|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
אני לא משווה כלום אחי
אני רק אומר לך ששומר בבית ספר צריך להשתמש בדרכים אחרות, לא אלימות, כדי לגרום לילדים לא לגעת באקדח שלו.....
גם אם ילד מנסה לגעת באקדח שלו, זה לא אומר שהוא צריך להתאשפז בבית חולים בגלל זה....
כן אה, אני מסכים איתך בעניין הזה
כנראה שהמנהלת חשבה שהם סתם משחקים איתו או משהו........ |
תתפלא אבל זה כן אומר שהוא צריך לאשפז מישהו אם זה ילמד את אותו מישהו לקח
עזוב מקרה ספציפי... אני מדבר בעקרון
לא קרו מקרים של ילדים שלקחו אקדחים ורובים וירו סתם ככה באנשים?!
בעיקר זה קורה בארצות הברית, אבל עדיין!! זה העקרון שאם מישהו שלא מוסמך לכך מחזיק אקדח... זה סכנה!
ואם הילד ישחק עם האקדח ויפלט לו כדור?!
תהיה הגיוני בקשר לזה...!!
ונכון שמה שאני סיפרתי עם הקב"ט זה היה שהוא נדחף עליו בתום לב... אבל זה לפחות מוכיח כמה אנשים עירניים... בעיקר בפולין שם יש גורמים עוינים כמו ניאו נאצים וכו
ובקשר למנהלת...
היא לא עד כדי כך סתומה שהיא חשבה שמשחקים איתו!
עובדה שהיא אחר כך הגישה תלונה במשטרה!
היא פשוט דפוקה בהתבטאות שלה... אחת כזאת לא צריכה להיות מנהלת אם אתה שואל אותי |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
תתפלא אבל זה כן אומר שהוא צריך לאשפז מישהו אם זה ילמד את אותו מישהו לקח
עזוב מקרה ספציפי... אני מדבר בעקרון
לא קרו מקרים של ילדים שלקחו אקדחים ורובים וירו סתם ככה באנשים?!
בעיקר זה קורה בארצות הברית, אבל עדיין!! זה העקרון שאם מישהו שלא מוסמך לכך מחזיק אקדח... זה סכנה!
ואם הילד ישחק עם האקדח ויפלט לו כדור?!
תהיה הגיוני בקשר לזה...!!
ונכון שמה שאני סיפרתי עם הקב"ט זה היה שהוא נדחף עליו בתום לב... אבל זה לפחות מוכיח כמה אנשים עירניים... בעיקר בפולין שם יש גורמים עוינים כמו ניאו נאצים וכו
ובקשר למנהלת...
היא לא עד כדי כך סתומה שהיא חשבה שמשחקים איתו!
עובדה שהיא אחר כך הגישה תלונה במשטרה!
היא פשוט דפוקה בהתבטאות שלה... אחת כזאת לא צריכה להיות מנהלת אם אתה שואל אותי |
לא אמרתי שצריך לתת לילד לקחת את האקדח
אמרתי שצריך לתפוס לו את היד, להגיד לו "לא לגעת", לדחוף אותו אחורה, וזהו. לא יותר מזה... ככה הוא גם מנע ממישהו לגעת לו באקדח, וגם חסך לעצמו תביעה בבית משפט מצד המשפחה של הילד....
בקשר לפולין, אתה צודק לבגי העירנות.... אם הייתי יודע יותר טוב מה היו הנסיבות, היה לי יותר מה להגיד.... אבל זה באמת מראה כמה הוא עירני וזה ממש טוב
ובקשר למנהלת, יש הרבה מנהלות שלא צריכות לנהל בית ספר..... שאין להן שום הסמכה לכך....... ושהן עושות חרא של עבודה..... |
|
|
| Hell_Copter |
לא אמרתי שצריך לתת לילד לקחת את האקדח
אמרתי שצריך לתפוס לו את היד, להגיד לו "לא לגעת", לדחוף אותו אחורה, וזהו. לא יותר מזה... ככה הוא גם מנע ממישהו לגעת לו באקדח, וגם חסך לעצמו תביעה בבית משפט מצד המשפחה של הילד....
|
אני רוצה לראות אותך אומר לי לא לגעת באקדח שלך אם אני בא אליך מאחורה ולוקח לך אותו
אני רוצה לראות אותך תופס לי את היד כשאני מפתיע אותך מאחורה ואני רוצה לראות אותך דוחף אותי אחורה כשלמרבה ההפתעה אני בא אליך מאחורה!
השומר לא ניסה להיות גיבור אלא הפעיל את האינסטינקטים שלו ואם אתה שואל אותי בצורה טובה מאוד! |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אני רוצה לראות אותך אומר לי לא לגעת באקדח שלך אם אני בא אליך מאחורה ולוקח לך אותו
אני רוצה לראות אותך תופס לי את היד כשאני מפתיע אותך מאחורה ואני רוצה לראות אותך דוחף אותי אחורה כשלמרבה ההפתעה אני בא אליך מאחורה!
השומר לא ניסה להיות גיבור אלא הפעיל את האינסטינקטים שלו ואם אתה שואל אותי בצורה טובה מאוד! |
חחחחח אני? לדחוף אותך?? זה קצת בעיה מסיבות די ברורות... אבל אם הייתי פי 2 יותר גבוה ממך, ופי 2 יותר חזק ממך, ופי 2 יותר שרירי ממך, והייתי מרגיש משהו מנסה לתפוס לי את האקדח, הייתי תופס לך את היד......או מקסימום מתחמק, מסתובב ונותן לך איזו מכה שתעוף לי מהפרצוף ומהאקדח... או אפילו בלי החלק של להסתובב... אבל לשלוח מישהו לאשפוז!? זה נראה לי קצת מוגזם....... |
|
|
| Hell_Copter |
חחחחח אני? לדחוף אותך?? זה קצת בעיה מסיבות די ברורות... אבל אם הייתי פי 2 יותר גבוה ממך, ופי 2 יותר חזק ממך, ופי 2 יותר שרירי ממך, והייתי מרגיש משהו מנסה לתפוס לי את האקדח, הייתי תופס לך את היד......או מקסימום מתחמק, מסתובב ונותן לך איזו מכה שתעוף לי מהפרצוף ומהאקדח... או אפילו בלי החלק של להסתובב... אבל לשלוח מישהו לאשפוז!? זה נראה לי קצת מוגזם....... |
ואם היית פי 2 יותר זה ופי 2 יותר זה...
היית תופס לי את היד או נותן לי מכה שאני יעוף לך מהפרצוף ומהאקדח...
זה מה שהבנתי ממך שהיית עושה לי...
ולפי הסיפור שסופר מה השומר עשה?
הסתובב והביא בעיטת קראטה לפנים של הילד הראשון שהוא ראה...
זה לא שהוא התחיל להרוג אותו מכות... אלא הביא לו בעיטה לפנים או אנערף...
זה שהוא אושפז זה מחוזק המכה... זה משהו אחר כבר... אבל בעקרון לפי התגובה שלך היית עושה בדיוק אותו דבר!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|