|
|
| deluxe |
אוקיי אני הולך לספר כרונולוגית את כל הסופ"ש... ראיתי שהיו פה שני פוסטים על השידורים של הסטים האלה... לא יודע מה לגביהם אבל אני הייתי שם בלייב :D :D :D
אוקיי, הנה יומן מסע לאינרסיטי.
19\12
השעה 03:15 אנחנו עולים למטוס בדרך לאמסטרדם. כשאנחנו יוצאים מהשדא באמסטרדם קור איימים בחוץ אין לנו מושג איך נשרוד את הסופ"ש
המלון בנזונה, הגענו אליו ב9 בבוקר של יום שישי כאילו. אנחנו=אני וחבר שלי, כאשר חבר שלישי כבר היה באמסטרדם אצל משפחה והצטרף אלינו באותו יום. אוקיי. יורדים לכיכר העיר. האמת שלא ראיתי הרבה חנויות תקליטים. סה"כ הייתי באיזה 3-4. החנויות שם זה מטורף קשה להשיג דברים שיצאו לפני נגיד חצי שנה או 3 חודשים כי כל חודש הם מחדשים את כל המלאי. קניתי 2 תקליטים לי ו2 לחבר שלי ועוד תיק לשים בו תקליטים (יש לי שניים כבר בבית...) כל העסק פאקינג יקר, כמו בארץ... אוקיי. היינו גם במדאם טוסו, היה נחמד...
ערב ראשון - הולכים למועדון האסקייפ שמלא אמרו לי עליו שהוא טוב. ניגן שם
Stephan K
לפחות אני חושב שזה היה הוא... האמת היה דיי עלוב המועדון לא היה מלא בכלל והוא כאילו ניגן מוסיקה שעליה הייתה ווקליסטית בלייב. סה"כ המועדון היה ממש מאכזב סאונד על הפרצוף עם באסים מרוחים על כל המקום. בעעעע
20\12
אוקיי היום הגדול הגיע... אבל עד הערב יש זמן
נסענו לפארק שנקרא אפטלינג שהוא מחוץ לעיר . היה נחמד. לא יותר מזה. כמובן שבאותו יום ירד גם גשם והיה מזג אויר מגעיל. אבל מה זה משנה כי היום בערב... אוקיי.
אחרי הצהריים המאוחרים אנחנו חוזרים למלון אפילו לא ישנים מתארגנים יוצאים לאכול חוזרים למלון לקחת כמה דברים ועולים על טראם (זה כמו החשמליות של סאןפרנסיסקו) לאמסטרדם ראי. מגיעים למקום
הכרטיסים עלינו. ימבה אנשים. אנחנו הולכים אחרי ההמון. מגיעים לכניסה. התור דווקא לא היה ארוך כי היו מלא מקומות כניסה. עברנו את הבדיקות הבטחוניות. הגענו למקום שבו קונים מקום לשים את הדברים. כמו מעין שמירת חפצים רק שכל השמירת חפצים היה יותר גדול מיד אליהו בערך...
אוקיי. נכנסים פנימה: בעסה ראשונה - אסור לכניס מצלמות. חזרנו לשים אותם בשמירה... עכשיו נכנסים...
קודם אני ממליץ להסתכל במפה שיש באתר כי אני אסביר מה היה לפי המספרים.
האולם כניסה גדול בערך פי 10 מהטיאלוי לשם השוואה... יש מצב שאפילו פי 15... יש כל מיני דוכנים של מרצ'נדייס חולצות וכאלה... ואז עוברים את זה ומגיעים לאיזור של האוכל והשתייה. המקום מעוצב כמו חוף בקופה קבנה... מגרש כדורעף חופים עם אנשים שמשחקים בו, עצים טרופיים, ובארים שנראים כאילו הם על החוף. עיצוב מדהים.
זאת רחבה 03 שבמפה.
הלכנו בהתחלה לשמוע את דון דיאבלו ברחבה 4 שזה הרחבת הארדסטייל. הוא היה נחמד... זה לא הסגנון שלי ממש אבל חבר שלי ממש אוהב אותו אז היינו שם קצת. אחרי זה הלכנו לשמוע את פיוצ'רשוק שאותם אני ממש אוהב. אבל הם ניגנו ברחבה קטנה של דיפ לכל המסוממים שהיו בני 28 ומעלה ולא ממש הרגשנו שם שייכים (אני מדבר על רחבה 5) אז יצאנו משם.
00:00 אנחנו מתייצבים ברחבת ההארד
למאורו פיקוטו שהיה ממש טוב...
הרחבה הייתה ענקית משהו מדהים פול אנשים רובם אמנם בנים כי זה הארד... אבל על הזין. בסביבות 00:45 אנחנו הולכים לרחבה המרכזית (07) אנחנו נכנסים המקום עוד חצי ריק ועדיין שמסתכלים על החצי המלא לא רואים את הסוף של האנשים... עד לבמה שמעוצבת מדהים עליה ניגן בנג'מין בייטס. למרות שאני ממש אוהב אותו, לא נתנו לו להשתולל כי הוא סה"כ חימם לטייסטו.
1:45
המוסיקה עוצרת
עולות רקדניות ברזיליות לבמה. מתחיל מייהם לפני טייסטו. המקום כבר מפוצץ
עושים סיבוב של 360 ולא רואים את הסוף
מצאנו מקומות ממש טובים שזה בול באמצע מקדימה אבל עדיין יש שם כאילו גדר בטחון כזאת כדי להפריד אגפים ברחבה. עלינו על הגדרות והיו עליהם כל מטר שרפרף כזה. ככה שאנחנו באמצע אבל יותר גבוהים מכולם ב40 סנטימטר בערך...
אחלה מקומות שאותם לא עזבנו עד סוף הערב.
הכרוזים מכינים. התופים הברזיליים מחממים והנה זה בא: דיג'יי טייסטו! הקהל באקטזה וממש הייתה התרוממות רוח במקום... מדהים. איזה מאסיב זה היה העלייה שלו. אני לא כזה אוהב קלאבטראנס יותר ובטח לא טייסטו אבל רק בשביל הקהל במיין סטייג' זה היה שווה
אנחנו שעה עם טייסטו
חלום
בלאגן לא נורמלי
איזה כיף
אנחנו יורדים אחרי שעה והולכים לשמוע את ג'וניור ג'ק וקיד קרים ברחבת ההאוס (06) אלתשכחו שלא ישנו לפני והיינו אחרי פארק במהלך היום... לצערי הגענו בדיוק כמה דקות לפני שהם ירדו
אבל הם היו טובים
הרחבה הייתה דיי קטנה אבל בהגדרה זה היה אמור להיות מקום יותר להרגע בו מאשר לפזז. ובגלל זה רוב אלו שהיו שם היו "קלאברים כבדים" כאלה עם לוק של פוזה שזזים עם הגרוב. הגיל היה בערך 25 פלוס.
אוקיי
היינו חצי שעה שעלה גם פליקס דה האוסקאט
הוא היה מסריח ברמות. זזנו משם והלכנו לנוח קצת ברחבה של 3 כי במיין היה סוון וואט' שהוא באמת מסריח וחיכינו לפול ואן דייק.
אכלנו
שתינו משהו
קנינו חולצות ושמנו בשמירה.
והשעה כבר 5 ואנחנו הולכים למיין סטייג'. איך שאנחנו מגיעים אנחנו תופסים את אותם מקומות, שהיו מצויינים והנה הוא עולה... פול ואן דייק. נותן בראש עם קיקים ממש חזקים בטראנס חצי חלומי חצי קלאבי עם קצב לפרצוף כמו שהוא בד"כ מנגן ויוצר...
אחלה סט
מדהים אפילו יותר טוב מבחינת המוסיקה מאשר טייסטו. ממש התפרקתי
בשעה 7 בבוקר יצאנו משם והדרך חזרה זה הדבר הכי ארוך שהיה לי בחיים שלי כי היה קררררררררררררר וכולם קפאו וחיכו מלא זמן לטראם שיחזיר את כולם לאיפה שהם באו (כל אחד ומקומו...)
נראה לי שצילמו אותנו מלא לוידאו כי היינו בולטים בהקל
הגיל הממוצע ברחבות הקטנות היה 23+ וברחבה המרכזית 18+. דברנו שם עם כמה בנות בגיל שלנו ממש כוסיות והם אמרו לנו שזאת המסיבה הראשונה בחיים שלהם באמסטרדם (?!?!?!) מאפנים האירופאים האלה... אני הייתי הולך כל שבוע...
דברתי עם אחת מהן איזה חצי שעה בזמן הסט של טייסטו ודיי התיידדנו אבל לצערי הן היו מחוייבות לאנשים אחרים באותו ערב אז הן לא יכלו לבוא איתנו אחרי זה שזזנו משם... בעסה, אבל שטויות לא בשביל זה נסענו.
בכלל מקרה:
מילות סיכום - המסיבה הכי טובה והכי גדולה שהייתי בא בחיים שלי
היה שווה כל סנט וכל שניה
וזה חתיכת וי עצבני בצ'ק ליסט שלי לפני גיוס (במרץ, לחובלים) שכן אני קונה כל שנה את הדיסק והקלטת של אינרסיטי מאז כתה ט וזה האירוע שאני הכי אוהב, שדרך אגב דרכו גיליתי את טייסטו כי לפני זה לא ידעתי אפילו מי זה... שתבינו איזה הערצה יש לי לאירוע הזה...
לגבי שאר הטיול, היינו בכל מיני מקומות נחמדים באמסטרדם(אחלה עיר!) אבל באמת שאין הרבה להוסיף מעבר לאינרסיטי, שבמשפט אחד היה...
LARGE AND IN CHARGE!!!!!!!!!!!!!!!
תמונות מהאירוע עוד לא מסודרות באתר של
ID&T
אבל יש שם איזה 80 תמונות אתם מוזמנים לראות... תכנסו ותלחצו על התמונה הראשונה משמאל בשורה, איפה שכתוב
foto's innercity
והנה עוד כמה טעימות מהמצלמה שלי (שלצערי לא כללה את האירוע עצמו...)
תמונה שלי ליד פרסומת לאינרסיטי ועוד 3 תמונות של רגעים לא שפויים בחדר...
:D :D :D
 |
|
|
| DjChook |
חחחח אחלה תמונות
ממש הצחקת אותי
בקשר לסיפור
ארוך מדי וכואב הראש מדי
בהזדמנות
EDIT
משעמם לי, אז קראתי
(ועדיין כואב לי הראש)
פאק, אני ממש מקנא בך על הטיול הזה, באמת סוף הדרך לפני הגיוס
תגיד, מכיר שחר מלמן ? הוא מתגייס איתך לחובלים במרץ ;) |
|
|
| -CosmicFire- |
קראתי ואני מזה מקנה בכם
למה אני לא בן 18 למה לא?!?! :[[[[[[[[[[ |
|
|
| m0sh |
אהההה חזק ביותר אסף!!!
איזה כיף לך
נמרוד גם הלך אגב??
וחן יא קוקסינל אפשר לחשוב כמה זמן לוקח לקרוא את זה
בקשר לאינרסיטי שזה מקום אדיררררר
ראית את דון דיאבלו שהוא תותח לדעתי וגם גבר עולמי
חבל שאתה לא אוהב את הסגנון שלו
מוזר ששמו אותו בסגנון הארדסטייל שהוא לא אבל שיהיה
וואי אני שמח שנהנת
אולי גם אני יהיה שם מתישהו בקרוב
:D |
|
|
| DjChook |
אז מה הוא עם לא
HARD?
מוש אתה וההגדרות שלך
EPIC-UPLIFTING-HARDISH-HOMO-STYLE
(ד"א במונח הרדיש אין שום קשר לאדיש..
ADISH)
חחח
מוש, טוב שאתה כאן |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|