return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 
הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???

KrazyDJs
נו, ת'צודק בקטע הזה..
אז עכשיו שאני חושב על זה..
זה הדי ג'איים כנראה שהדפוקים מבינינו..
או אולי המפיקים של הכל..

:\
HyPeRSoNiC
לדעתי יש גם את הקטע שכל בן אדם שני שרוצה לעשות פוזות על החברים שלו, קונה ציוד ומחליט שהוא די ג'יי..... ואז, מכיוון שאין לו מקור אחר למוסיקה, ואין לו מקור אחר לשמות, הוא מוריד מהקאזה את כל הדברים המוכרים מהאמ טי וי וכאלה דברים מסריחים שאנחנו מדברים עליהם פה.....

ושלא נדבר על זה שהם לא יודעים למקסס בשיט..... אבל מה - הם ממזרים והם מכירים את כל האנשים הנכונים ויודעים להגיד את כל הדברים הנכונים כדי לעשות רושם, וככה נותנים להם לתקלט במועדון.......

עכשיו הקהל, ששומע את מה שהוא אוהב לשמוע ברדיו, באמ טי וי, וכו' - מרוצה! כי זה מה שהוא מכיר וזה מה שהוא אוהב!!!
אז המפיקים רואים שהקהל אוהב את זה, וככה הם גם מקבלים את האשליה שהדי ג'יי הוא טוב..... ומביאים אותו עוד פעם לתקלט.... וככה הוא שם כל פעם את אותו חרא ואוהבים אותו על זה........

ככה שלכל אחד יש צד ואשמה בעניין.....
מבינים?

אבל אני אומר לכם, הסיבה היחידה שזה קורה, זה שהקהל לא נחשף מספיק למוסיקה הזאת!!!! בדיוק כמו מה שתומר אמר! עושים טובה ומשמיעים 2-3 טראקים איכותיים וממשיכים עם הזבל!!!!
אם תהיה יותר חשיפה, תהיה יותר איכות בסצנה! אני בטוח בזה!!!!

עד עכשיו, כל מי שיש לו ראש טיפה פתוח למוסיקה (סתומרת, לא אנשים אטומים שאוהבים אך ורק רוק או משהו כזה), והשמעתי לו טראקים טובים שיש לי על המחשב, ממש אהב את מה שהוא שמע!!!! וזה רק מוכיח שהקהל מוכן לשמוע דברים חדשים, אבל הוא לא נחשף לזה מספיק......
ronsh
לא יודע איך זה במרכז
אבל בצפון... כל פעם שיש איזה מישהו שכן מנגן מוזיקה איכותית הרחבה ריקה..
אני יסביר את עצמי...
בהתחלה יש מוזיקה שחורה ברחבה הראשית...ואז יש פיצוץ אוכלוסין..
אי אפשר לזוז..בנות הכל...

אחר כך...שמעלים טיפה את הקצב המקום מתרוקן....ודווקא פה שמים קצת זבל בטוח שלא אקפולקו..אבל דברים יותר בכיוון הדאנס..
אבל
שמים גם מוזיקה איכותית..כמו גבריאל ודרזדן ברמיקסהם השונים.

אבל כמובן שהרחבה המרכזית ריקה למדי
כל הבנות הולכות לשחורה והבנים אחריהם
ואז זה מבאס
DJ_Yuval
צריך לארגן מסיבה בארץ שתנוגן בה רק מוזיקה איכותית
uplifing/epic trance, hard trance , tech trance
בקיצור מה שנקרא היום בארץ קלאב טראנס
בשביל הפרסום ננסה להביא את רוברט גיטלמן,ארתור גורדון ועידן גוטמן

אני בטוח שיכולים לשכנע אותם אנשים שמכירים אותם אם נגיד להם מה המטרה

עכשיו במסיבה הזאת יתקלטו כל הדיג'ים מהפורום שלנו (אהעם)
יעני משהו כמו
mysteryland / dance valley
נראה כמה קהל בארץ באמת יהנה מהמוזיקה שלנו במסיבות ואם יצליח נגייס כסף לעוד מסיבות

בינתיים זה רק חלום שלי השאלה אם אנחנו מסוגלים לארגן משהו כזה

אל תתנפלו עלי!!

:nervous:
H.A.
רעיון נהדר
השאלה היא, זה ריאלי בכלל?
אני מאד בעד, ואם זה יצא לפועל אני מוכן לתרום כמה שאני רק יוכל (פרסום, יחצ"נות וכו')
אני מהצפון הלא כ"כ רחוק לא יכול להשפיע הרבה - ברמה שתגרום לאירוע שכזה לרקום עור ויגידים, כך שזה תלוי עד כמה אתם תרצו להתרם...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel