוב אני מעלה תנושא הזה וכאן כבר אך ורק מועדונים ומפיקי מסיבות רבים אשמים זה למה לעזאזל אין מועדונים ייעודיים לסוגי המוזיקה השונים
יוצא שיש בארץ עשרות מועדונים פרוסים מדרום עד צפון ובעיקר במרכז ובשרון שמנגנים בדיוק אבל בדיוק אותה המוזיקה

שאלה לבחינת בגרות בתרבות המוזיקה בישראל
מה ההבדל בין ליין קילומבו של טי אל וי בימי שבת לבין יציאת יום שישי שגרתית לכמעט כל מועדון באזור השרון או תל אביב או מטרוק (אין לזה סוף יש עוד שפספסתי בטח) תשובה.. ההבדל הוא בוודאי לא במוזיקה... רק באנשים משום מה הליין המסריח של הטי אל וי כבר מונה קהל קבוע שהולך אליו ויש שם קהל רבגוני שאנשים מבחוץ לפעמים באים לקילומבו רק בשביל הקהל (אני מקווה לטובתם כי המוזיקה לא שווה את זה-לטעמי גם לא הקהל)

זהו
אם מישהו רוצה להתחיל לעשות משהו משמעותי...
כמו שרשמתי בתחילת הפוסט....
תעלו רעיונות
ותבבקו או תחשבו איפה אפשר לברר איך חברות הפקה גדולות החלו את דרכן... נקסט לדוגמא קיימים כולה 6 שנים!!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel