return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 
הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???

deluxe
אני אגיד לכם למה ערסים מתלהבים מהאוס עם כפיים
כי זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב (למחוא כפיים)... ולגבי מי שדיבר פה על "המצב" של הסצינה בארץ... קודם כל תהיו ספציפים. הבעיה היא בגילאים צעירים (נוער - 20). המועדונים תופסים את הקהל הזה כקהל כבוש שיבוא בכל מקרה וגם ככה זה ילדים אז שמים להם להיטים... מה אתם חושבים... שבמסיבות בלמון, למשל או בליינים של מבוגרים יותר יש את אותה מוסיקה? שמה משמיעים דברים אחרים מדיג'אים אחרים. הבעיה היא שהתעשייה הקטנה פה לא קוראת נכון את הנוער. וככה גדל פה נוער שצמא כל הזמן למסיבות טובות אבל מקבל זובור.
Origin
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
תאמינו לי שהקהל זה לא הבעיה..... הבעיה היא שאין את החשיפה לדברי
האלה בארץ.......

אם נחשוף אותם למוסיקה הזאת - הם יאהבו אותה הרבה יותר מהחרא שמשמיעים עכשיו במועדונים......

זאת דעתי לפחות

אחי אני חושב אחרת....הקהל בארץ רגיל לחרה שמריצים להם....לכן אם תיתן להם משהוא אחר שהם לא רגילים אלוו הם פשוט לא יבינו מה זה ויתלוננו

רוב המועדונים בארץ לא יכולים ולא רוצים להסתכן בשינוי המוזיקה מי מיין סטרים למשהוא שלא מקובל פה...ביגלל ההפסדים הכספיים ....רק מועדונים גדולים כמו דום ,האומן יכולים להרשות לעצמם להיתקדם....

:(
Viber
תאמינו לי לארגן מסיבות לנוער זה הדבר ,אין לי ספק אפילו שאם תשים להם איזה דיסק של לאסגו לא ממוקסס תרוויח אותו כסף מהמסיבה,אין פשוט לא צריך להשקיע כלום הם באים בשביל ללכת מכות להגיד שהם היו באומן 17 וזהו.
לארגן מסיבות לנוער זה כמו להיות שר בלי תיק.
Eitan E
יש לי עוד שאלה
למה אין חברת הפקות נורמלית ניקח לדוגמה כמו נקסט שיוכלו להביא אומנים מהשורה ה 1 כמו פרי קורסטן ארמין וחבריו.. למסיבה של +18

:conf: [/QUOTE]

+חחחח יצא לי 118

למרות שאני חושב על זה עכשיו זה יכול להיות משעשע לראות מבוגרים שעושים תחרות מי יגיע ראשון למועדון על כסא גלגלים

או מי שימלא ראשון את השק שתן...

סתם עזבו אני קצת שיכור אחרי ג'וני ווקר אדום
HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by Origin
אחי אני חושב אחרת....הקהל בארץ רגיל לחרה שמריצים להם....לכן אם תיתן להם משהוא אחר שהם לא רגילים אלוו הם פשוט לא יבינו מה זה ויתלוננו

רוב המועדונים בארץ לא יכולים ולא רוצים להסתכן בשינוי המוזיקה מי מיין סטרים למשהוא שלא מקובל פה...ביגלל ההפסדים הכספיים ....רק מועדונים גדולים כמו דום ,האומן יכולים להרשות לעצמם להיתקדם....

:(

אחי אני לא אומר פתאום להחליף את כל המוסיקה בכל המועדונים בארץ.....
אני אומר לאט לאט.....
למשל, מתחילים את המסיבה עם מוסיקה שחורה וכאלה, וכשעולים ואלקטרוני, שמים איזה די ג'יי שישים במשך שעה ככה דברים איכותיים..... ואז חוזרים למיין סטרים.....
ואם הביקורות טובות, אז שבועיים ככה אחרי זה, מביאים אותו לשעתיים....
ואז לאט לאט מתחילים עם זה בכל מיני מקומות כדי לראות איך הקהל מגיב....

וככה לאט לאט לדחוף מוסיקה איכותית....... יש מבין??

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel