return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 
Israeli Trance-Addict Producers /DJ's

KosmiK-G8
בזמן האחרון יותר ויותר אנשים מהפורום מתמקצעים בעבודותיהם יצירותיהם בהכנת סטים ועוד..

חשבתי שאולי לאור המצב הזה נפתח סטיקי
רצוי שיהיה באנגלית
כל אחד מהיוצרים והדי גיים הצעירים והמוכשרים כאן יתן כמה שורות על עצמו איך הוא התחיל מתי הוא הבין שיש לו תכשרון איזה דברים בולטים הוא עשה עד עכשיו ועוד...

בסה"כ אני חושב שלאותם אנשים כמו גיל שירן קובי אלי ועוד ואני מצטער מראש על כל משלא רשמתי פה זה יתן הזדמנות נוספת לחשיפה ואני חושב שבכלל זה תעודת כבוד לפורום אם יהיה סטיקי כזה ובכלל... שהאנשים האלה יצאו מכאן..

תודיעו לי מה אתם חושבים אנשים הבנתי שרועי יהיה פה רק עוד שבוע...
לא נורא...
נגיד לו עוד שבוע לקרוא ולהתייחס
HyPeRSoNiC
טוף אז ככה:
אני אורן, או בשמי המקצועי
DJ Oren K
אני די ג'יי, לא יוצר.....

אני מתקלט אפליפטינג טראנס, קלאב טראנס, הארד טראנס, פסיי טראנס, והאוס.

אמממ..... דברים בולטים שעשיתי...... תיקלטתי ב-3 מועדונים, ביניהם הלילינבלום 25 ועוד 2 חורבות, ועוד המון מסיבות פרטיות (לכל מיני קבוצות גיל)
וזהו בערך..... אין לי ממש קשרים בסצנה אז אין לי כל כך אפשרות להתפרסם ו"לעלות"..... אבל אני חושב שאם תהיה לי הזדמנות נורמלית אני אוכל להצליח בזה לא רע.....

גיליתי את האהבה שלי למוסיקה אלקטרונית בכיתה ו' כששמעתי דיסק אסיד וגואה טראנס של אח של ידידה שהייתה לי, נדלקתי עליו, צרבתי אותו, וחרשתי עליו. גם הכרתי איזה אחד מדנמרק ששלח לי כל מיני טראקים וסטים של פול אוקנפולד ונדלקתי גם על המוסיקה שלו.
את הרצון להיות די ג'יי ולהרקיד אנשים בכיתה ז' כשראיתי די ג'איים אחרים במסיבות שלנו ואמרתי לעצמי שאני יכול לעשות עבודה יותר טובה :D
ואת הכישרון למיקסוס בכיתה ט' כשקניתי ציוד מקצועי......

And in English:

my name is Oren Kosto
my proffesional name: DJ Oren K
I'm a DJ, not a producer (yet)....

I spin Uplifting trance, Club trance, Hard trance, Psytrance, and House.

I spin CDs (not vinyl).

up until now, I've played in 3 different clubs, including one well known place in Tel Aviv called the Lilinblum 25, and 2 crappy places... I've also played at tons of private parties, to various age groups...
I don't know any "people in high places" in the scene here, so I'm having a hard time going up, but I'm sure that if I'll get the chance, I can do very well. all I need is a break.

I discovered my love for electronic music at the age of 12, when I heard a acid/goa trance CD at a friend's house (it was his brother's CD), like it, burnt it, and heard it non-stop.
I decided I want to be a DJ at the age of 12.5, when I realized that I have a good taste for music that's good for parties and I wanted to make people dance... I also heard DJ's at parties I was at, and knew I can do a better job...
I discovered my mixing talent and started actualy mixing tracks at the age of 14.5, when I bought proffesional DJ equipment...
ADiSH
רון או
ADiSH..
התחלתי ממזמן ב
e-jay...
:p
אני אוהב בעיקר הארד טראנס או איך שקוראים לזה (סקוט פרוג'קט)
מאז שמוש הוריד בבית ספר את
beam vs. cyrus - thunder in paradise (scot project remix)
ואין לי כוח לכתוב באנגלית:wtf: :stongue:

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel